- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приличат ли си гаджетата ви?
Последните момчета , които харесвах са като близнаци!!! и мисля че се заглеждам все по подобен тип момчета...
edinstvenata prilika e 4e i biv6ite mi i nastoq6tiq mi priatel sa zodiq rak
Ам последните 2-ма са ПЪЛНА противоположност!![]()
![]()
Po vun6en vid... moje bi imat nqkakva ni6tojna prilika.... no po harakter...si prili4at dosta.... Osobeno sled kato se razdelih s edno mom4e...zapo4vam da se ulavqm 4e vseki sledva6t prili4a na nego...
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
po dqvolite skoro osuznah che vichki momcheta koito me privlichat ili sum bila gadje s tqh adski ama ADSKI mn si prilichat vunshen vid harakter muzika interesi priqteli vsichko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pochvam da si mislq che problemut e v men...![]()
![]()
trudno e da namerq prilika , poneje ne se vliubvam v opredelen tip , a v otdelen individ![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ся като про4етох темата ти запръв път се замислих в тфа дали си прили4ат гаджетата мии стигнах до резултата 4е вси4ки са разли4ни (май
![]()
)
![]()
Хмм не съм имал свястна връзка , но принципно има нещо като прилика при мен ... Като характер и начин на държание ( хмм което като се замисля това пречи да имам свястна връзка ама кво да правя харесвам си ги ...)
ПС: Хаха сега като се замисля са около месец Февуари ... ( ех тоя месец) Ако вярвам в хороскопите точно пък водолейките няма да ми вържат
![]()
Чак да се влюбвам всеки път в "един и същи човек" не.Харесват ми всякакви момчета,но определено тези,които ми привличат вниманието си приличат поне малко по външен вид,но не и по характер.
По принцип бившите ми гаджета имат нещо общо,но за мое щастие не е харектера или външноста,а някакви малки нещица на които не обращам внимание![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Колкото и неприятно ми да го кажа - да.
Само че поне има един хубав момент - последният почти винаги напомня маааалко на бившия,но като ги навържеш последния до първия и вече нищо общо не виждаш![]()
п.п.class,аз съм водолей![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
мии.. нямат прилики![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
мииииии до скоро си мислех че ще си приличат по имена защото бях насъбрала много Мартиновцино един Сашо ми развали всичко...а после пък се влюбих в момиче...така че ОПРЕДЕЛЕНО не си приличат
Виж момчетата може да имат по нещо общо...примерно че всичките са задници в дадени ситуации а някои са си задници попринцип. А момичетата пък почти всичките рисуват много хубаво...забелязала съм че се разбирам много добре с художнички
Абе никой с никой няма нищо общо...само някакви малки неща които аз виждам ако се загледам. Обаче всичките задължително нямат нищо общо с мен
пълни противоположности сме. Но противоположностите се привличат де. Е , имало е изключения с които си приличам поне малко ноооо с повечето сме коренно различни
![]()
mxmm......taka e....Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
![]()
mxmm......taka e....Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
![]()
dobri mom4eta, 4erni kosi i da ne sa nadutiza tqlo nqmam pretencii
vajnotot e da stava za gushkane
da ne e nqko typak dato ne moje da si napishe imeto
![]()
Dо определен момент-не,оба4е от 2 години вси4ки,които ме привли4ат са някакви супер буйни,бунтари,непукисти...може би и то4но това ми харесва в тях???ОБАЧЕ ми прави впе4атление и др-харесвам си някого по външност и излъ4ване,без да го познавам и като се опознаем пак се оказва такъв???!!!
![]()
Ами майка ми казва, че всичките ми приятели ( не че са много де. 3 броя за момента) си приличали и май си е така. Метали, дълги коси, екстремни... обаче всеки си има някакъв отделен и само негов си начин, заради, който съм го възприемала по различно.
Момчетата, които харесвам обикновено са почти еднакви... Но момчетата, с които съм ходила, все са се различавали коренно... Но си приличат по тва, че винаги бързо ми минават чувствата към тях...
Вие на хероин ли сте бе?