- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Обичам те"...
Кажете сега по какъв начин признахте за пръв път, че обичате някого? Специално място ли избрахте или се случи спонтанно, имаше ли повод, бяхте ли си намислили отпреди това да признавате чувствата си, или се случи така на момента? Трудно ли ви беше да споделите това? (Нали знаете какво казват - най-трудните за казване неща са тези, които са от най-голямо значение)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Честно казано, не помня кога казах на сегашния си приятел , че го обичам. Знам, че беше след време. И все едно имах бучка в гърлото. Едвам го "изплюх". А сега не мога да спра да му го повтарям .![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
о6те не съм казвала на никой "оби4ам те"
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами на бившия ми... Не,не съм го замисляла! Просто една вечер по телефона... Когато затваряхме му го казахНе знам защо.просто имах нужда да му го кажа.
![]()
Aз съм признавал 1 път на едно мимиче![]()
Аз съм казвал на няколко момичета че ги харесвам но не съм казвал на никоя че я обичам защото все още не съм обичал никоя. Всичко е само привличане. Любовта е съвсем друго нещо. А вие обръщате всичко на любов...
До сега не ми се е случвало да кажа:"Обичам те".Това са силни думи и не трябва да се казват на всеки срещнат.
Аз: Здрасти ще може ли за минутка
Тя: ОК
АЗ: Офф не ме бива в заобикаляниците и не съм някой литератор да ти изрицитирам стихчета. Карам напреко
харесвам те адски много даже съм лудо влюбен в теб ! Изпитваш ли и ти някакви чувства към мен ако е да да се взимаме![]()
Тя: ММм може ли да си помисля до голямото
Аз: нямаш проблеми![]()
Първоначално написано от sasha_90
Е не се казват но явно някой ги употребяват вече вместо здравей и здрасти...
Не ми беше трудно, не съм избирала момента, мястото, думите...Просто почувствах нужда да го кажа и го казах. Лесно е, когато го казваш на точния човек.![]()
Хммм.. много трудно бешеСигурно два месеца преди да го кажа, ми е било на върха на езика и все нещо ме спираше, страх ме беше от нещо, искаше ми се да му го изкрещя, но не можех... И така една вечер, ден след рд-то му, на партито, бяхме останали сами за известно време, всеки беше забегнал нанякъде. Приказвахме си, гушкахме се, по едно време млъкнахме, аз вече решена, ще му казвам. В продължение на десетина минути си отварях и затварях устата, спирах се на ръба
Накрая му казах... Много хубаво ни беше после
И досега така...
![]()
И аз до скоро я казвах ей така...Но вече почнах да осъзнавам какво означава...Първоначално написано от Th3MaN
![]()
Да,но при мен не е така.Първоначално написано от Th3MaN
еми бяхме се гушнали на нашата любима пеика и той ми обясняваше нещо за някаква звезда а аз вобще не го слушах,а само си мислех колко е сладак докато си дардори , и как бих стояла на това място с него с часове,дори с дни и както си мислех зех че го изтърсих.![]()
И той ми вика,радвам се че ти го каза за да мога да кажа и аз,че иначе штеше да има да говоря глупости докато сабера смелост..... и се хилили дълго и щасливо
До сега съм обичала истински само един човек - сегашния ми приятел, Казах за пръв път ОБИЧАМ ТЕ, в живота си на него. Бяхме седнали на пейка в морската, хванах му ръката и му казах - Обичам те.. и на двамата ни се насълзиха очите от радост, беше мн красивоА вече 2 години подред му го повтарям всеки ден
![]()
Za purvi pyt kazah "obicham te" na bivshiq si priqtel beshe mi mnogo trydno imah chustvoto che vsichko okolo men se razpada i ostavame samo az i toi 10 minuti go vartqh dokato nai nakraq ne go kazah...otogovora beshe "i az te obicham" chak togava mi olekna i se pochustvah po dobre.xaxax sega kato se setq sigyrno sam bila mnogo smesha ot strani![]()
![]()
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Ем,то мойто ако е обичане,за мен е,ама някой ще си каже на 14 и казала обичам теТа няма значение..казах го на 4-я месец от нашето запознанство и следователно на 2-я откакто бяхме тръгнали-Не съжалявам-мисля,че обичам,чувствам че обичам...А как ми много трудно,много...и до ден днешен,мисля преди да го кажа,докато той направо крещи,че ме обича
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
+1Първоначално написано от monityY
Мии първият път като го казах на едно момче ,това беше приятеля ми ,който наистина много си обичах ,но въпроса беше ,че той беше срамежлив малко и от 1 седмица преди това ми пишеше на смс-и "обичам те" ,но не ми го казваше ,просто явно се страхуваше какъв ще е отговора ми и един ден малко ми беше странно как се реших да го направя ,но просто му казах обичам те и от тогава той го казваше вече постоянно ,а следващите пъти и на мен не ми е било трудно.Не съм чакала специални моменти и поводи просто ,когато го почувстваш тогава трябва да го кажеш.А след това момче ,на което първо казах "обичам те" вече ,когато съм го чувствала това съм го казвала без да се смущавам (по принцип винаги момчето ми го казва първо)
До сега не съм имала смелост да кажа очи в очи "обичам те".Само веднъж съм го писала на една валентинка на момчето,в което съм влюбена.Надявам се да успея да го кажа на човек,когото обичам.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Веднъж казах на 1 момче,с което да съжаление не бяхме гаджета,че много го харесвам...а аз направо си го обичахИначе съм казвала само "И аз те обичам" на бившия ми....нз защо но все пак мисля,че момчето трябва първо да ги каже тея думички
![]()
![]()
Да, исках да призная чувствата си.Не можех да го крия, ама и той се досети, де.То си личеше от километри.![]()