- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се опознаем :)
Абе ние тука хубу си даваме съвети ала бала помагаме си, и мн ще ми е инт да знам повече за вас, може да е имало такваз тема(ако е така сорка), но аз не скиф, Така че разкажете за себе си име, години от къде сте, кви сте що сте а и щом съм сложила темата в тоя раздел, кажете и дали лесно се влюбвате и какви сте когато обичате![]()
Галимир се казвам от Плевен съм също рак на 17 годЧестито за бебето
![]()
Како гериПървоначално написано от sentient_
виждайки че си по-голяма от мен и разбираш повече нещата дай некакво мнение по една от темите ми че съм много тъжно .. ако искаш де .. едната е тук другите 2 са на другата страница
![]()
![]()
![]()
Аз съм Йоана. На 16 години съм. От Русе. Уча в математическата гимназия. Хм..обичам изгрева на плажа и залеза на Дунава, обичам дъжда, обичам месец Май, обичам дъждовните летни вечери, когато центърът е почти пуст и се чува само трополенето на дъжда, обичам миризмата сутрин, обичам Рея, Натали, Наталия и Калоян-хора, които биха направили много за мен и съответно аз за тях. Обичам и семейството си. Обичам и едно момче, което не го заслужава, но мога ли да заповядам на сърцето си..не мога. Радват ме и съвсем дребните неща, малките жестове и усмивките на непознати по улицата. Обикновено се смея на всеки лаф, който каже някой, дори и да не ми е смешно-наричам го "смях от учтивост"Кефя се на фотографията, даже си имам и галерия. Ако някой иска-www.unabletoloveu.deviantart.com Не са толкова добри, но все пак се занимавам от скоро
Това е май за сега
![]()
Аз се казвам Атанас на 17 год. от Пловдив.
PP: Ако ви харесва идеята може и снимки да си качваме![]()
Em kazvam se MeGiaxax a ot Sofia sum Na 16 sum am drugo po4nah da vlizam v tozi forum ot skoro aa em ot nqkolko meseca imam prekaleno mnogo problemi i nqma6e na koi da kaja i po4nah da vlizam tuka am drugo zarqzah priqtelite si gadjeto .. diskotekite pieneto i si4ki ne6ta.. ama mai skoro pak 6te si vruna si4ko
em tfa e
![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Иван, 17, София, общо взето геймър (както си личи от аватара)... падам си романтик (поне така си мисля), оптимист или песимист - всъшност противоположното на това, което е този срещу мен в момента, колкото и да е странно
и това в общи линии е моята (не толкова) сложна личност
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Първоначално написано от sentient_
Мерси, миличка. Честито за бебчо-да ви радва много. (:
бръмм...![]()
Аз се казвам Елица. На 18 години съм и тази година ще завърша средното си образовние. Живея в Димитровград.Предстои ми труден период, защото ще кандидатствам и живот и здраве догодина ще съм студентка в СУ(Туризъм). Имам приятел от година и 4 месеца и всичко между нас върви добре и се надявам така и да продължава.Ако ме приемат ще живеем заедно, което ме радва особено много.През свободното си време се изявявам като ученичка, приятелка, дъщеря, сестра и леля. Страшно обичам природата. Изпитвам удоволствие, когато: рисувам, пиша, танцувам, карам ролери и разговарям с приятни хора. И още много други неща, но тези са най - важните...
Пф..каква съм когато обичам...Нежна, ревнива и всеотдайна диктаторка...Всеки да го разбира както си иска, лично аз имам предвид, че съм колкото добра, толкова съм и упорита и инатлива и ... абе да обичаш е изкуство, а да обичаш мен е постижение (според мен).
Това е от мен засега с любопитство следя темата...
Хей, адашке, честито да ти е бебенцето. Живо и здраво да ви се роди и само щастие да има във връзката ви.Първоначално написано от sentient_
![]()
Такаааа, аз се казвам Гергана, почти на 20, с почти 2-годишна връзка, безумно влюбена, малко цапната в устата на моменти, понякога прекалено плаха, абе, странна с една дума. Голям инат и доста мрънкам, обичам да постигам своето на всяка цена. Зодия Стрелец. Обичам да снимам, гледам хубави филми и слушам музика. И аз искам да си имам бебче.( ама мъжа не ще още.. мръъън)
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
too old, so i edited it (without the PS part).
П.С. Гери, честито за бебенцето и сватбата! Любимата ми братовчедка също е бременна и очакваме бебето май месец иииии ще се пръсна от радост, та сега ужасно много се радвам на всички бременни и бебенца.![]()
Здравейте ,приятели...
Аз съм Ели/Елена/ по принцип съм от Пловдив ,но вече от 3-4 месеца живея в чужбина - Белгия.На 16 години съм (ноември ще ги навърша) ,зодия скорпион.И това е общо взето някой ако иска още информация може да пише едно лично![]()
![]()
Пс-Хубава тема![]()
Амиии майка ми се ожени тук и такам...иначе аз сега уча тук .. за сега само езика ,после ще си бъда в нормално училище и такам...Първоначално написано от sentient_
Пишеш си ЕГН-то във подобен форум? Знаеш ли само аз какви глупости мога да ти сътворя, да не говорим и някой хакер?Първоначално написано от suantito
![]()
Ами аз съм Ксения от Плевен на 14.Влюбена съм в едно момче от даскало. :P
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619