- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Една програмка
Здр.Кажете ми някоя кирилизираща програма,защото скоро си преинсталирах уиндоуса и сега някои неща ми излизат с йероглифи.
Мерси предварително![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
ами имам я флекс тайп ама пак на някои места ми е с йероглифи![]()
Za da me gushkash shte trqbva mnogo da me slushkash!!!
всъщност за да не ти излизат като йероглифи не ти трябва програма, а просто да промениш една настройка. Отиваш в Control Panel -> Date, Time, Language, and Regional Options -> Regional and Language Options -> Advanced
най-отгоре пише Language For non-Unicode Programs, просто променяш на Bulgarian и готово![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
НЕ НЕ Е ФЛЕКС ТАЙП .... да ти кажа на тебе и на другите който бутат тоя софтуерен боклук нещастен в пс тата си .Първоначално написано от eXpLoaD
Направете това което ви е казал Eternal Silence
Аз откакто се помня съм с flextype и не съм видял нещо сгомнено или някой бъг...Първоначално написано от Forslor
Incomplete..........
Радвам се ,че нищо не си видял ( проблем де) от флекс тайпа, но никога не е късно . Темата не е за обсъждане ..за и против ФТ и защо?
Просто кажи ми какъв е смисъла да препоръчват този тип софт (някои хора) след като първо проблема може да бъде решен с няколко кликвания на мишката и второ ,че няма връзка с проблема.![]()
![]()
Колкото и странно да е ... с флекс тайп ми е по-бързно.Но...това съм си аз де...
Incomplete..........
флекс тайп не е беее...
тряа да се нагласи от компа!
бе маниго тоз FlexType и си инсталираи Cyrillic all Windows според мен е много по добро и удобно
ако случайно решиш да го сложиш ... като инсталираш там има обяснено какво точно да направиш ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !