.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

"Обичам те"...

Кажете сега по какъв начин признахте за пръв път, че обичате някого? Специално място ли избрахте или се случи спонтанно, имаше ли повод, бяхте ли си намислили отпреди това да признавате чувствата си, или се случи така на момента? Трудно ли ви беше да споделите това? (Нали знаете какво казват - най-трудните за казване неща са тези, които са от най-голямо значение )
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Честно казано, не помня кога казах на сегашния си приятел , че го обичам. Знам, че беше след време. И все едно имах бучка в гърлото. Едвам го "изплюх". А сега не мога да спра да му го повтарям .
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    о6те не съм казвала на никой "оби4ам те"
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    ibIzAaAa
    Ами на бившия ми... Не,не съм го замисляла! Просто една вечер по телефона... Когато затваряхме му го казах Не знам защо.просто имах нужда да му го кажа.

Aз съм признавал 1 път на едно мимиче

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Аз съм казвал на няколко момичета че ги харесвам но не съм казвал на никоя че я обичам защото все още не съм обичал никоя. Всичко е само привличане. Любовта е съвсем друго нещо. А вие обръщате всичко на любов...

Мега фен Аватара на sasha_90
    До сега не ми се е случвало да кажа:"Обичам те".Това са силни думи и не трябва да се казват на всеки срещнат.

Град
    pLaZmA wOrLd
    Аз: Здрасти ще може ли за минутка
    Тя: ОК
    АЗ: Офф не ме бива в заобикаляниците и не съм някой литератор да ти изрицитирам стихчета. Карам напреко
    харесвам те адски много даже съм лудо влюбен в теб ! Изпитваш ли и ти някакви чувства към мен ако е да да се взимаме
    Тя: ММм може ли да си помисля до голямото
    Аз: нямаш проблеми

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    До сега не ми се е случвало да кажа:"Обичам те".Това са силни думи и не трябва да се казват на всеки срещнат.

Е не се казват но явно някой ги употребяват вече вместо здравей и здрасти...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    На всяка втора казвам че я обичам Но реално и сериозно на никоя не съм го казвал въпреки че е имало за какво преди доста време
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

казвала съм един единствен път "Обичам те" и беше просто защото имах нужда да го кажа на човека защото направо щях да се пръсна!и след това повече от 2год си го повтаряхме с този човек!

Град
    v oblacite
    Не ми беше трудно, не съм избирала момента, мястото, думите...Просто почувствах нужда да го кажа и го казах. Лесно е, когато го казваш на точния човек.

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хммм.. много трудно беше Сигурно два месеца преди да го кажа, ми е било на върха на езика и все нещо ме спираше, страх ме беше от нещо, искаше ми се да му го изкрещя, но не можех... И така една вечер, ден след рд-то му, на партито, бяхме останали сами за известно време, всеки беше забегнал нанякъде. Приказвахме си, гушкахме се, по едно време млъкнахме, аз вече решена, ще му казвам. В продължение на десетина минути си отварях и затварях устата, спирах се на ръба Накрая му казах... Много хубаво ни беше после И досега така...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Само на бившата съм казвал тези думи

Цитирай Първоначално написано от Th3MaN

И аз до скоро я казвах ей така...Но вече почнах да осъзнавам какво означава...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN

Да,но при мен не е така.

еми бяхме се гушнали на нашата любима пеика и той ми обясняваше нещо за някаква звезда а аз вобще не го слушах,а само си мислех колко е сладак докато си дардори , и как бих стояла на това място с него с часове,дори с дни и както си мислех зех че го изтърсих.
    И той ми вика,радвам се че ти го каза за да мога да кажа и аз,че иначе штеше да има да говоря глупости докато сабера смелост..... и се хилили дълго и щасливо

Град
    kadeto iskam
    До сега съм обичала истински само един човек - сегашния ми приятел, Казах за пръв път ОБИЧАМ ТЕ, в живота си на него. Бяхме седнали на пейка в морската, хванах му ръката и му казах - Обичам те.. и на двамата ни се насълзиха очите от радост, беше мн красиво А вече 2 години подред му го повтарям всеки ден

Za purvi pyt kazah "obicham te" na bivshiq si priqtel beshe mi mnogo trydno imah chustvoto che vsichko okolo men se razpada i ostavame samo az i toi 10 minuti go vartqh dokato nai nakraq ne go kazah...otogovora beshe "i az te obicham" chak togava mi olekna i se pochustvah po dobre.xaxax sega kato se setq sigyrno sam bila mnogo smesha ot strani
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Ем,то мойто ако е обичане,за мен е,ама някой ще си каже на 14 и казала обичам те Та няма значение..казах го на 4-я месец от нашето запознанство и следователно на 2-я откакто бяхме тръгнали-Не съжалявам-мисля,че обичам,чувствам че обичам...А как ми много трудно,много...и до ден днешен,мисля преди да го кажа,докато той направо крещи,че ме обича

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    о6те не съм казвала на никой "оби4ам те"
    +1

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мии първият път като го казах на едно момче ,това беше приятеля ми ,който наистина много си обичах ,но въпроса беше ,че той беше срамежлив малко и от 1 седмица преди това ми пишеше на смс-и "обичам те" ,но не ми го казваше ,просто явно се страхуваше какъв ще е отговора ми и един ден малко ми беше странно как се реших да го направя ,но просто му казах обичам те и от тогава той го казваше вече постоянно ,а следващите пъти и на мен не ми е било трудно.Не съм чакала специални моменти и поводи просто ,когато го почувстваш тогава трябва да го кажеш.А след това момче ,на което първо казах "обичам те" вече ,когато съм го чувствала това съм го казвала без да се смущавам (по принцип винаги момчето ми го казва първо )

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    До сега не съм имала смелост да кажа очи в очи "обичам те".Само веднъж съм го писала на една валентинка на момчето,в което съм влюбена.Надявам се да успея да го кажа на човек,когото обичам.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Голям фен
    Веднъж казах на 1 момче,с което да съжаление не бяхме гаджета,че много го харесвам...а аз направо си го обичах Иначе съм казвала само "И аз те обичам" на бившия ми....нз защо но все пак мисля,че момчето трябва първо да ги каже тея думички

Мега фен Аватара на koalka
    Да, исках да призная чувствата си.Не можех да го крия, ама и той се досети, де.То си личеше от километри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си