.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Последните момчета , които харесвах са като близнаци!!! и мисля че се заглеждам все по подобен тип момчета ...

edinstvenata prilika e 4e i biv6ite mi i nastoq6tiq mi priatel sa zodiq rak

Ам последните 2-ма са ПЪЛНА противоположност!

Po vun6en vid... moje bi imat nqkakva ni6tojna prilika.... no po harakter...si prili4at dosta.... Osobeno sled kato se razdelih s edno mom4e...zapo4vam da se ulavqm 4e vseki sledva6t prili4a na nego...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

po dqvolite skoro osuznah che vichki momcheta koito me privlichat ili sum bila gadje s tqh adski ama ADSKI mn si prilichat vunshen vid harakter muzika interesi priqteli vsichko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pochvam da si mislq che problemut e v men...

Град
    *in a pink dream*
    trudno e da namerq prilika , poneje ne se vliubvam v opredelen tip , a v otdelen individ
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мдам...Така е

ся като про4етох темата ти запръв път се замислих в тфа дали си прили4ат гаджетата ми и стигнах до резултата 4е вси4ки са разли4ни (май )

Повече от фен
    Град
    София
    Хмм не съм имал свястна връзка , но принципно има нещо като прилика при мен ... Като характер и начин на държание ( хмм което като се замисля това пречи да имам свястна връзка ама кво да правя харесвам си ги ... )

ПС: Хаха сега като се замисля са около месец Февуари ... ( ех тоя месец ) Ако вярвам в хороскопите точно пък водолейките няма да ми вържат

Чак да се влюбвам всеки път в "един и същи човек" не.Харесват ми всякакви момчета,но определено тези,които ми привличат вниманието си приличат поне малко по външен вид,но не и по характер.

По принцип бившите ми гаджета имат нещо общо,но за мое щастие не е харектера или външноста,а някакви малки нещица на които не обращам внимание
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Колкото и неприятно ми да го кажа - да.
    Само че поне има един хубав момент - последният почти винаги напомня маааалко на бившия,но като ги навържеш последния до първия и вече нищо общо не виждаш

п.п.class,аз съм водолей
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    мии.. нямат прилики
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

мииииии до скоро си мислех че ще си приличат по имена защото бях насъбрала много Мартиновци но един Сашо ми развали всичко...а после пък се влюбих в момиче...така че ОПРЕДЕЛЕНО не си приличат Виж момчетата може да имат по нещо общо...примерно че всичките са задници в дадени ситуации а някои са си задници попринцип. А момичетата пък почти всичките рисуват много хубаво...забелязала съм че се разбирам много добре с художнички Абе никой с никой няма нищо общо...само някакви малки неща които аз виждам ако се загледам. Обаче всичките задължително нямат нищо общо с мен пълни противоположности сме. Но противоположностите се привличат де. Е , имало е изключения с които си приличам поне малко ноооо с повечето сме коренно различни

Цитирай Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
    Едната прилика е че рано или късно разбирам що за кретен е гаджето ми а другата ,че в началото са много мили и добрички но после си показват рогцата
    mxmm......taka e....

Цитирай Първоначално написано от ~*~By~Myself~*~
    Едната прилика е че рано или късно разбирам що за кретен е гаджето ми а другата ,че в началото са много мили и добрички но после си показват рогцата
    mxmm......taka e....

dobri mom4eta, 4erni kosi i da ne sa naduti za tqlo nqmam pretencii vajnotot e da stava za gushkane da ne e nqko typak dato ne moje da si napishe imeto

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Dо определен момент-не,оба4е от 2 години вси4ки,които ме привли4ат са някакви супер буйни,бунтари,непукисти ...може би и то4но това ми харесва в тях???ОБАЧЕ ми прави впе4атление и др-харесвам си някого по външност и излъ4ване,без да го познавам и като се опознаем пак се оказва такъв???!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Ами майка ми казва, че всичките ми приятели ( не че са много де. 3 броя за момента) си приличали и май си е така. Метали, дълги коси, екстремни... обаче всеки си има някакъв отделен и само негов си начин, заради, който съм го възприемала по различно.

vyh ami nqkoi si prili4at dr sq korenno razli4ni

Град
    София
    Момчетата, които харесвам обикновено са почти еднакви... Но момчетата, с които съм ходила, все са се различавали коренно... Но си приличат по тва, че винаги бързо ми минават чувствата към тях...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си