.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Усещам само болка

с приятеля ми правихме секс за до сега три пъти аз бях девстжена до тогава и аз неусещам н6 като ми го вкара нз страх ли е кво е ама само болка има плс кажете какво да правя

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Еми отпусни се малко.Как искаш да усещаш друго освен болка като си напрегната

Град
    Асеновград, България
    Трябва а си максимално възбудена и отпусната!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямам опит,но съм чувала,че трябва да се отпуснеш т.е. като се притесняваш може повече да те боли.

spoko mila i az bqx taka v na4aloto normalno e da te boli dokato muskilite na vlagali6teto ti se pootpusnat ne se prit ,otpusni se i se nasladi na edin ogromen orgazam!jelaq ti vs hubavo i spoko
    obi4am moeto milo

Колкото повече се стягаш толкова повече ще боли... един скромен съвет ако толкова много се притесняваш пии една голяма водка да се отпуснеш

Guest
    mila... v nachaloto kogato zapochva polov jivot vsqko momiche pri parvite nqkolko pati useshta bolka.... az oshte i oshte ponqkoga q izpitvam makar che vodq polov jivot ot nqkolko meseca.... nai-vajnoto e da se otpusnesh, da si spokoina i da ostavqsh neshtata da se stichat ot samosebe si bez da pravish prdvaritelni planove ....a udovolstvieto idva v posledstvie ne ochakvai pri parvite 10 pati da izpitash koi znae kakvo ....

i az bqx taka,parvite 5-6 pati adski mnogo me bole6e...no s vremeto vsi4ko se opravi,tai 4e spokoooo!!!
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Re: спешно

Цитирай Първоначално написано от karamel4ef
    с приятеля ми правихме секс за до сега три пъти аз бях девстжена до тогава и аз неусещам н6 като ми го вкара нз страх ли е кво е ама само болка има плс кажете какво да правя
    Макар че съм девствена съм добре осведомена по този въпрос . Можеби не те е възбудил достатъчно или е груб.

И аз съм девствена, но все пак според мен трябва да наблегнете повече на любовната игра, отколкото на секса като за начало \/ Отпусни се, може да пийнеш една текилка за кураж и спокойно, поне до 6-тия път ще те боли, после вече ще ти е напълно и само приятно. Така че просто се отпусни и се отдай на изкушението !

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    В началото винаги боли-първите 10-тина пъти...давай смело и се отпускай повече
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

К'ви са тия тъпи изказвания от рода на "поне до 6-я път задължително ще те боли..до 10я път до 29183653028475643 път ще те боли..."(при това от девствени-като нямате представа какво е това,не говорете така,а и по тоя начин и вие се настройвате че ще ви боли и незнам си още к'во),само стресирате момичето още повече само да се притеснява следващия път как ще е и дали ще я боли.Мацка отпусни се и не мисли за болка и други неща,наслаждавай се на момента и че си любимия човек Айде успех от мен и дано следващия път е по-добре и без да се притесняваш

ЧУКАМ-НАРЕД
    Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си