Цитирай Първоначално написано от azzz6662
Знам,че темата е стара,но сега се заинтересувах и я намерих... Проблемът е,че приятелят ми е болен е от тази болест,но до днес не знаехме,следователно не знаехме че е и заразно тъй като симптомите бяха уголемен далак и черен дроб.. както и да е,не сме се пазили,имахме близки контакти. От днес той е в болница с тази диагноза(потеърдена е) аз все още нямам симптоми,но пише,че могат да се проявят и след месец. Другата седмица,ще си направя нужното изследване,но може ли да ми кажете горе-долу на какво да наблегна.Да пия витамини,фервекси,чайове? Говорехте за някаква диета, каква по точно? Мисълта ми е просто да пресека нещтата в начален стадии.. да не се стигА до болници и такива неща,по принцип имам добър имунитет.Рових се в интернет пише витамини,диета,почивка и това е...но не пише какви ввитамини,каква диета?...Благодаря предварително.
нищо не можеш да направиш освен да се молиш имун ти система да е от типа елиминираща вируса овреме.
към момента знаем, че мнозина са невъзприемчиви (без това да е имунитет в собствен смисъл) но не ни е ясна в детайли механиката на тази невъзприемчивост, знаем само че е свързана с мутация картиранана в ген и нищо повече.