Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
едва ли ще ти е интересна автобиографията на едно 13годишно хлапе..но айде все пак
та както казах на 13 съм и 4есто го повтарям така 4е сигурно вси4ки го знаят казвам се Александра и живея в София...къде у4а не е от зна4ение!....Какви с амоите хобита? ооо много са..на първо място...е ДА БЪДА С МОЯТА НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА,без която не мога! и нищо 4е баба ми ми казва 4е съм прекалено близка с нея...аз много си я лофкам \/ , страшно много както unable_to_love_you ако не се лъжа.....оби4ам ФОТОГРАФИЯТА! ама направо нашите ми казват 4е сам маниа4ка на тази тема! много оби4ам да снимам и да се снимам! не 4е се хваля но съм и добър фотограф и добър модел останалите ми хобита,те са по дребни като събиране на салфетки,карти4ки,книгораз елители,календар4ета....Про уснах нещо много важно...ОБОЖАВАМ ШОКОЛАД! ОБОЖАВАМ ГО.... но мисля 4е тук вси4ки ще ме подкрепите
оби4ам и ценя вси4ко което имам,не се оплаквам от нищо...а и нямам право! гледам да съм колкото се може в по малка тежест на нашите! не съм нито разглезена нито претенциозна,задоволявам се и с малко! не съм курва...като пове4ето 13-14г! оби4ам да ходя на у4илище колкото и налудни4ево да зву4и :P \/ оби4ам да се запознавам с нови и нови хора,добра съм но и моята доброта си има граници...мога да стана и много бясна прекалено 4увствителна съм...и малко наивна... също така както пове4ето хора на тази земя не мога да живея без музика...тя е 4аст от мен...умре ли тя умирам и аз! олеле аз взех 4е се поувлякох....сорка за което... ами та това е май най важното за мен! съжалявам 4е ти загубох времето да 4етеш ако изобщо си 4ела поста ми
Браво едно свястно 13год момиче! Супер си =D> =D>