Цитирай Първоначално написано от sentient_
Цитирай Първоначално написано от swords1010
Цитирай Първоначално написано от swords1010
Като се замисля, ако ме бяха изнасилили едва ли бих имала желание да стана от леглото, камоли да седна пред пс и да пиша тва в форума, нещо не се връзва! А както ти казваш това се е случило вчера ти тряя да си в шок, да не можеш името си да кажеш, И вместо да разкажеш на вашите, разказваш на нас, нито ни познаваш, нито можем да направим нещо за теб
Първо, точно шока, за който говориш би я спрял да говори с родителите си! Второ, точно защото сме непознати, това би я улеснило да сподели с нас! Трето, има какво да направим! Не те изнасилват всеки ден, че да знаеш как точно да постъпиш! Тук можем да и дадем съвет и да я успокоим!
И какво можем да направим я кажи?
Тва е ебавка, когато тва се случи на едно момиче, най малкото коета и минава през акъла е да седне пред пс.
Наистина ли го мислиш? А какво да направи да се заключи за винаги в някоя пуста стая ли? Вярно е, че тук има хора, които с нищо няма да помогнат, (в случая не изключвам и теб) а само ще оплюят момичето, но както се вижда има и такива които се стремят да бъдат полезни! Няма никакви доказателства, че темата е е****а!
А има ли доказателства че не е ебавка? Не казвам да се затваря, да не дава господ да ти дойде такова нещо на главата да видим ти дали ще седнеш да разпрааш в некъф форум! Наивна си и си с друго разбиране за нещата от живота
Първо съм момче (пише ми го в подписа с доволно големи букви!)!!! Второ, последното нещо , което съм е да съм наивен! Всеки, си има различни разбирания за нещата. Щом момичето е решило да потърси помощ и да се посъветва (доколкото знам, това е и основната идея на сайта и форума) с нас, тук, нека го направи. Никой няма правото да я съди за това! Който няма с какво да помогне нека въобще да не пиеше, има го и в правилата на форума!