.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос със сърце

Здравейте искам да попитам дали някои има като моето състояние- тоест сърцето ми бие силно, по силно от обикновенно. Тва ми го каза майка ми когато ми мери кръвното налягане. Понякога и аз го усещам, не винаги но се получава. Най често ми се случва когато съм си легнал и си слушам музика от плейъра или просто ейтака когато си стоя. На 17 съм нито пуша нито пия....

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em nzz ne s1m lekar
    ama si primerno mom4e ne pu6i6 ne pie6 mn malko mom4eta mogat da se poxvalqt s tova
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    em nzz ne s1m lekar
    ama si primerno mom4e ne pu6i6 ne pie6 mn malko mom4eta mogat da se poxvalqt s tova
    +1

Супер фен
    Град
    Панацея
    това на мен ми се случва редовно.. не пия често - 3-4 пъти в годината, пуша по кутия на 2 дни и друсам 0т време на време амфи и екс бес мара и тва е
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Aми кажи на майка ти да те заведе на лекар или иди сама-високото кръвно е проблем който според мен трябва чрез лекарства да се отстрани

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Aми кажи на майка ти да те заведе на лекар или иди сама-високото кръвно е проблем който според мен трябва чрез лекарства да се отстрани
    Момче е автора! Иначе да, да идеш на кардиолог е най-доброто решение

Да така е за няколко след няколко минути ми минава, пък с кръвното проблеми нямам нормално е. Интересно ми беше просто защо се получава така, най добре утре да отида до личния лекър

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от comics
    това на мен ми се случва редовно.. не пия често - 3-4 пъти в годината, пуша по кутия на 2 дни и друсам 0т време на време амфи и екс бес мара и тва е
    Ужас...и аз съм така горе-долу Тряя се спрем (да вярвай си )

По темата - наистина ако продължава /и ако е всеки ден/ наистина е добре да идеш на лекар ,за да ти даде съответен съвет

na6iqt y4itel po muzika kazva 4e tatka na muzikata promenq ritamat na sarceto kogato slu6ame muzika na6eto sarce bie po takta na muzikata. A sa6to taka sam 4uval ot lekar 4e koito si ose6ta sarceto kato bie zna4i nqma problemi sas sarceto ba6ta mi e taka. taka 4e ne se pritesnqvai ni6ot ti nqma

Ами незнам пич по добре върви на кардиолог.И аз имам проблеми с сърцето излиза от ритъм 140/150 удара в минута.Прескача по много особен начин като все едно сърцето засмуква въздух,а не кръв (Това е моето описание за това прескачане).Ходих на кардиолог правиха ми една камара изследвания и не можаха да ми кажат какво ми има.И така си карам и до сега прескача,спира на моменти,излиза от ритъм.Даже на моменти не ми стига въздуха.Ако някой знае нещо да каже или да ми пише на dj_milen_87@abv.bg

Благодаря предварително!

иди на кардиолог,все пак със сърцето шеги не бива,тва ти е най-важния орган все пак
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

да на мен ми се е случвало и аз съм на 17 и съм момче. На мен дори от време на време ме пробойдат като игли в сърцето майка ми има същия проблем и каза че е от нерви...

случва се когато си пренатоварен или напрегнат не знам на мен ми се случва когато направя някое рязко движение ... отиди на лекар тои ще знае наи добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си