.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Супер фен Аватара на SuN4o_F

обица на веждата ...

търсих из форума но не намерих такава тема...та въпроса ми е къде да се пробия? искам точен адрес в сф (понеже не съм от там и искам да знам къде точно отивам) за болката знам че не боли особено... ако може да ми кажете някаква цена ? колко струва дупченето и колко са обиците мерси предварително
    Love you Kris !!!

piercing-bg.com
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

`Death`Whore`` kade to4no si se dup4ila ? pitam za mesta kadeto drugi sa hodili i sa dovolni.. ina4e moga da napi6a v google i da namerq 83557 studia ..
    Love you Kris !!!

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    `Death`Whore`` kade to4no si se dup4ila ? pitam za mesta kadeto drugi sa hodili i sa dovolni.. ina4e moga da napi6a v google i da namerq 83557 studia ..
    Тъпа ли си? Във форума на сайта, който ти дадох, има раздел за студиа и в него има мнения за тези студиа.

`Death`Whore``хайде малко по-спокойно а ? излез малко на свеж въздух че ще изперкаш с тия форуми и тва киснене по цял ден на PC-то.. мисля че зададох въпроса без да се заяждам и очаквах такъв отговор ама не ... комплексарска работа...
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ми аз бих ти препоръчала манията на витошка
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    `Death`Whore``хайде малко по-спокойно а ? излез малко на свеж въздух че ще изперкаш с тия форуми и тва киснене по цял ден на PC-то.. мисля че зададох въпроса без да се заяждам и очаквах такъв отговор ама не ... комплексарска работа...
    Дали съм комплексарка или не, не е твоя работа. Зададе въпрос, аз ти дадох сайт, където ще получиш цялата информация, която те интересува, а ти продължаваш да питаш и сега се заяждаш.

Град
    Пловдив
    Аз мога да кажа само за цената на обеците-от 10 до 15 лв ..предполагам,че има и по-скъпи..но засега съм попадала на цени вариращи от 10 до 15-16 лв както вече споменах..а ако си изгубиш едното от топченцата или там каквото е ...5-6 лв..веее пладнешки обир >_<
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

Обеците за вежда са от 6 до 10 лева. 15 лева може да бъде, ако е титаниева, медицинската стомана е 6-8 лева. А топчетата са 1 лев.

Град
    Пловдив
    Ами приятеля ми си проби веждата това лято..и понеже си изгуби едното от топчетата на обецата ,му се наложи да си купи ново,което струваше 5 лв >_< пълна прецакня... ;/ Съжалявам ,ако информацията ,която съм дала не е мн вярна..аз съм проверявала само в 2 студиа и там бяха скъпички..явно трябва доста да се обикаля ,за да се намери обеца за веждата на по-нормална цена = )
    Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
    Ханна (•_●) каза: ne kon
    Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х

В "На тъмно" обеците за вежда са си по 8 лева. А ми казаха някакъв магазин, в който топчетата са по 2 лева.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ох милиардната тема

EMI AZ 6E TI PREPORU4AM STUDIOTO V KOETO SI PRAVIH TATTOO.ULICA MALIOVICA N3.EMI MISLQ 4E DUP4ENETO E OKOLO 15-20LV,A OBICATA E 10LV

аз се се дупча в Мания при Миро, студиото е на Витошка точно до пицария уго
    дупченето е 20лв и обицата от 6-15лв,ма ти мое да отидеш с некфа твоя обица..
    а и тея цени са без намаленията,демек ако не си се дупчила преди тфа там.. като глеам не си
    ае

е аз се дуп4а в един салон "Мания" само 4е не в софия..два пъти си дуп4их веждата и дадох общо 50 лв и за дуп4енето и за оби4ките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си