.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Th3MaN
    Че трябва да му кажеш трябва но не веднага. Първо почнете да се виждате малко на вън станете истински приятели не само по skype покажи му че се интересуваш от него и тогава...
    Умно !

Хвани поговори с него на четири очи и изяснете чувствата си един к1м друг.. па току виж за твой к1смет и той така... харесвал па не ти е казал... \/

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ha ami i nie go obmislixme tva az da mu kaja oba4e 6te e nqkak stranno za6tot toi moje da pomisli 4e az naro4no go kazvam bez tq da iska .. nz spored men tq trqbva da si my kaje
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

чудиш се дали да му излееш чувствата си?? Еми според мен не трябва да бързаш, защото едва ли ще се получи нещо. В смисъл та вие даже не сте се опознали. Може ти да знаеш всеки негов навик, да го знаеш от глава до пети....ами той теб?? Според мен първото, което трябва да направиш е просто да започнете лафа, да се сприятелите, свалки туй онуй и чак тогава действай....а може й той да те изпревари....кой знае...
    Айде кураж! Не се отчайвай!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    a nqkoi 6te me podkrepi li 4e tr1bva da mu kaje ?????
    Естествено,че те подкрепям.Няма да умира с тайната я
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    У нас Си (=
    Чатят си по скайп-хубаво!
    Когато се засекат навън той не я поглежда-лошо!
    За някои момчета всичко по скайп си е просто "забавление по чата" и не го обвързват с реалността по никакъв начин.
    Освен това би било тъпо изведнъж да му изцепиш "Знаеш ли-аз те харесвам".
    Не знам точно за какъв чат става дума-може да е от тип приятелски до яко флирт. Ако е приятелски започни да флиртуваш все повече с дните и той може да се усети. Ако ти отговори обаче не се радвай толкова. Както споменах може да е от онзи тип момчета, които приемат всичко просто за забавление. Ако пък флиртувате и той все така не те поздравява..или се прави на оборотен или пък иска всичко между вас да си остане в скайп.
    Предполагам инфото по-горе ще ти е полезно като го приложиш към твоята ситуация. Дано съм помогнала и успех

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    АййЙй 2 години се турмозиш и още питаш по форуми какво да правиш с него!??!?Кажи му разбира се ,а ти какво искаш да продължаваш да се измъчваш??! Така и така си без него или ще сподели чувствата си или ще те отреже - така и така ще си без него и сега и тогава.Нищо не губиш!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му.Малее, не знам как си издържала две години...

аз например!
    е кво толкоз,ко те харесва супер ко не...майната му!

Град
    ha em i az tav q pitam 2 godini ....tctctccc ama ne6to o6te mi spori 4e ne trqbva da mu kajee

Добре,де кви са тея казвания ся?!?!Почва да се заиграва с него и то ше се усети ако има нещо...Пфуууу

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Едно въпросче: сигурно ли е, че той някак си не е разбрал вече зяа това? В интерес на истината с моето момче се познавахме единствено по IRC и Skype преди да стане нещо между нас, и то само защото почти всеки божи ден в продължение на 4 месеца си пишехме, главно защото аз започвах първа разговора. Още нещо, не можеш да си сигурна, че някак си и той не е бил по някакъв начин увлечен по теб. Така че ми се струва, че е най-добре да го извикаш някой ден да се видите (напр. "Много ми е хубаво да си лафя с теб, но би ми било по-хубаво да се видим на живо"), да поговорите, ако почувстваш, че ако му кажеш, реакцията няма да е негативна и да се отдръпне, да действаш. В противен случай продължаваш да го каниш на среща, докато не се поотпусне и новината за чувствата ти няма да е фрапираща... Но в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не казвай от колко време дефакто го харесваш, защото съм адски сигурна, че ще се шашне... Но в края на краишата ти си знаеш най-добре, аз мога само да ти пожелая успех
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Mi da ti kaja 4estno toi moje i da se e ysetil ili pqkoq ot kllukarkite v na6to daskalo da mu e kazala 6tot i takiva gi ima

1. - Ako ne mu kajesh cql jivot shte te grize otvutre che ne si go pitala zashtoto eventualno e mojel da ti otvurne na chuivstvata!
    2.- Ako mu kajesh moje da sujalqvash cql jivot....

trqa da mu kaje!!! zadaljitelno e nie 2-ta se zapoznahme v aha-to setne ve4e najivo ama poi4e ot 2 sedmici samo v aha,miRc i SMS si lafihme sega sme zaedno po4ti 11 meseca

Признай му, няма да изгубиш нищо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

момиче ти наред ли си с главния ?! как 2 години ще го гледаш и няма да се престрашиш да му кажеш как стоят нещата ?! Уговори си среща с него,ама само двамата да сте Дръж се мило... покажи интерес и виж каква ще е реакцията му и как ще се държи ... Ако показва интерес... накарай го да излезете пак и му обясни как стоят нещата... ако стане работата стане, ако не .. МАЙНАТА МУ :P
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

кажи му защото цял живот ще сажеляваш ... е цял цял или докато му кажеш или докато умреш , което дефакто си е цял живот последното.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    Да
    и аз подкрепям
    Аз също!Няма смисъл да го криеш... така измъчваш само себе си.... Опитай... Дано да се получи!

hi

vij mila nai -dobre e da mu kaje6 p1k kakvoto stane.vajnoto e da si opitala.kolkoto po skoro mu kaje6 tolko po dobre kaji p1k da stava kakvoto6te da ne ti puka ne e edinstvenoto mom4e na zemqtaKAZVAIII

ako imah va6te problemi... no ne! ne misli i deistvai 6toto 6te si umre6 s tainata
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Malkiq
    Да
    +1 Кажи му. Дори и да не се получи нищо ще знаеш, че си опитала

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си