.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Град
    kadeto iskam

Да се опознаем :)

Абе ние тука хубу си даваме съвети ала бала помагаме си, и мн ще ми е инт да знам повече за вас, може да е имало такваз тема(ако е така сорка), но аз не скиф, Така че разкажете за себе си име, години от къде сте, кви сте що сте а и щом съм сложила темата в тоя раздел, кажете и дали лесно се влюбвате и какви сте когато обичате

Град
    kadeto iskam
    Айде да се кажа и аз! Аз съм Гергана на 20г съм.. вече не съм теен, ама на... , от Варна съм, работя в магазин за дрехи, зодия рак съм, весела непринудена и казвам всичко което мисля! Имам приятел от 2г, готвим се за сватба, бременна съм в 2-рия месец. Общо взето тва е щастлива съм !

Галимир се казвам от Плевен съм също рак на 17 год Честито за бебето

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от pish0nko
    Мерсиии

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Айде да се кажа и аз! Аз съм Гергана на 20г съм.. вече не съм теен, ама на... , от Варна съм, работя в магазин за дрехи, зодия рак съм, весела непринудена и казвам всичко което мисля! Имам приятел от 2г, готвим се за сватба, бременна съм в 2-рия месец. Общо взето тва е щастлива съм !
    Како гери виждайки че си по-голяма от мен и разбираш повече нещата дай некакво мнение по една от темите ми че съм много тъжно .. ако искаш де .. едната е тук другите 2 са на другата страница

Град
    У нас Си (=
    Аз съм Йоана. На 16 години съм. От Русе. Уча в математическата гимназия. Хм..обичам изгрева на плажа и залеза на Дунава, обичам дъжда, обичам месец Май, обичам дъждовните летни вечери, когато центърът е почти пуст и се чува само трополенето на дъжда, обичам миризмата сутрин, обичам Рея, Натали, Наталия и Калоян-хора, които биха направили много за мен и съответно аз за тях. Обичам и семейството си. Обичам и едно момче, което не го заслужава, но мога ли да заповядам на сърцето си..не мога. Радват ме и съвсем дребните неща, малките жестове и усмивките на непознати по улицата. Обикновено се смея на всеки лаф, който каже някой, дори и да не ми е смешно-наричам го "смях от учтивост" Кефя се на фотографията, даже си имам и галерия. Ако някой иска-www.unabletoloveu.deviantart.com Не са толкова добри, но все пак се занимавам от скоро Това е май за сега

Аз се казвам Атанас на 17 год. от Пловдив.
    PP: Ако ви харесва идеята може и снимки да си качваме

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от pish0nko
    Мерсиии
    Жоро , на 19 , Аз съм от доста места Да дигнете голяма сватба , и да е живо и здраво малкото

пс. Дано е момче
    И аз искам да е момче живот и здраве и той след време да влиза в форума хихи

Em kazvam se MeGi axax a ot Sofia sum Na 16 sum am drugo po4nah da vlizam v tozi forum ot skoro aa em ot nqkolko meseca imam prekaleno mnogo problemi i nqma6e na koi da kaja i po4nah da vlizam tuka am drugo zarqzah priqtelite si gadjeto .. diskotekite pieneto i si4ki ne6ta.. ama mai skoro pak 6te si vruna si4ko em tfa e
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Град
    Middle of nowhere
    Иван, 17, София, общо взето геймър (както си личи от аватара )... падам си романтик (поне така си мисля), оптимист или песимист - всъшност противоположното на това, което е този срещу мен в момента, колкото и да е странно и това в общи линии е моята (не толкова) сложна личност
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Аз съм Йоана. На 16 години съм. От Русе. Уча в математическата гимназия. Хм..обичам изгрева на плажа и залеза на Дунава, обичам дъжда, обичам месец Май, обичам дъждовните летни вечери, когато центърът е почти пуст и се чува само трополенето на дъжда, обичам миризмата сутрин, обичам Рея, Натали, Наталия и Калоян-хора, които биха направили много за мен и съответно аз за тях. Обичам и семейството си. Обичам и едно момче, което не го заслужава, но мога ли да заповядам на сърцето си..не мога. Радват ме и съвсем дребните неща, малките жестове и усмивките на непознати по улицата. Обикновено се смея на всеки лаф, който каже някой, дори и да не ми е смешно-наричам го "смях от учтивост" Кефя се на фотографията, даже си имам и галерия. Ако някой иска-www.unabletoloveu.deviantart.com Не са толкова добри, но все пак се занимавам от скоро Това е май за сега
    сладурана =D>

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    сладурана =D>
    Мерси, миличка. Честито за бебчо-да ви радва много. (:

Мега фен Аватара на Blab
    бръмм...

Аз се казвам Елица. На 18 години съм и тази година ще завърша средното си образовние. Живея в Димитровград.Предстои ми труден период, защото ще кандидатствам и живот и здраве догодина ще съм студентка в СУ(Туризъм). Имам приятел от година и 4 месеца и всичко между нас върви добре и се надявам така и да продължава.Ако ме приемат ще живеем заедно, което ме радва особено много.През свободното си време се изявявам като ученичка, приятелка, дъщеря, сестра и леля. Страшно обичам природата. Изпитвам удоволствие, когато: рисувам, пиша, танцувам, карам ролери и разговарям с приятни хора. И още много други неща, но тези са най - важните...
    Пф..каква съм когато обичам...Нежна, ревнива и всеотдайна диктаторка...Всеки да го разбира както си иска, лично аз имам предвид, че съм колкото добра, толкова съм и упорита и инатлива и ... абе да обичаш е изкуство, а да обичаш мен е постижение (според мен).
    Това е от мен засега с любопитство следя темата...

Град
    kadeto iskam
    една дума - истинска...С две - истинска завинаги...[/quote]
    =D>

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Пф..каква съм когато обичам...Нежна, ревнива и всеотдайна диктаторка...Всеки да го разбира както си иска, лично аз имам предвид, че съм колкото добра, толкова съм и упорита и инатлива и ... абе да обичаш е изкуство, а да обичаш мен е постижение (според мен).
    Това е от мен засега с любопитство следя темата...
    Много си права! Харесваш ми

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хей, адашке, честито да ти е бебенцето. Живо и здраво да ви се роди и само щастие да има във връзката ви.
    Такаааа, аз се казвам Гергана, почти на 20, с почти 2-годишна връзка, безумно влюбена, малко цапната в устата на моменти, понякога прекалено плаха, абе, странна с една дума. Голям инат и доста мрънкам, обичам да постигам своето на всяка цена. Зодия Стрелец. Обичам да снимам, гледам хубави филми и слушам музика. И аз искам да си имам бебче. ( ама мъжа не ще още.. мръъън)
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Хей, адашке, честито да ти е бебенцето. Живо и здраво да ви се роди и само щастие да има във връзката ви.
    Такаааа, аз се казвам Гергана, почти на 20, с почти 2-годишна връзка, безумно влюбена, малко цапната в устата на моменти, понякога прекалено плаха, абе, странна с една дума. Голям инат и доста мрънкам, обичам да постигам своето на всяка цена. Зодия Стрелец. Обичам да снимам, гледам хубави филми и слушам музика. И аз искам да си имам бебче. ( ама мъжа не ще още.. мръъън)

Еха как си приличаме само дет аз съм рак! Мерси за пожеланията

Град
    40 Miles from the Sun
    too old, so i edited it (without the PS part).

П.С. Гери, честито за бебенцето и сватбата! Любимата ми братовчедка също е бременна и очакваме бебето май месец иииии ще се пръсна от радост, та сега ужасно много се радвам на всички бременни и бебенца.

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Мързи ме да съчинявам отново подобно нещо, затова ще копна какво съм писала в един форум:

Йоана, от Пловдив. На 14 години съм, зодия овен ... Имам сестра, която е по-голяма от мен с 3 години. Много хора ме мислят за странна, голям инат съм. Обичам да се заяждам с хората, да им създавам комплекси и да се гавря със съществата, които са се гаврели с мен. Приятелите ми ме наричат Зиголинка или Зигс/ Зиг/ Зиги и т.н. Обичам да се запознавам с нови хора, да ходя на кино с приятели, да се разхождам в Стария град / Гребната база. Хм, не пуша и не употребявам наркотични вещества (хъх), макар че много хора от старото даскало ме мислят за наркоманка. Не обичам да ме разпитват и да давам обяснения. В целият ми живот съм се извинявала само два пъти лично. Веднъж или два пъти в месеца изпадам в нервна криза и правя лоши работи на хората около мен .... Любими цветове - сиво и лилаво. Искам да си боядисам косата синьо-зелена.

Това стига ли?
    Btw сега искам да си направя сини, зелени и лилави кичури, но за жалост не мога да си намеря такива боядисващи шампоани, а не искам да рискувам с боя. А и трябва преди това да се боядисам руса и става прекалено сложно за мен. Засега съм намерила само лилаво.

П.С. Гери, честито за бебенцето и сватбата! Любимата ми братовчедка също е бременна и очакваме бебето май месец иииии ще се пръсна от радост, та сега ужасно много се радвам на всички бременни и бебенца.
    4estito i na bratov4edkata ti

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Здравейте ,приятели...
    Аз съм Ели/Елена/ по принцип съм от Пловдив ,но вече от 3-4 месеца живея в чужбина - Белгия.На 16 години съм (ноември ще ги навърша) ,зодия скорпион.И това е общо взето някой ако иска още информация може да пише едно лично

Пс-Хубава тема

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Здравейте ,приятели...
    Аз съм Ели/Елена/ по принцип съм от Пловдив ,но вече от 3-4 месеца живея в чужбина - Белгия.На 16 години съм (ноември ще ги навърша) ,зодия скорпион.И това е общо взето някой ако иска още информация може да пише едно лично

Пс-Хубава тема
    Какво правиш в Белгия?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Какво правиш в Белгия?
    Амиии майка ми се ожени тук и такам...иначе аз сега уча тук .. за сега само езика ,после ще си бъда в нормално училище и такам...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    Аре и аз да се похваля
    име: Николай Георгиев Илиев
    възраст: 16 години
    семейно положение: неженен, необвързан
    цвят на косата: черен
    цвят на очите: пъстри
    висок: 173 мм
    тежина: 60 кг
    местоживеене: В. Търново .....
    Уча в техником по електроника 10 клас
    ЕГН: 9104281400
    хоби: електроника, мотосорт, фотография и т.н.
    Абе за сега това се сещам ако има нещо ще го добавя
    Пишеш си ЕГН-то във подобен форум? Знаеш ли само аз какви глупости мога да ти сътворя, да не говорим и някой хакер?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами аз съм Ксения от Плевен на 14.Влюбена съм в едно момче от даскало. :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си