- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хах код за загоряло ле3би??
Охо.. сега ще ви разкажа какво ми се случи снощи..
Петъчна вечер, столично заведение, аз в тоалетнатаТа.. влизам си аз, правя каквото права (нормалните кеневски работи
) и излизам.. почвам да си мия раАчичките и до мене идва някава мацка.. видимо на 22-23 години. Заговори ме... виждала ме.. ала бала.. била съм много слдка, аз също и казах че е супер...ии пристъпваме към ЧУДАТОТО нещо.. каза ми.. Абе имаш много хубав пръстен...но не гледа пръстена, а ме гледа в очите..и ме пита..може ли да го видя? И пак ме гледа в очите..Аз нали.. РАЗБИРАСЕ
..и тя.. ма сигурна ли си? А мен ме изби на смях.. -Абе как бе..и и давам ръЪката си.. тая ми я ХВАНА и ми я навря под полата си. И аз веднага се дръпнах и излезнах. Хах направи ми впечетление, че тя излезе след 10мин. стана и си тръгна
абе голяма "веселба" беше
хах таа според вас това ли е кода на загорялите лезбита?"може ли да ти видя пръстенчето"
hahahahahaha... moje bi edin ot kodovete ... nz .. ne mi se e slu4valo podobno ne6to ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
4e te i kod li si imat..?![]()
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
+1Първоначално написано от swords1010
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ти да не си Фродо с тея пръстени ала бала :]
ami nz moje
+1 \Първоначално написано от bEbsI
/
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt
изпусна шанса![]()
лелеее как се дразня на такива![]()
Чак па толко..аз дококлото разбрах не я е пипала отдолу само ръката и е била за моментПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
Щех да и наврем меча в камъка![]()
еее защо не бях на твое място тцтцтц![]()
to po4ti vseki iska da e na neino mqsto ama nqma toq kusmet...puk to momi4eto neydobno my stanalo...Първоначално написано от dishdogz92
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Хах а Shmatko как е съчетал аватара с темата...![]()
ne tova ne e kod prosto e iskala seks ( a i se pi6e leSbiika a ne leZbiika prosto za info)
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих