- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се опознаем :)
Ейй Здравейте!Аз съм Ханна..на 15 съм ^^ а от къде съм и аз вече не знам..все се местим..та все тая..сега живея в Пловдив -_- Уча в Хуманитарната (милото ми порутено ,старо училище,което прилича на музей >_< ) Нямам брат,сестра и др там гадини из нас.. :Д За себе си мога да кажа,че съм един голям тъпунгер..а откакто си направих прическа тип "развълнувано пиле" ..нещата станаха вече трагични(имам си едни рошки най-отгоре..малко на антени мясат)..имам чувствто за хумор (понякога) :Д плача..плача когато съм щастлива,когато съм нещастна,когато съм ядосана..на хората им писна от моя рев та за тва вече им казвам ,че тъй отслабвам :/ Имам приятел от 1 година,влюбено съм еей ^_^ Приятно чувство..обичам да обичам..обичам да давам всичко от себе си за хората,които го заслужават наистина.ААА голяма лепка съм..мн бързо се привързвам и естествено после страдам..Инат съм и то голям..от инат ходих с един изпрошляк (съжалявам за израза) 3 месеца..ей така на пук.Зодия Скорпион съм : ) ии след 23 дена :Д имам рожден ден йей йей ейй.Какво др за мен..амии обичам да рисувам разни човечета,комикси и т.н обичам да пиша стихове..обичам тишината,но не и самотата..обичам тъмнината,обичам когато вали сняг..но пък да се препичам като кокошка си е гот \m/Обичам приятелите си ( малко са,но пък верни) Обичам да се смея..но не го правя често,шот имам кофти зъби..все едно си ги изсипал с нещо в устата ми и всеки застанал където си иска..кеф голям >_< е не са мн зле..ама пак де..Отплеснах се..извинявам се...обичам да висна пред компа ,да ям пред компа...да танцувам на стола ПРЕД КОМПА и пр. *_* Имам ниско самочувствие и често се шегувам с недостатъците си.Събирам кактуси ^_^ в малки кафяви саксии,по които си драскам разни човеци.Ъх ами няма повече да пиша..че ставам досадна сиг .. \/ ^_^
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х