.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    София
    За Петър Атанасов http://patanasov.com/component/optio...book/Itemid,7/

или Мартин Заимов ...

Бойко Борисов е няма такъв позьор!И той е комунист!Колкото и да ми обясняват,че не е,аз знам ,че е!Какво като едно време баща му бил в Белене?Че те точно такива хора като него са искали комунистите-да могат да следят какво става.Детето на някой буден човек,антикомунист,да им е наблизо и да го следят.Бойко Борисов следва в Симеоново-ЧЕНГЕ!Та нали той след това е и бил охрана на Тодор Живков?!Мисля,че това всеки го знае.Направо съм разочарована...Как може абсолютно всички управляващи в една страна да са комунисти???Агент Гоце-президент на България и да, заповядайте папката ,от която става ясно ,че е агент на Държавна Сигурност http://www.president.bg/pdf/docs_19_07_07.pdf .Георги Първанов е свързан и с убийството на виден българин -Георги Марков...
    и Сергей Станишев - по-комунист от който и да е в тая държава...Най-бедния премиер,той си го каза,нищо ,че се е наял като прасе от нашите пари.Да ,ние ги избрахме,а те сега заграбват абсолютно всичко от държавата!Поне на тези местни избори да не ги избираме!Само не и комунистите!Престъпниците!

Истината била в Бойко Борисов

Пожарникарят,който стана главен секретар на МВР
    Главният секретар на МВР, който стана кмет
    Кметът,който е пълен мошенник и мутра.

По -крадливо и измамно същество от това надали има.

Аз...все още не съм решила дали ще гласувам.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka

Бойко Борисов е няма такъв позьор!И той е комунист!...Как може абсолютно всички управляващи в една страна да са комунисти???Агент Гоце-президент на България и да, заповядайте папката ,от която става ясно ,че е агент на Държавна Сигурност http://www.president.bg/pdf/docs_19_07_07.pdf .Георги Първанов е свързан и с убийството на виден българин -Георги Марков...
    и Сергей Станишев - по-комунист от който и да е в тая държава...Да ,ние ги избрахме,а те сега заграбват абсолютно всичко от държавата!Поне на тези местни избори да не ги избираме!Само не и комунистите!Престъпниците!
    В България никога не е имало истински комунизъм! Смешно е да обиждате някой с думата "комунист"! Комунист е човек с комунистически убеждения ( за справка http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B7%D1%8A%D0%BC)
    За Първанов и Станишев- не са идеални, но поне не са продали Балкан, не са оставили мед. сестрите ни в Либия и тн.
    Много бързо се забравя какво беше преди няколко години и какво е сега!
    Който е в политиката краде! ФАКТ! Няма изключение! Смешно е да се спори кой повече, кой по-малко!

По темата: Бих гласувала или за Оги Ковачев или за Юлиана Дончева.
    Според мен има какво да направят! Вече е време да се даде шанс на по-малките партии, които идват с нови концепции. Това естествено незначи, че ще се справят в ограомната власт, която се дава на кмета на София...
    Кмет ще стане Бойко, спор няма и няма да има! Такива си ги харесваме, такива успяват!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    Непостоянно
    а бе ейй кво като бойко е позьор мен ме изкефи тамън като откри една улида и тагъдък едно конче отзад с 200 баси шмешката
    .!.

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Аз ще гласувам за Йоан Костадинов.
    той е на Бургас ако не се лъжа нали?колко години вече е кмет?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от loyal_88
    Ок де, имам 1 въпрос за тия дето ще гласуват: мислите че ще промените нещо с гласуването си или просто го правите защото разни такива като демократа казват, че всеки трябва да глсува, защото така трябва?
    "Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят"
    много правилно казано

аз мисля за Атака, ама още не знам, сички са тъпанари, ама няма да е за сегашния със сигурност , бахти прасето, яде, яде и пак не са наяде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си