- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Скинорен-бъгав ефект или просто е нормално?
И..още една тема, обаче с опит да я избегна малко се получи, че окопирам на едно момиче..така че направих новаАбе тоя Скинорен..аз нямам някакво тежко акне, даже и почти нямам, ама имам няколко малки пъпки по лицето си, които преди си минаваха за седмица най-много, а сега вече 2 месеца(от толкова го ползвам) си стоят на едно и също място и не се махат, а са като червени петънца-не червени пъпки, а петна..малки такива..нз дали така действа,за да ги премахне не за кратко или при мен се получава бъгав ефект.
probvai s korektor![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
На мен не ми е за това, че е грозно-просто искам лице без такива гадости..пък и аз естествено, че си слагам и коректор и фон-дьо-тен като излизам, ама не е работа да си унищожавам кожата. То те и без това не се виждат много и са ми казвали, че и без грим не се забелязват лесно, обаче аз ги виждам и искам да ги махна..пък и нали тоя крем уж бил мн добър..та всъщност въпроса ми беше дали е нормално преди да минат пъпките да бъдат като червени петънца..Първоначално написано от VerryBerry
![]()
По добре си вземи нещо почистващо,пробвай някакъв лосион или тоник за лице или пък гел за пъпчиците.
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
Хм...аз също ползвам "Скинорен" и когато ми излезе някоя пъпчица до една седмица максимум вече пуска коричка и изчезва. Но аз използвам и лосион за лице и когато ми излезе пъпчица правя компрес на самото място с лосиона и след това обилно намазвам със "Скинорен". Използвай го по-често и също използвай изсушаващ лосион за лице, който да изсуши пъпчиците.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
На мен ми помогна доста,даже все още си го държа в хладилника и като ми излезе нещо се мажа,но на всяка кожа и действа различно,въпреки че за тези пари би трябвало при всички да има ефект![]()
Също на самата листовка си пише,че трябва да се затваря много добре,да се пипа с чисти ръце и да се държи на хладно място,за да няма ''бъгави'' ефекти,незнам дали го спазваш това
Дам и аз сам го ползвала,не ми помогна,но сам доволна от "Zineryt" :-d пробвай с него,УспеХ![]()
Korektorа Ще свърши работа nanasiash leko i ne si lecat-pocti,sha sa maxnat.
От това е сигурно..аз сутрин като се мажа и бързам и де го затварям хубаво, де не.....Първоначално написано от ражур
![]()
Мерси на отговорилите (: