- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са мажете и какви са жените според вас
Давайте очаквам коментари
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута !
беэ мъже не можем,без жени не можете(и няма кой да ви опъва нервите)мхм...зависи от хората
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Хора![]()
Ми дз.....аз не съм мАж,аз съм мъж![]()
Am... spored men,majete sa edni......takviz deto po na4alo kato vidqt nekoa maca i parvata im misal koqto im minava prez glavata(nesam sigurna koq to4no glava)e kak da q iz4ukat .
![]()
Ama kat xlatnat qko do u6i po neq,i stavat edni takvizmnogo sladki i mili4ki ku4i sinove
eeee....ta i te nosqt du6a uverih se y tova
Pak jenite,iskat samo zvezdi da im svalqt![]()
Айде,айде...Ние сме били недорасли...Нали ви гледам как седите и незнаете какво искате...С тоя ли да бъда или с оня...Ама не всички сте такива,де не искам да ви поставям под общ знаменателПървоначално написано от Black_Rosse
![]()
Ае стига,де!!!Първоначално написано от Eli>>>
![]()
много ми хареса, как си го написала, а рядко се съгласявам с чуждо мнениеПървоначално написано от Black_Rosse
)
Ъъъ има свестни мъже и свестни жени но автора не е сред тях май...![]()
различни и неповторими![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
+1Първоначално написано от Eternal Silence
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
+1 o6teПървоначално написано от kael
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ъъъ...знам,4е си умен попринцип...ама от кЪде на кЪде ми пишеш мАже,като се пише мЪже???![]()
ti si p*dalПървоначално написано от Sm00th`0pEra7oR
жените сме странни същества без които не може (както казаха по-горе) а мъжете поне за мен са за да ми опъват нервичките![]()
хаха истината е че щом има и мъже и жени значи всеки се нуждае от дугия еднакво много но да не философствам повече![]()
![]()
.!.