.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 119
    Аз съм Стела, живея във Варна. На 14 съм, уча в Хуманитарната гимназия.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Казвам се Анелия.На 14 ноември правя 14(скорпион).Живея в София.У4а английски и испански в 31 СУ4ЕМ.Висока съм.Винаги закъснявам.Общителна съм.Като цяло съм весел и усмихнат 4овек.Винаги казвам вси4ко директно в о4ите.Слушам всякаква музика.Смятам 4е не можеш да се насладиш на една песен,ако си предубеден към стила.Нямам нито брат,нито сестра,нито домашен любимец,но за сметка на това съм много близка с първата си братов4едка,при която също липсва тези екстри.Голяма шматка съм.Спокоен 4овек съм.В момента нямам гадже.Свикнала съм да общувам с по-големи.Безкрайно ценя приятелите си и за тези,за които си заслужава правя вси4ко.Много оби4ам морето.Също така оби4ам да гледам звездите на някое тихо местенце

\/
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз съм Бат Васко-Тузара от Пловдив съм на 16 години.Много обичам хубавите каки Заклет фен на Локомотив Пловдив да не забрава че уча в строителния в пловдив имам и домашен любимец куче-мопс и аз мисла че ако се качват и снимки ше е по добре.
    Забравих да кажа че си търся жена-много е важно да носи на пиене и да е поне малко красива!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами Кристина се казвам. Живея във Варна. На 13 години съм. Имам огромно чуство за хумор и намирам всичко за забавно, даже понякога малко прекалявам Ми да много лесно се влюбвам. Даже сега си правих тест дали намирам разлика м/у любов и флирт ии се оказа, че не намирам и май е вярно...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Оно я се казвам Браздан,от село Горно Ракийчене,по професия съм овчар.Яз обичам да пием ракия и да ям сиренье,да звучи сръбска музика и те така.А за любовта-залюбил съм кака Цена(онаа къде живее до бат Марин) та мисля да и подаря една овчица и да ги опъна насред къря.

Мега фен Аватара на babity
    Емииии, аз съм Надя. Скоро ще съм на 16, по - точно на 10 декември ги навършвам. Зодия стрелец . От Пловсив съм. Обичам Бебиту, Милена, Пешо, цигари, пиячка, купони. Повечето хора казват, че изглеждам злобна, но всъщност съм "душичка"! Човек на крайностите съм и по принцип не признавам грешките си!
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    имам и домашен любимец куче-мопс
    ОБОЖАВАМ КУЧЕТАТА!!! И АЗ ИСКАМ МОПС Засега отглеждам каракачанка и две "улични превъзходни". Каракачанката е мъж, но се казва Пумба, едно от помиарчетата е Тимон, а другото Цецка Имам и заек (уж беше докаративен, ама отдавана надрасна декоративните) - Лола и хамстер - Миши и един мини хамстер. Толкова от мен!

аз се казвам мария зодия дева от плевен съм,уча с профил рисуване направо много харесвам да рисувам ама тиа дни ме мързи малко.падам си малко карък ако се кача в някое такси обикновено го спира полицията.обичам искрените хора мразя лицемерието,може би защото аз самата си казвам всичко в очите,което понякога май не е мн добре,но все пак е за предпочитане.обичала съм два пъти в живота си единия в събота на 13 се жени,другия май вече от мойте постъпки ме ненавижда.в момента съм влюбена в един чудесен човек и наистина се надявам да се получи нещо между нас.
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Супер фен
    Град
    sofiq
    na 17 godini sumbih se opredelila kato mnogo interesna li4nost i momi4e s harakter.nai-dalgata mi vrazka e 7meseca.priklu4i predi 1 mesec,da kajem 4e go prejivqh lesnone se vlubvam barzo i lesno.trudno me vpe4atlqva nqkoi.ot4aqno tarsq idealniqt s glavno I.zodiq telec sum.obujavam modnite dre6ki i hubavata kozmetika.fenka sum na bmw-ta,priznavam 4e si padam malko materialistka(pone ne se pravq na 'ma az ne sum takava')obi4am da se zabavlqvam i sum mnogo vesela.imam 4erna kosa i sini o4imnogo darja na priqtelite mi.e tova e ot men
    P.S
    4estito za bebeto

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Казвам се Ива, на 14години. Уча във 2АЕГ "Томас Джеферсън"
    Радвам се на живота и на любовта! И... се радвам за теб и за това, че ще си имаш бебе. Пожелавам ти много щастие, любов и

Град
    pLaZmA wOrLd
    За себе си какво мога да кажа - искрен човек съм с чувство за хумор и приятелите ме наричат душата на компанията Обичам всякакви видове партита-предимно слушам техно,хаус и естествено чалгата,защото по-добра музика за напиване от нея няма Начина ми на обличане е фешън - да точно тия с шарените дънки розовите блузки,кръстчетата и шантавите прически
    мразя да ме командорят - било това момче или момиче
    ако искате да знаете нещо повече питайте не хапя

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    18 godini ot Sofiq,u4a posledna godina,hodq na 6ofiorski na uroci izob6to pulna mi e programata. Imam si priqtel ot 3 godini i polovina stra6no se obi4ame. Obi4am istinskite hora,mrazq licemeri.Slu6am hip hop..Zodiq skorpion sum..mnogo sum revniva i mnogo lesno se palq..ina4e sum vesela..i taka :P
    Kato zeme6 knijka da se pohvali6 \/

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами аз съм Десислава на 14 години съм от Бургас и съм зайче в Испанска В момента не съм обвързана падам си предимно по така наречените фешънчета.. мн ме радват мразя металите и емотата... аа имам по-голяма сестра с 5 години от мен , която мн ми липсва защото е в чужбина.. тренирам волейбол вече 5 година.. ами тва е за мен
    П.С. който иска толкова да ме види.. на подписа ми има линк със снимки
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Айде да се кажа и аз! Аз съм Гергана на 20г съм.. вече не съм теен, ама на... , от Варна съм, работя в магазин за дрехи, зодия рак съм, весела непринудена и казвам всичко което мисля! Имам приятел от 2г, готвим се за сватба, бременна съм в 2-рия месец. Общо взето тва е щастлива съм !
    Йоана,от Русе,също рак-1993 съм.
    Честна и откровена,имам малко приятели и много врагове,но то е защото съм себе си!
    Имам 2 персийски котки-Съни Самър и Ричи Мартин И един папагал-Гочимир.
    Уча в Математическата Гимназия "Баба Тонка"-Русе...
    Амиии...общо взето-това е за мен...оо обожавам колите,кучетата и най-вече ФУТБОЛА!!!

Много поздрави и успехи с бременноста,с раждането иии много целувки на малкото човече в семейството(естествено,че когато се роди)!!!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    ами аз съм Десислава на 14 години съм от Бургас и съм зайче в Испанска В момента не съм обвързана падам си предимно по така наречените фешънчета.. мн ме радват мразя металите и емотата... аа имам по-голяма сестра с 5 години от мен , която мн ми липсва защото е в чужбина.. тренирам волейбол вече 5 година.. ами тва е за мен
    П.С. който иска толкова да ме види.. на подписа ми има линк със снимки
    Авее как ще си 43к

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    peace dge all!Аз съм Мила(Мимс,Жу)На 16 години съм. Обичам...обичам бескетбола(за съжеление съм ниско ),обичам приятелите си(Full Respect).Понякога съм непостоянна,раздразнителн (особено като съм сънена)Запълвам времето си главно с тренировки(мажоретка съм )Разпускам като слушам музика...или се мотам безцелно.Слушам предимно rap i hip hop...много се кефя на three six mafia,NWA иии 50 cent ест.бтв зодия лъв съм.амм ако някои иска да ме види-ей ме на ------> http://getrichordietryin.aha.bg/

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми здравейте! Аз съм Габриела на 13 години (мъничка съм си). Аз съм енергична, непокорна, забавна, понякога шантава. Имам достатъчно приятели, но винаги съм отворена за нови запознанства. Зодия везни съм. Живея в Перник, но съм на половина от Русе(живяла съм 9 години там) след една година се местя в София.Забавна съм, не съм надувка. симпатична съм, не к***а. обичам приятелите си и много държа на тях. имам малка сестричка на 5 годинки - Михаела. много обичам да рисувам и да пея(справям си се добре). обичам да играя тенис, да излизам на разходка с приятели, да ходя на училище и да се карам с някои дет не ме понасят (е тва е щот ми писна вече някои да ми говорят зад гърба каква съм била и кви недостатъци имам, първо да се погледнат те какви са . слушам всякаква музика без чалга, и много обичам да си танцувам.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Име:Любомир Владимиров Георгиев

Възраст:12

Цвят на косата:Кафяво-кестенява

Цвят на очите:Кафеви (Две ако се интересувате)

Зодия:Близнаци

Домашни животни:Кучето ми Роко и Морското Свинче Рошо (Рошката е пич,както казва баща ми)

Местоживеене:Бургас (истинската морска столица на България)

Семейно положение:Необвързан

Неща който обичам:Да маам пуканки,да слушам Michael Jackson и да танцувам (много съм зле btw)

Неща който мразя:Чалгата,метала,рока,п ънка и вс други музикални стилове освен MJ,сестра си,съседката (тъпата к*рва ми гепа GSM-а),много хора има който мразя ама няма да изброявам

Училище:ОУ ,,Васил Априлов,,

За мен:За жалост нямам приятели,гадже съм нямал(аз смятам да не се женя).Но вас чувствам като приятели което много ме радва!

Еми с това се завършва моята кратка автобиография.

Аз съм Маги,на 14 от София.Зодия Водолей.Не се влюбвам лесно - трябва ми време,постепенно,но влюбя ли се ме държи.. ~Хмм имам пристрастие към Иво-вците и съм страхотен инат! Много съм отнесена понякога и обичам да бърборя! Ъмм и съм болезнено откровена понякога - казвам всичко в очите,в момента когато ми дойде..хях..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Евала, готина тема =D> Много обичам запознанствата и ще ми е много приятно да се запоная със повече хора!!! Приятно ми е Николай се казвам от Бургас уча в професионална гимназия, между другото който иска това е моят скайп - nike.dd. Ако някой реши да пише много ще ми бъде приятно!!!
    ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!

[quote="Moonwalker85"]Име:Любомир Владимиров Георгиев

Възраст:12

Цвят на косата:Кафяво-кестенява

Цвят на очите:Кафеви (Две ако се интересувате)

Зодия:Близнаци

Домашни животни:Кучето ми Роко и Морското Свинче Рошо (Рошката е пич,както казва баща ми)

Местоживеене:Бургас (истинската морска столица на България)

Семейно положение:Необвързан

Неща който обичам:Да маам пуканки,да слушам Michael Jackson и да танцувам (много съм зле btw)

Неща който мразя:Чалгата,метала,рока,п ънка и вс други музикални стилове освен MJ,сестра си,съседката (тъпата к*рва ми гепа GSM-а),много хора има който мразя ама няма да изброявам

Училище:ОУ ,,Васил Априлов,,

За мен:За жалост нямам приятели,гадже съм нямал(аз смятам да не се женя).Но вас чувствам като приятели което много ме радва!

Еми с това се завършва моята кратка автобиография.[/quote

Ей приятел в това училище и аз бях едно време. Аве ти къде живееш?!
    Аз съм близо до краставицата
    ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА ОТ СИБИРСКО ЗДРАВЕ, ЕВРЕЙСКО БОГАТСТВО И ЦИГАНСКА ЛЮБОВ ДА СЕ НЕОТТЪРВЕТЕ!!!

Голям фен
    Град
    sofiq
    Az sum Sasha na 16 sumu4a v Profesionalna gimnaziq po tekstil i m oden dizain Ot Sofiq sum rusa sus sini o4i za momenta nqmam gadje ako drugo vi interesuva pitaite v skypeto

Ивайло, на 19 от Русе.....студент ....... Компютърни системи и технологии.... слушам предимно метъл и хаус.....спряхами кабелната(не съм я плащал от 6 месеца)..... вали огромен сняг..... немога да изляза....слушалките на тела са счупиха...... наще са на работа и няма никой у нас ..... имам да уча за изпит....

Град
    София
    Хай и от мен

Наполовина от София съм и наполовина от Бургас,тъй като майка ми е бургазлийка. Живея си в София,а там си ходя лятото. На 20год. съм, зодия Рак
    Завърших Английска гимназия, сега съм студентка в Софийския, вече 2ри курс. В момента не работя,за съжаление.
    С приятеля ми се запознахме в интернет,в сайт за запознанства. Доста по-голям е от мен. Мислим за съвместно съжителство вече..ще видим, дай Боже.
    Тренирала съм волейбол,тъй като съм висока,също и айкидо. Слушам всякаква музика - от Моцарт до Азис. Еднакво добре си прекарвам в клуб с хаус и в чалга клуб. Не мога да понясам хард метъл и джаз.
    Огромен заплес съм,понякога болезнено откровенна и лесно се ядосвам. Минава ми бързо Злопаметна съм и най се дразня,ако някой се опитва да прецака мен или мой приятел. Понякога съм мн отмъстителна! Отблагодарявам се подобаващо,ако ми е направено добро,дори и малко да е.

Друго какво ... peace !!

Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си