.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Много го харесвам

Почнаха и при мен обикновенните тийн проблеми
    След една дълга връзка,за първи път от много време,много си падам по едно момче.Пишехме си по скайп и всичко ок.Вчера ме покани да излезнем даже с едни негови приятели (на имен ден) Всичко точно цяла вечер накрая тръгна да ме изпраща.Прегърна ме,а пред нас се целунахме и се разбрахме кога пак да се видим.Казах му че днес не мога а в петък няма да ме пуснат с него и приятелите му.Той ми каза ок ша уредим нещата.И от тогава ни вест ни кост от него Беше ми писал сърце в един сайт,обаче нито се обажда,нито нищо
    Ако утре не ми се обади,да му се обадя ли аз?Знам че е малко нахално,обаче страшно много го харесвам Дайте ми съвет,моля ви
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    София
    За к'во да ти даваме съвети ? Щом го харесваш му се обади. А и след като "ваш'те не те пускат" направи си сметка к'во му е било в главата за тебе..
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    MAINA Town
    Ми да звънни му.. Щом толкова го харесваш..

I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
    Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Обади му се...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами обади му се, какво толкова?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ами обади му се, какво толкова?
    Как ще му се обади ти луда ли си ? я ако я изяде ...

"По-добре да загърбиш гордостта заради любовта,отколкото любовта заради гордостта!" - най-умното нещо,което научих от капачките на соковете Куинс.. и нещо,което сега трябва да използваш!
    Обади му се!От личен опит ти казвам,че по-добре да изгл нахална,което не мисля да е така,ако те харесва,отколкото да го хар и да се правишрче не ти пука..един вид да го оставиш с грешно впечатление

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Аз на твое място бих се обадила..

Няма кво да се чудиш, обади му се на момчето....
    "Реалността е фалшива, мечтите са истински"- 2pac

Град
    Сливен
    Обади му се от опит глава не боли
    Get what you can and never get back

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    "Обади ми се, тъжно е без теб", това е откъз от хубава песен...... Обади му се,задължително!

Обади му се...няма да ти се случи кой знае какво я...

Много е хубаво, че нещата са потръгнали така добре А това, че не ти се е обадил според мен е, защото не иска да изглежда нахален - ти си му казала, че не можеш да излизаш в близките дни и той чака. Пратил ти е сърце, за да знаеш, че си мисли за теб. Тъй като сте в началото, няма лошо и ти да го държиш малко в напрежение, даже си е голям +, но все пак трябеа скоро да му звъннеш, за да не си помисли че всичко е дотук. Успех!!!

Ми обадих му се.Каза че след малко ще влезне в скайп.Така и стана.Стори ми се малко студен,обаче като го питах какво мисли за мен ми каза че ме харесва.Каза че неска ще ми се обади да идем на кафе.Нео го направи,а преди малко като влязох в скайп беше там.Писахме си малко,а той с цялото си нахалство ми заяви че излиза,и после АКО има време ще ми пише.Аз ли съм тъпа и не схващам или той верно незнае какво иска?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мене ми се струва, че сега се е понадул
    Stay up all night with the stars *

ne mu se obajdai
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Хмм.. наистина гадно, при условие, че е казъл, че харесва и е обещал да ти се обади.. ако е имал някаква "по-важна" работа е трябвало най-малко 1 смс да ти изпрати, че няма да може да излезете и т.н. или да ти се обади и да ти се извини и т.н...

Обади му се .. кво го мъдриш?!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    Враца
    Е.. кфо.. случва се.. Момчетата винаги преебават всичко.. :] Мани го.. крив му е интереса ..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

според мен пича си мисли, че просто го режеш - неска не мога, утре не ми дават, да бе, нали, защото... обади му се, само така ще разбереш дали още ти се кефи. Ако му се обадиш, нищо не губиш - напротив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си