Цитирай Първоначално написано от AFT
Мързи ме да съчинявам отново подобно нещо, затова ще копна какво съм писала в един форум:

Йоана, от Пловдив. На 14 години съм, зодия овен ... Имам сестра, която е по-голяма от мен с 3 години. Много хора ме мислят за странна, голям инат съм. Обичам да се заяждам с хората, да им създавам комплекси и да се гавря със съществата, които са се гаврели с мен. Приятелите ми ме наричат Зиголинка или Зигс/ Зиг/ Зиги и т.н. Обичам да се запознавам с нови хора, да ходя на кино с приятели, да се разхождам в Стария град / Гребната база. Хм, не пуша и не употребявам наркотични вещества (хъх), макар че много хора от старото даскало ме мислят за наркоманка. Не обичам да ме разпитват и да давам обяснения. В целият ми живот съм се извинявала само два пъти лично. Веднъж или два пъти в месеца изпадам в нервна криза и правя лоши работи на хората около мен .... Любими цветове - сиво и лилаво. Искам да си боядисам косата синьо-зелена.

Това стига ли?
Btw сега искам да си направя сини, зелени и лилави кичури, но за жалост не мога да си намеря такива боядисващи шампоани, а не искам да рискувам с боя. А и трябва преди това да се боядисам руса и става прекалено сложно за мен. Засега съм намерила само лилаво.

П.С. Гери, честито за бебенцето и сватбата! Любимата ми братовчедка също е бременна и очакваме бебето май месец иииии ще се пръсна от радост, та сега ужасно много се радвам на всички бременни и бебенца.
4estito i na bratov4edkata ti