- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо толкова ви харесва да изневерявате?!(за момчетата)
Браво браво...Първоначално написано от DqVoLsKI_ChaRoVnA
![]()
Защо момчетата изневеряват ли ? ми защо жените им пускат ? едно момче стига до там докадето жената му позволи --> жените са леки курви
i te ne znaqt..... kolko puti sum go pitala i otg e ne znam !![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
примерно повече мозък и по арно тяло![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ами аз съм плътно зад гурба на greagory house тъи като аз никога не съм изневерявал ,но пък ми се случи друго
бях на дискотека и едно момиче ме издърпа замалко от приятелите ми и ме целуна докъто и двамата бяхме обвързани такаче когато кажеш ''момчетата изневеряват'' първо се замисли дали моето гадже изневерява или всички момчета изневеряват
Хей защо трябва да си мислите, че само мъжете изневеряват тва са пълни глупости. Както жените, така и мъжете го правят и винаги го правят по една и съща причина. Що винаги трябва да разделяме двата пола на добро и зло?!?
Ми да ти кажа нямах предвид това а че се обсъждат проблемите на тази възраст 14-17... аз съм на 18 така че се смятам нито за тийн нито за "дърт"Първоначално написано от sentient_
![]()
Тийн си до 19!Първоначално написано от GregoryHouse
О, ти се измъкна, а аз ...
![]()
Az ne sym mom4e no 6te kaja 4e e po-zabavno da se zaigrava6 s nqkolko,da si vinagi podsiguren,Az predi se kylnqx 4e ako sym s mom4eto koeto obi4ax 6te sym mu vqrna,no kato se zamislq sega ne bix mogla.Prosto nqkoi mom4eta,a i momi4eta gi vle4e da sa s mnogo.a i moje prosto da ne si popadnala na mom4eto koeto moje da e samo s edna.
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
защото хората са примати, ей затвамалко повече биология и ще ви станат ясни много неща
Странен въпрос... То и на мен ми харесва,ама .... к'во да се прави.Такъв е живота! Пффф само простотии ХАХхаХАХ....
+1 ... И аз съм така,мацкаПървоначално написано от strawberry
![]()
Докато продължавате да ни слагате под общ знаменател и аз ще казвам че ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ!![]()
Борат ми е мнооого антипатичен герой ама просто няма как да не съм съгласен с него +1
От цялата работа излиза че момичетата са писани яйчица които никога не изневеряват?!Доживях и това да прочета
П.П Съгласен съм с Борат =D>
Хаха не знам, ама от последният път като влязох тук (преди бая време хах) бях забравила какви извори на мъдрост има тукПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
А колкото до strawberry & freedom е те заради такива като вас и според повечето мъже жените са курви...
Ебати, абе вие и вие не знаете кво е да обичаш...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мен изневярата ми се е струвала винаги супер долно и противно нещо...предателство...
След като си с един човек,значи искаш да си с него...не ми се филосовтва сега...
Момиче съм иии за изневяра бих го разкарала...незнависимо от...нищо...
sorry no nali temata e "za6to majete\mom4etata izneveriavat" a ne "koi izneveriava pove4e mom4etata ili momi4etata" mejdu tezi dva vaprosa ima goliama razlika qsno e 4e ne moje da se kaje koi izneveriava pove4e za6toto i v dvata pola ima izklu4enia zatova 6te e hubavo mom4etata\majete koito obi4at da izneveriavat na polovinkata si da kajat za6to go praviat, kakva e pri4inata ?![]()
Ми виж са......бифшето ми гадже ме заряза с думите''Оби4ам те,но знам,4е ще ти изневеря...Ще те нараня,затова е по-добре да спред до тук
''
![]()
![]()
...Глупендер,нали?
...Сама си води изводите...ако можеш де
![]()
Според мен всичко зависи до човека.И мъже и жени изневеряват по едни и същи причини.Едина причина е когато им липсва нежност и ласки от човека до себе си,това важи и за мажете и за жените.Друга причина е когато просто искат да се позабавляват,има още мн причини.Всички слагате мъжете под общ знаменател,а когато те кажат че всички жени са еднакви,всички се убиждаме.Всичко е да човек,а не до мъж или жена.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И ти да чукаш едно и също момиче две години и на тебе ше ти се иска друга...
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Или поне ти не знаеш...има ги и такива индивиди ама са рядкост...