.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Историята ми...

Един скучен ден преди 2-3 седмици стоях в работата си и взимах поръчките на колите от McDrive.
    Мина сива CLK с 4-ма чужденци,които говореха български смешно...и аз както със всичи чужденци,започнах сама да им се подигравам скрито...и се заговорихме...когато задното стъкло се отвори и там видях едно момче...четеше табелката с името ми на ризата..."Лили...сте запомня това" каза той...
    аз се усмихнах...но адски се загледах в самото му лице...аз не знам дали има нещо такова като ония искрички дето хората описват и...влюбване от пръв поглед...но тогава сякаш се случи нещо...
    Той ме гледаше...аз го гледах...и нищо друго не ме интересуваше...дори не чувах какво ми говорят приятелите му,които явно искаха да вземат поръчка...

След известно време се съвзех и започнах да маркирам нещата,но пак поглеждах към него...а той...той се усмихваше сладко...
    много сладко

Те пак започнаха да се шегуват с мен,питаха дали мога да им подаря една играчка от детското меню,но аз се засмях и казах,че неможе и все пак имах едни картончета,които се дават на децата и от тях се сгъват самолетчета...
    Извадих едно от тях...и дадох на момчето,което ме гледаше все така изгарящо...
    Той каза..."ооо...бугодаряя,аз днес имам рожден ден,мерции"
    Засмях се на акцента му,честитих му и ги отпратих да си вземат отдавна готовата поръчка,защото зад колата им вече имаше опашка...

И пак...ми стана тъпо и скучно...взимах кола след кола и с нежелание говорих с хората...сякаш ми липсваше онова чувство което си замина заедно със сивата CLK...докато на прозореца не се появи пак същата кола...със същите момчета...и същото момче,което пак отвори прозореца и ми подаде едно сгънато самолетче...
    Усмихнах се...взех го и те със същата бързина с която дойдоха,се изпариха от мен...
    Гледах самолетчето и сама започнах да си се смея,че за какво ми е това...за спомен...от някого,който няма да видя никога повече...ами,не...не ми трябва,после го оставих на страна и взех следващата кола...когато я отпратих стана течение и самолетчето полетя към земята и падна в краката ми...взех го и тогава видях,че на обратната му страна пише...
    "Tassos-0886******"
    Ухааа...бързо го сложих в джоба си и си казах...това е съдба

Работния ми ден свърши към 10:30 вечерта.
    Излезнах от ресторанта и тръгнах към трамвайната спирка,в подлеза бръкнах в джоба си и извадих самолетчето..."Tassos"...значи е грък...набрах номера...но после се отказах...
    Седнах на спирката и започнах да пиша смс...
    Написах,че сега се прибирам и попитах момчето за скайпа му...
    Той веднага отговори и ми благодари,че съм му писала,и че скайп в Гърция няма,но ще си направи веднага щом е за мен...
    И така..смс след смс си писахме,докато не се прибрах и не започнахме да си пишем в скайпа.
    Прати ми снимки,ммм...
    Спомних си защо така се почувствах...той бе невероятно красив...

Погледът му...излъчваше ужасен чар,а усмивката му...ме караше да се усмихвам и без повод...
    Всяка вечер той ме чакаше да се прибера от работа за да си пишем...сутрин беше на лекции...учи дентална медицина тук.
    Аз пък се прибирах от работа след 12 часа вечерта и като почнем да си пишем...ехеее...поне до 5 сутринта...
    Идваше тайно и ме гледаше в работата ми,а аз после се ядосвах като ми каже вечерта,"аз идвах няколко пъти с колата да те гледам...",и му казвах да ми се обажда,но той все се оправдаваше,а го беше срам.
    2 седмици си писахме в скайп...не се виждахме,защото всъщност си имах приятел,но усещах как все повече и повече се увличах по Анастасиос.
    С приятелят ми нещата не вървяха,дори не се виждахме вече...и в Тасос виждах човек,който може да ми даде много повече отколкото някой друг...нищо че не го познавах...просто инстинкта ми го диктуваше...
    И...реших да се видим....
    Написах му и той се съгласи веднага...изчака ме пред ресторанта ми...видях познатата кола от далече и сърцето ми започна да подскача...
    От прозореца ме гледаше той...и от там...не помня...

Шегувам се...качих се в колата и той тръгна...
    В началото само ме гледаше а аз се усмихвам,защото сигурно за пръв път ми се случи да ме хване срам...започна той.
    "Искам само каза на теб,це не говоря добре бугарски"

Засмях се и му казах,че няма проблем и че го разбирам,а и бях свикнала...все пак и в скайп бъркаше думите и словореда и често си пишехме на английски,когато не можехме да се разберем.

"Искас ли ходим в къщи ми?" ме попита...
    И аз..."ама какво ще правим у вас"
    "Амиии...ще пием кафе"
    "но аз не пия кафе"
    "Амиии...ще пием вода"

Изобщо адски много ми е забавен,начинът по който говори...та на мен ми се струва супер сладко...а и е много свястно момче...
    Уважава семейството си...има апартамент,който подрежда сам,пере,чисти и готви...амии...чудесен е...

Виждахме се...всеки ден...страстно се желаехме,но сексът го оставихме настрана...
    той казваше...
    "Ако аз съм с теб,а ти си с друг мъж...и аз правя нещо с теб...значи аз не съм мъж"
    Но вчера...сякаш и двамата не издържахме...и беше чудесно...не съжалявам...само знам какво искам вече...
    Нещо което иска мен още повече...нещо което си заслужава...
    Не знам има ли проблем с това,че съм българка,а той грък...не знам през какво ще минем...но аз искам да съм с него...повече от всичко!

Супер фен Аватара на lyfche
    лелее адски яка история точно като в приказките само където проблемът е приятелят ти!

Много се смях на това ... "амиии ... ще пием кафе" ... "но аз не пия кафе" ... "ами ... ще пием вода"

Град
    РЮАР

Re: Историята ми...

и в Тасос виждах човек,който може да ми даде много повече отколкото някой друг
    Е естествено, нали кара CLK....

ясно, това е мемуари
    но не е зле
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Уникален сладур е, мале.... Давай смело с него, пък,каквото става ще става.Не го изпускай ей.Историята е много красива.И сега какво става ходите ли?Как се развиват нещата?

Цитирай Първоначално написано от lyfche*
    лелее адски яка история точно като в приказките само където проблемът е приятелят ти!

Много се смях на това ... "амиии ... ще пием кафе" ... "но аз не пия кафе" ... "ами ... ще пием вода"
    хиихих...амиии...проблем за сега няма...ние сме една нова двойка,която тепърва започва своя път...
    А за водата....хаха...и аз се смях...
    После ми донесе една чаша и каза...
    "това е гръцка вода. Донесъл съм си много,защото е по-специална,а българската е сладка и не мога да я пия"

Я па ти...? викам си аз...отпих от чашата...грънци... Вода като вода

Но той твърди,че има разлика...е може би нашата минерална е по-друга,ама...си е вода

Не го изпускай, има clk.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    голям си дразнител
    Не е за колата,ама не се оплаквам...
    Пич с кола си е екстра. Само,че много се надпреварва по светофарите...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Уникален сладур е, мале.... Давай смело с него, пък,каквото става ще става.Не го изпускай ей.Историята е много красива.И сега какво става ходите ли?Как се развиват нещата?
    Ами...ходим си...да...и постоянно ми казва,че е много щастлив,а и аз също,но...сега трябва да кажа това на Ивчо

super istoriq nakadrima ne go izpuskai

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    голям си дразнител
    Не е за колата,ама не се оплаквам...
    Пич с кола си е екстра. Само,че много се надпреварва по светофарите...

Ами...ходим си...да...и постоянно ми казва,че е много щастлив,а и аз също,но...сега трябва да кажа това на Ивчо
    Ами това вече е лошо,че си още с друг...Обичаш ли Иво?

мн сладка история,мн успех4ета

еми...да...но....нищо не е както трябва...и това е причина да търся внимание в друг

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

еми...да...но....нищо не е както трябва...и това е причина да търся внимание в друг
    Тогава мацка ти си знаеш какво да правиш...Жалко само,че може да нараниш Иво...

той ми се обади последно...преди 2 седмици...
    и в скайп постоянно седи инкогнито...какво жалко...
    не съм вярвала,че е такъв човек...
    може да го обичам,но не съм глупава

Мега фен Аватара на sasha_90
    Никой не може да ти заповяда дали да тръгнеш с него или пък не.Напротив,ти трябва да вземеш това решение.Ако ти харесва(както забелязах),първо трябва да прекъснеш отношенията си с Иво.

Радвам се за теб,но няма нищо вечно

Колко хубава история, много увлекателно си я написала.
    Аз мисля, че трябва да останеш с Тасос. Както го описваш, е перфектният за теб. А Иво... Той очевидно не държи на теб. Послушай сърцето си, много е банално, но само то казва истината. Бъди щастлива, има много време пред теб. Дори да сгрешиш, всичко е попраивмо!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ее sexita аз такива надежди хранех.. , е поне .. не му казвай "malaka"
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR

Като тръгнах да 4ета...непогледнах колко е дълга и нямаше да я прочета сиг Но наистина мн интересно преживяване. Супер ми изглежда момчето А аз си мислех, че абсолютно всички гърци са изруди А оня пич дето и ми е адаш...2 седмици...пфф ама ти си знаеш Успех с момчето :P

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Историята ти е много яка - наистина се е получила като приказка Щом ти е хубаво с това момче по-добре прекрати отношенията си с Иво и си гледай щастието. В крайна сметка понякога трябва да мислим и за себе си не само за останалите... Пък и не знам как стоят нещата с Иво и отколко време сте заено, но след като 2 седмици не те е потърсил и не проявява желание да бъде с теб, явно тръпката вече е отминала и връзката ви се е изчерпала.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен
    Град
    България

Един скучен ден преди 2-3 седмици стоях в работата си и взимах поръчките на колите от McDrive.
    Мина сива CLK с 4-ма чужденци,които говореха български смешно...и аз както със всичи чужденци,започнах сама да им се подигравам скрито...и се заговорихме...когато задното стъкло се отвори и там видях едно момче...четеше табелката с името ми на ризата..."Лили...сте запомня това" каза той...
    аз се усмихнах...но адски се загледах в самото му лице...аз не знам дали има нещо такова като ония искрички дето хората описват и...влюбване от пръв поглед...но тогава сякаш се случи нещо...
    Той ме гледаше...аз го гледах...и нищо друго не ме интересуваше...дори не чувах какво ми говорят приятелите му,които явно искаха да вземат поръчка...

След известно време се съвзех и започнах да маркирам нещата,но пак поглеждах към него...а той...той се усмихваше сладко...
    много сладко

Те пак започнаха да се шегуват с мен,питаха дали мога да им подаря една играчка от детското меню,но аз се засмях и казах,че неможе и все пак имах едни картончета,които се дават на децата и от тях се сгъват самолетчета...
    Извадих едно от тях...и дадох на момчето,което ме гледаше все така изгарящо...
    Той каза..."ооо...бугодаряя,аз днес имам рожден ден,мерции"
    Засмях се на акцента му,честитих му и ги отпратих да си вземат отдавна готовата поръчка,защото зад колата им вече имаше опашка...

И пак...ми стана тъпо и скучно...взимах кола след кола и с нежелание говорих с хората...сякаш ми липсваше онова чувство което си замина заедно със сивата CLK...докато на прозореца не се появи пак същата кола...със същите момчета...и същото момче,което пак отвори прозореца и ми подаде едно сгънато самолетче...
    Усмихнах се...взех го и те със същата бързина с която дойдоха,се изпариха от мен...
    Гледах самолетчето и сама започнах да си се смея,че за какво ми е това...за спомен...от някого,който няма да видя никога повече...ами,не...не ми трябва,после го оставих на страна и взех следващата кола...когато я отпратих стана течение и самолетчето полетя към земята и падна в краката ми...взех го и тогава видях,че на обратната му страна пише...
    "Tassos-0886******"
    Ухааа...бързо го сложих в джоба си и си казах...това е съдба

Работния ми ден свърши към 10:30 вечерта.
    Излезнах от ресторанта и тръгнах към трамвайната спирка,в подлеза бръкнах в джоба си и извадих самолетчето..."Tassos"...значи е грък...набрах номера...но после се отказах...
    Седнах на спирката и започнах да пиша смс...
    Написах,че сега се прибирам и попитах момчето за скайпа му...
    Той веднага отговори и ми благодари,че съм му писала,и че скайп в Гърция няма,но ще си направи веднага щом е за мен...
    И така..смс след смс си писахме,докато не се прибрах и не започнахме да си пишем в скайпа.
    Прати ми снимки,ммм...
    Спомних си защо така се почувствах...той бе невероятно красив...

Погледът му...излъчваше ужасен чар,а усмивката му...ме караше да се усмихвам и без повод...
    Всяка вечер той ме чакаше да се прибера от работа за да си пишем...сутрин беше на лекции...учи дентална медицина тук.
    Аз пък се прибирах от работа след 12 часа вечерта и като почнем да си пишем...ехеее...поне до 5 сутринта...
    Идваше тайно и ме гледаше в работата ми,а аз после се ядосвах като ми каже вечерта,"аз идвах няколко пъти с колата да те гледам...",и му казвах да ми се обажда,но той все се оправдаваше,а го беше срам.
    2 седмици си писахме в скайп...не се виждахме,защото всъщност си имах приятел,но усещах как все повече и повече се увличах по Анастасиос.
    С приятелят ми нещата не вървяха,дори не се виждахме вече...и в Тасос виждах човек,който може да ми даде много повече отколкото някой друг...нищо че не го познавах...просто инстинкта ми го диктуваше...
    И...реших да се видим....
    Написах му и той се съгласи веднага...изчака ме пред ресторанта ми...видях познатата кола от далече и сърцето ми започна да подскача...
    От прозореца ме гледаше той...и от там...не помня...

Шегувам се...качих се в колата и той тръгна...
    В началото само ме гледаше а аз се усмихвам,защото сигурно за пръв път ми се случи да ме хване срам...започна той.
    "Искам само каза на теб,це не говоря добре бугарски"

Засмях се и му казах,че няма проблем и че го разбирам,а и бях свикнала...все пак и в скайп бъркаше думите и словореда и често си пишехме на английски,когато не можехме да се разберем.

"Искас ли ходим в къщи ми?" ме попита...
    И аз..."ама какво ще правим у вас"
    "Амиии...ще пием кафе"
    "но аз не пия кафе"
    "Амиии...ще пием вода"

Изобщо адски много ми е забавен,начинът по който говори...та на мен ми се струва супер сладко...а и е много свястно момче...
    Уважава семейството си...има апартамент,който подрежда сам,пере,чисти и готви...амии...чудесен е...

Виждахме се...всеки ден...страстно се желаехме,но сексът го оставихме настрана...
    той казваше...
    "Ако аз съм с теб,а ти си с друг мъж...и аз правя нещо с теб...значи аз не съм мъж"
    Но вчера...сякаш и двамата не издържахме...и беше чудесно...не съжалявам...само знам какво искам вече...
    Нещо което иска мен още повече...нещо което си заслужава...
    Не знам има ли проблем с това,че съм българка,а той грък...не знам през какво ще минем...но аз искам да съм с него...повече от всичко!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

той ми се обади последно...преди 2 седмици...
    и в скайп постоянно седи инкогнито...какво жалко...
    не съм вярвала,че е такъв човек...
    може да го обичам,но не съм глупава
    Тогава остани с Тасос.Бъдете щастливи.

Цитирай Първоначално написано от ReBэLdE
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR

ооо...да...това ми го каза какво означава...чикиджия,ако не се лъжа...

Аз имам една прителка която сащо като тебе се беше влубила обаче в сърбин.Отначало не се разбираха мн(имам реджид с езика),но след време свикнаха и сега си живеят саедно имат си 2 деца и са мн щастливи.Така че не трябва да те притеснява това че той е грък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си