- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приличат ли си гаджетата ви?
Първоначално написано от GregoryHouse
нали ве4е ще му знае и кътните зъби!
Ами приличат си, после кат ги объркаш ние сме виновни.
hah vs mom4eta sa ednakvi... ima edno mom4e koeto e mnogo razli4no i zrqlo, toi ne mi e gage , no ako mi be6e 6tqh da kaga da gagetata mi ne s prili4at. e da ama toi ne mi i sledovatelno vs mi gageta si prili4aha![]()
Testis unus,testis nullus...
Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Нямам определен критерий, пък и те бяха доста различни един от друг, най-важното бе да си паснем. Може би единственото общо нещо между тях беше, че имаха голямо желание за живот и грабеха с пълни шепи от него по един или друг начин. *както искате го разбирайте* Отклоних се от темата...![]()
Не намирам прилика в тях...всеки си е различен..![]()
mi ne si prili4at mnogo edinstveno po tova 4e si gi izbiram dosta po golemi4ki ot men
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Хаха...не изобщо не си приличат, коренно различни са ми били всички гаджета. Главно като визия, по характер не си приличаха особено.
МомИче съм!
Ами аз съм се влюбвала само в един човек и всеки път като го видя,се влюбвам все повече.Това е от 3 години насам.Нормално е,ако любовта е твърде силна,да прераства в още по-голяма.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не! Всички са коренно различни - като визия, държание, характер, поведение - всичко.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
ами имат общи черти всичкиили поне повечето,но все пак...
нямам повод да сънувам....
ami i az bqh taka no sega vsi4ko se promeni sre6nah 4ovek i go obiknah koito e takuv tip 4e prosto se izymqvam i na dvamata ni kak moje da sme tolkova razli4ni i dosega da sme se pridurjali kum edni hora a sega sme s tolkova razli4ni...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Нямат никаква прилика. Имала съм какви ли не - ошмулено наркоманче, надут музикант, сдухан шизофреник, ревнив ревльо, назобен кретен...
Ако ги събера на едно място хората ще ме питат докога цирка ще е в града.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не,аз категорично нямам определен тип.Всеки следващ е коренната противоположност на предишния и т.н...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ммм... ако не говорим за визия.. Понякога имат някаква прилика,но чак да са еднакви..Никога не е било това.
Никаква прилика. Може би единственото нещо е, че досега винаги с гаджето ми сме били г/д на еднакво интелектуално равнище, таа винаги сме имали какво да си кажем и не сме стояли тъпо в неловка тишина.
И при мене е така имам си мой тип момче и се си падам по такива![]()
![]()
Да обичаш,когато те обичат е човешко!
Да мразиш,когато те обичат е жестоко,
но да обичаш,когато те мразят е велико!
г/д нз.. нещо обаче не ми се връзва загалвието на темата със самата тема..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Харесвала съм толкова различни момчета-по характер,външен вид...че в никакъв случай немога да кажа,че харесвам едни и същи момчета...![]()
haraktera vinagi e razli4en no vinagi sa edin i sa6ti e posledniq be6e metal i nz kak stana takava golqma lubov kat me vle4e 4algata ama nali svar6i![]()
![]()
...
na teb ne ti se pie no ne i nie
леле, тва беше уникалноПървоначално написано от sexydupe
![]()
![]()
чалгарка и металист =D> ама нали любовта е сляпа и щом сте се харесали... [-o<
иначе мойте почти всички си приличат по характер. Само не мога да разбера за кво всички смятате, че приликата тряа непременно да е на външен вид.. Между прилика в гаджетата се разбира типът - характера, същността на човека![]()