.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Пфф приличат си само по това че бяха долу горе еднакви на ръс иначе прилика 0%

Авторке кво се оплакваш поне като го видиш товя бъдещ мъж ще го познаеш
    нали ве4е ще му знае и кътните зъби!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Не

Повече от фен Аватара на suantito
    Ами приличат си, после кат ги объркаш ние сме виновни.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

hah vs mom4eta sa ednakvi... ima edno mom4e koeto e mnogo razli4no i zrqlo, toi ne mi e gage , no ako mi be6e 6tqh da kaga da gagetata mi ne s prili4at. e da ama toi ne mi i sledovatelno vs mi gageta si prili4aha
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Абсолютно никаква прилика!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Нямам определен критерий, пък и те бяха доста различни един от друг, най-важното бе да си паснем. Може би единственото общо нещо между тях беше, че имаха голямо желание за живот и грабеха с пълни шепи от него по един или друг начин. *както искате го разбирайте* Отклоних се от темата...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не намирам прилика в тях...всеки си е различен..

Фен
    Град
    На гъза на географията
    mi ne si prili4at mnogo edinstveno po tova 4e si gi izbiram dosta po golemi4ki ot men
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо общо.

Хаха...не изобщо не си приличат, коренно различни са ми били всички гаджета. Главно като визия, по характер не си приличаха особено.
    МомИче съм!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами аз съм се влюбвала само в един човек и всеки път като го видя,се влюбвам все повече.Това е от 3 години насам.Нормално е,ако любовта е твърде силна,да прераства в още по-голяма.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Не! Всички са коренно различни - като визия, държание, характер, поведение - всичко.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

ами имат общи черти всички или поне повечето,но все пак...
    нямам повод да сънувам....

ami i az bqh taka no sega vsi4ko se promeni sre6nah 4ovek i go obiknah koito e takuv tip 4e prosto se izymqvam i na dvamata ni kak moje da sme tolkova razli4ni i dosega da sme se pridurjali kum edni hora a sega sme s tolkova razli4ni...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Нямат никаква прилика. Имала съм какви ли не - ошмулено наркоманче, надут музикант, сдухан шизофреник, ревнив ревльо, назобен кретен...

Ако ги събера на едно място хората ще ме питат докога цирка ще е в града.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Не,аз категорично нямам определен тип.Всеки следващ е коренната противоположност на предишния и т.н...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ibIzAaAa
    Ммм... ако не говорим за визия.. Понякога имат някаква прилика,но чак да са еднакви..Никога не е било това.

Голям фен
    Град
    София
    Никаква прилика. Може би единственото нещо е, че досега винаги с гаджето ми сме били г/д на еднакво интелектуално равнище, таа винаги сме имали какво да си кажем и не сме стояли тъпо в неловка тишина.

И при мене е така имам си мой тип момче и се си падам по такива
    Да обичаш,когато те обичат е човешко!
    Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
    но да обичаш,когато те мразят е велико!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    г/д нз.. нещо обаче не ми се връзва загалвието на темата със самата тема..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Харесвала съм толкова различни момчета-по характер,външен вид...че в никакъв случай немога да кажа,че харесвам едни и същи момчета...

haraktera vinagi e razli4en no vinagi sa edin i sa6ti e posledniq be6e metal i nz kak stana takava golqma lubov kat me vle4e 4algata ama nali svar6i ...
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Моите са толкова различни... По нищо не си приличат... Може би защото самата аз не съм постоянен човек... Не знам...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от sexydupe
    haraktera vinagi e razli4en no vinagi sa edin i sa6ti e posledniq be6e metal i nz kak stana takava golqma lubov kat me vle4e 4algata ama nali svar6i ...
    леле, тва беше уникално чалгарка и металист =D> ама нали любовта е сляпа и щом сте се харесали... [-o<

иначе мойте почти всички си приличат по характер. Само не мога да разбера за кво всички смятате, че приликата тряа непременно да е на външен вид.. Между прилика в гаджетата се разбира типът - характера, същността на човека

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Моите са толкова различни... По нищо не си приличат... Може би защото самата аз не съм постоянен човек... Не знам...
    а между другото, като се замислиш, твойте са почти еднакви, слънце всички са тип "Дима Билан" \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си