- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво ви харесва най-много в секса
какво ви харесва най-много в секса![]()
На мен лично в секса най-много ми харесва скърцането на леглото и думкането на съседите по стената или по вратата ако момичето е от по-шумните...
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
tova,4e go pravq vinagi s 4oveka,koito obi4am,za6toto samo togava udovolstvieto e nesravnimo
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
+1Първоначално написано от iveto89
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Любовната игра (ако момчето си го бива...) и края (ако се е справил успешно...)![]()
Миризмата на пот![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Секса
+1Първоначално написано от Anf3tamin4o
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Първоначално написано от iveto89
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
ebaneto \/ \
/
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Obicham syblaznqvaneto predi samiq sex; obicham trypkata, kogato go pravq za pyrvi pyt s nqkogo; obicham da mi kazvat Spri! a az da prodyljavam i da nakaram momcheto do men da si zabravi imeto, a kogato toi me dovede do ludost.. mmm kak da ne obichash sex-a?! :]
Свършването в г*за \/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всичко , но най - вече края
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsi4ko za tova e sex i za tva go pravq sqko edno use6tane e qko ot oralnata lubov do svyr6vaneto i posle gu6kaneto v krevata...Ina4e gadno e kogato s gadjeto mi go napraim 2 3 pyti edno sled drugo i posle malko me boli......
Докосването.
When I love, I love.
vsi4ko kak koe,ako ne6to ne mi haresva 6te go propuskam xaxax
\Първоначално написано от My_Dear
/
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Френската любов. Другото е някаква си там добавка към френските ласки. За мен естествено. Обичам също и да ме притиска с цялата си тежест и да го усещам плътно до себе си и в себе си!