.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Нормално ли е?

Нормално ли е да си на 16 г. и да си с 15 см.,не е ли малък,при положение че съм девствен?

Нормално е

nachi kato se ebesh mnoooooogoi ti stava po dulyg?!t neznaeh

А с ч...и сантиметрите на обиколка и дължна увеличават ли се?Все пак винаги съм се чуидил дали влияе някак ?

Цитирай Първоначално написано от Hunter_91
    А с ч...и сантиметрите на обиколка и дължна увеличават ли се?Все пак винаги съм се чуидил дали влияе някак ?
    Пффф земи си купи една помпа

Мега фен Аватара на sasha_90
    Още ще расте.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    САМО С БОЗА.

Колко теми има такива виж, май ти беше среден...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

аре стига с тия размери ве!не ви ли писна да висите пред компа и да си мерите пишките!?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Оф....стига вече бе хора,имам чувството че за вас размера е толкова важен,че ако нямате там някой друг см,няма да правите секс...не е важно количеството,а качеството.Демек,дори и пениса ти да е 30см,като си нямаш идея какво да правиш с него и как да доставиш удоволствие на партньора си...все едно нямаш нещо..стига сдух...и без комплекси от нищо
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Щом си девствен, не си мери пишлето ами върви си намери приятелка и и го Ще ти порасне ОЩЕЕЕ !!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Ако си порастеглиш още малко пишонката ... това вече няма да е нормално...
    Нямаш ли си нещо друго за което да си мислиш, че само пишлето ти те вълнува?

Re: Нормално ли е?

Нормално ли е да си на 16 г. и да си с 15 см.,не е ли малък,при положение че съм девствен?
    Само да пускаш толкова тъпи теми не е нормално!Не знам от ебане колко ще ти поране обаче по-добре вземи да си използваш акъла поне там да пораснеш малко
    Ne e lesno da si chuban

Град
    Асеновград, България
    ЛЕЛЕ! Иима го във ВАЖНА ТЕМА! Нормално е!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Малко анатомия: От 15 до 25 см ако не се лъжа е нормален пенис. От 4 до 10 е малък. Под 4 см вече е паталогично състояние, наречено микропенис. Ще може ли да помоля само момчета с микропениси да се оплакват? Другите да му мислят как да си вършат работата като хората с това, което имат, отколкото да се чудят не им ли е малко. Само за сведение: Като е по-голям или по-дебел пениса на момчето, момичето го боли. Аз предпочитам 15 см пред 25. Повечето нормални момичета са така според мен.

геймърите вече и пишоците ли си мерат.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стига с тези комплекси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си