- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бях изнасилена от таксиметров шофьор.
Eвалата на бакшиша, достоен за уважение човек.Дано по-вече като него има.Успех с детето, кръсти го Гошко! =D>
Po-dobro re6enie ot tova da kaje6 na roditelite si spored men nqma!I iskreno se nadqvam tova da ne e porednata e****a !Pojelavam ti uspeh dano da se opravqt ne6tata i pove4e nikoga da ne ti se slu4vat podobni gadni ne6ta!{}
Споко... забременяла си от таксиджията... ся щи съ роди момче и то шси земе бяло пежо 407 и ще започне да обикаля страната с невероятни скорости![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Наистина ли го мислиш? А какво да направи да се заключи за винаги в някоя пуста стая ли? Вярно е, че тук има хора, които с нищо няма да помогнат, (в случая не изключвам и теб) а само ще оплюят момичето, но както се вижда има и такива които се стремят да бъдат полезни! Няма никакви доказателства, че темата е е****а!Първоначално написано от sentient_
бе тфа е ебавка според мен![]()
Много ясно... кой нормален човек ще търси решение точно тука О.о![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Първо съм момче (пише ми го в подписа с доволно големи букви!)!!! Второ, последното нещо , което съм е да съм наивен! Всеки, си има различни разбирания за нещата. Щом момичето е решило да потърси помощ и да се посъветва (доколкото знам, това е и основната идея на сайта и форума) с нас, тук, нека го направи. Никой няма правото да я съди за това! Който няма с какво да помогне нека въобще да не пиеше, има го и в правилата на форума!Първоначално написано от sentient_
А пък аз искам да посъветвам авторката да си проявява творческите умения някъде другаде... и без тва ми са много темите и не мога да смогна да спамя навсякъде![]()
![]()
хах ако ти се е случило тва едва ли ще седнеш на компютъра и ще пишеш във форуми![]()
![]()
Амии темата може и да не е ебавка понеже един път на гаджето ми му се беше случило таксиметров шофьор в 2 часа през нощта да му предлага свиркаНаправо съм потресена
Иначе по темата...ами по-добре отиди в полицията,ако е истина не бива това да остава безнаказано
![]()
ще мина с таксито довеера да ви изнасиля всичките поред
дееба как се хващате
vse si mislq 4e tvae bazik.........no i da ne e ne mislq 4e tuk e mqstoto za spodelqne trqbva da kaje6 na va6te i da podade6 jalba v policiqta,za iznasilvane nqma da go pusnat lesno................samo ne razbrah kvo kato znae kade jivee6 da ne bi da doide i da izbie va6te i pak da te iznasili....ne6to mnogo filmi gleda6 mai
Хубаво, че не ти е поискал и париПървоначално написано от koletsa_2
. Дано не се базикаш с нас. Обади се на полицията и се заключи яко, едва л иси казала етаж, и апартамент <.<
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Подкрепям =D> Мацко тичай при ваще и директно в полицията! Това ако се случи на мен ( Недайси Боже ) и баща ми разбере... полицията няма да има време да се добере до него... Няма и една анатомя да му познаят ако го намерят изобщо... И като се замисля - всеки родител така би направил - СМЪРТ ЗА ТАЯ ГАД - НЕЗЕМНА !!!!Първоначално написано от swords1010
![]()
![]()
![]()
![]()
Те таксиметровите шьофьори си знаят ралтата...
яко ли те одруса мухахаха![]()
Готин подпис, на Милена_плд би и допаднал ^^Първоначално написано от ЧУКАМ-НАРЕД
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Педал, махни тоя подпис, че ми се доповръщаПървоначално написано от ЧУКАМ-НАРЕД
![]()
bahti laskiniata mina tia e syper tapo satestvo kak se e setil to4no sled iznasilvneto da pise po lc a da ne kase ha tia a i ot sia ti kazvam edin savet ka4vai se v reisove oobeno s romi v tiah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_______________-
=D> =D>![]()