- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се опознаем :)
ИмеКристияна
![]()
Възраст17
Семейно полежениенеобвързана
Цвят ан косатасветло кестенява
Цвят на очитезелени
Ръст:173
Тегло:50
МестожителсвтоПерник
Училище:Професионална гимназия по икономика
ХобиДа се разхождам,да спортувам и да купонясвам с приятели \
/
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
едва ли ще ти е интересна автобиографията на едно 13годишно хлапе..но айде все пак![]()
та както казах на 13 съм
и 4есто го повтарям така 4е сигурно вси4ки го знаят
казвам се Александра и живея в София...къде у4а не е от зна4ение!....Какви с амоите хобита? ооо много са..на първо място...е ДА БЪДА С МОЯТА НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА,без която не мога! и нищо 4е баба ми ми казва 4е съм прекалено близка с нея...аз много си я лофкам \
/
, страшно много както unable_to_love_you ако не се лъжа.....оби4ам ФОТОГРАФИЯТА! ама направо нашите ми казват 4е сам маниа4ка на тази тема! много оби4ам да снимам и да се снимам! не 4е се хваля но съм и добър фотограф и добър модел
![]()
останалите ми хобита,те са по дребни като събиране на салфетки,карти4ки,книгораз елители,календар4ета....Про уснах нещо много важно...ОБОЖАВАМ ШОКОЛАД! ОБОЖАВАМ ГО....
но мисля 4е тук вси4ки ще ме подкрепите
![]()
![]()
оби4ам и ценя вси4ко което имам,не се оплаквам от нищо...а и нямам право! гледам да съм колкото се може в по малка тежест на нашите! не съм нито разглезена нито претенциозна,задоволявам се и с малко! не съм курва...като пове4ето 13-14г! оби4ам да ходя на у4илище колкото и налудни4ево да зву4и
![]()
![]()
:P
![]()
\
/ оби4ам да се запознавам с нови и нови хора,добра съм но и моята доброта си има граници...мога да стана и много бясна
прекалено 4увствителна съм...и малко наивна... също така както пове4ето хора на тази земя не мога да живея без музика...тя е 4аст от мен...умре ли тя умирам и аз!
![]()
олеле аз взех 4е се поувлякох....сорка за което...
ами та това е май най важното за мен!
съжалявам 4е ти загубох времето да 4етеш ако изобщо си 4ела поста ми
![]()
Такам ... Вероника се казвам на 15 от Русе (поне за сега) Уча, по скоро ходя на училище в МГ ... ъмммм ... какво да кажааа ... ами обичам музиката, да кажа че съм певица - силна дум,а ще да е, но пея от 6 години в народен хор (аве не пея само народно!!!) иии дам от време на време влизам във форума .. я за да ме ядоса някоя тъпа тема, я за да помогна и те тка
![]()
So free
моя милост съм Михаил 17 годишен от разград иначе уча в търново ЧПГ "американски колеж аркус" ъм зарибен по секви спортове тенис ,аниме, меръл..... реалист,непукист, обичам бананови мелби, не ям бозайници или изобщо нищо което да има лице или с други думи вегетарианец....... ъм me loves black-haired girlZ
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Казвам се Виктория. На 15 години съм и съм от град Гоце Делчев.От няколко години със семейството си живея извън България. Обичам много родината си, но не смятам да се завръщам.
Много емоционална и скромна личност съм. Здраво стъпила на краката си с точни цели в живота!Мисля, че съм доста чаровна и обожателите не ми липсват, но въпреки това още не съм намерила точния. Правя компромиси само защото така желая.Не обичам лигави, със хипер самочуствие хора покрай мен.Отбягвам шумните компании и места. Понякога се чуствам самотна, заобиколена от лицемери, а друг път съм на върха на щастието
![]()
Нямам много свободно време, но въпреки това се смествам в нещата. Обожавам да плувам и да играя тенис. Не може да мине ден без музика.Не може да мине ден без скандал с майка миОбщо взето това е
![]()
♥ ♥ ♥
Моето име е Борат Сагдиев, аз съм казахстански телевизионен репортер и журналист. Обичам да правя секси тайм с по-малката ми сестра и хобито ми е да участвам в преследването евреина![]()
мечтата ми е да замина за УСА(сащ) при моята любима Памела Андерсан![]()
п.п. жените имат мозък на катерица
УС&А*![]()
омг ... ето ме и мене
24 Варна ... следвам
Обичам: интересна дума, бих казал че по-подходяща за мен е уважавам ... уважавам всичко и всички докато не ми покажат че не го заслужават.
Мразя: не мрязя никого и нищо, просто тези които не уважавам не съществуват за мен.
Нрав: дебил/дебелокож и т.н. подобни определения за много търпелив и непоказващ емоции човек.
обхаресва ми да чета.
Личност: хазартен тип, но само в живота, не залагам на игри., силно оптимистичен, циник.
Любими животни - 5: Кон, вълк, тигр, ястреб и акула
Зодия: Дева.
Рядко можеш да ме изненадаш или впечатлиш. Падам си по пъзели и невъзможни за решавания затруднения(проблеми). Това просто ме амбицира и работя на 200%. Когато решавам затруднение съм способен почти да не спа с дни и да карам на кофеин и силна(енергиина) храна. Харесва ми самотата и силата на тишината. С много голямо чувство на хумор, че ... Ако някои е чел "колелото на Времето" бих казал, че е подобно на Айилското, ако не сте е много близо до англииския хумор, но много по-груб.
Ако някой желае да знае повече може да пише, но не очаквайте да отговоря на всичките ви въпрости, а само на тези на които желая да отговоря![]()
mi kade bez men....
Cvetan ot sf
myj, bez gadje
edar, okolo 179sm 93 kg, treniram box svryh tejka kategoriq (no kakto ne sam hodil 1 sedmica tfa e pod vapros)
absoluten patriot... jivql v 4ujbina (no za razlika ot drugi zavyrnal se v svoita lubima strana)![]()
hobi.... da se 6lqq po gradinki i u4ili6ta s vernata svita da vrytnem s fr po nekoi basket iiii
BBB = bira boro i belot kakvo mu trqbva na 4ovek![]()
i da ubivam vremeto v foruma![]()
obi4am da me slu6at dokato govorq (6toto az kato govorq ne prikazvam)
obi4am CSKA obi4am rodnata strana i nai-obi4am rusi kaki da sabli4am
ne obi4am.... "hitri tarikati",otovoreni levskari i pedali (tfamai go spomenah)
harakter: typ!... odi go razberi... ponqkoga absoluten flegmatik a ponqkoga to4no obratnoto... no vinagi spokoen kakvoto i da stava...
ruski vazpitanik...6it=roko skroen (i bukvalnoio i prenosno)
PP 4estito bebe i svatba... o4akvame da po4erpi6
никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам
Аз ли съм най-малката тук бе ?!) .. Така.. казвам се Яна , на 14 години от гр.Варна, общо взето не се занимавам със нищо по-специално
... няма да си описвам външния вид направо ще ви дам линк да ме видите
http://www.impulse.bg/talisman4e_ , Хобито ми е главно да прекарвам времето си с приятели
и много обичам да споря... не оставям нещата никога докато аз не изляза права.. и повечето пъти се получава де...
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
м да в спора се ражда истината, ама той човек и да неще винаги става прав, нали трява я да излезе, я да се преберя, я до 00 да отидеПървоначално написано от talisman4e_
, неможеш все седнал да седиш
![]()
Аз съм Яна, на 16. Шопче
Обичам много да чета и съм страшен меломан, оня ден гледах колко песни имам - 10 382 о.О Обичам музиката и винаги съм се изумявала как някакви ноти, придружени с думи, могат да ме накарат да се чувствам щастлива/тъжна/спокойна/весела/обичана/всичкото тва накуп
Общо взето това, което може да ми сгрее душицата (освен музиката :} ), са приятелите ми - обичам ги страшно много, страшно различни са един от друг, обаче точно тва ми харесва в тях; танците - обожавам да танцувам, ходя и на тренировки; хубаво филмче, без значение какъв жанр, обичам да гледам филми, които да оставят някаква следа в съзнанието ми и да ме накарат да се замисля за едно или друго; много обичам слънцето, пролетта (лятото също ама понякога много топло бе баси) и усмихнатите хора - дори непознат човек да ми се усмихне в автобуса, пак ми е достатъчно. Отличителни белези - винаги нося гривна, поне една, но в повечето случаи са по много и са цветни или са големи и дървени. Абе, където и да види човек, все ше съм с гривна
Ммм...мисля, че обичам иии мисля, че съм обичана
Ако не друго, то поне съм адски щастлива в момента
Хъх...много дълго стана...
P.S. Гери, сигурно ти е втръснало вече от поздравления, ама айде и аз - да ви е живо и здраво бъдещето детенце и да има дъъъъълъг и щастливо прекаран животА на вас ви пожелавам да успеете да съхраните връзката си и все така да се обичате, пък току-виж се появи още едно диваче на бял свят някой ден :]
а аз 10 ( футболно отборче ще си прая аз ще съм вратар и треньорПървоначално написано от sentient_
![]()
![]()
![]()
)
Казвам се Мария на 16 съм от Варна.Слушам предимно хаус и техно.. но като съм леко на градус може и чалга.Обичам да излизам с приятели да се забавлявам където и да съм.Влюбвам се доста бързичко.Скоро прекъснах една сериозна връзка .Обичам да спортува.тренирала съм карате , тенис и плуване.Скоро мисля да се запиша и на кик бокс но ще видим.И така др нямам ко да кажа :P
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ueeeeee nai-nakraq edna zrqla jena,a ne samo zaqdlivi teenove,temata e strahotna,bravo.pojelavam ti deteto da e jivo i zdravo bez zna4enie dali 6e e mom4e ili mommi4e,a na vas sus bude6tiqt suprug mnogo mnogo 6tastie 4e edin den da pomolite za malko ne6tastieПървоначално написано от sentient_
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
хахаПървоначално написано от sentient_
![]()
![]()
смисал казвам на кучето ми смрад
![]()
Разрови прахта... и събери ме,
частица разпиляна празнина...
Не ме изкупвай, просто утеши ме,
спасение вържи ми... без вина!
казвам се Галя на 13 все още,но имам рд другия месец.зодия стрелец съм.уча в Национална Търговска Гимназия Пловдив (все още съм заек)...започнах да влизам във форума когато ме наказаха за 1 седмица това лято и нямаше какво да правя![]()
![]()
не съм особено влюбчива,не гледам само външността на човека..какво още...обичам всичките си приятели много ама много и бих дала всичко за тях и знам че и те биха го направили затова съм истински щастлива
мм...понякога съм голяма лигла..но това съм си аз падам си по купоните,алкохола,момчетат а![]()
еми засега толкова нз какво друго да кажа..![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
чакай, чакай тук ся четох за някво момиченце дето си фантазирало не умеело да губи и не рискувало... както и да е стана ми доста... да кажа интересно![]()
аз съм на 18 казвам се Даниел и в момента съм с настинка.
пуша по 1-2 кутий цигари на ден.
А! и най-важното: обичам черния и зеления цвят.
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
яка теми4ка :P мии на 14 съмм от Сф.. казвам се Мони... иии ддз влюбвала съм се преди доста време (Ако е било любов,ама така мисля)а са май в момента се влюбвам ама не съм сигурна нЗ... имам мн специално мом4е до себе си.. такова за което съм ме4тала винаги и така.. няма как да не се влюбя в такъв Пи4!!!И Тфа е.. др нз кфо да кажа...не оби4ам мн да говоря за себе си!
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
А аз съм Цветомира , на 18 години съм от .... (съжалявам но това не).
Труден човек съм. Имам избухлив характер. Не съм имала особено леко детство и това ме е направило лесно ранима.
Убиждам най-близките си хора и след това се разкайвам дълбоко.
Плача на тъжни филми , пия кафе минимум два пъти на ден.
Успивам се сутрин за училище , никога не мога да си избера дрехи следователно с нищо не се харесва.
Имах руси кичури - боядисах се с тъмна боя и след два месеца отново се изрусих...Нерешителна съм
Много обичам майка ми но все по-рядко и го доказвам.
Обичам да пея когато няма никой вкъщи.
Когато петък излизаме с приятелки почти винаги се напиваме и правим лудории......
Безкрайно много се обичам.
Двата ми най-големи недостатъка са че се хиля отвратително високо и зловещо и че винаги закъснявам....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Хубава тема между другото, колкото и странно да звучи изчетох всички мнения досега![]()
На 14 съм (другия месеца навършвам 15), казвам се Златина и съм от София... зодия скорпион съм, ако има някакво значение...
Най-често вися пред компютъра, и съжалявам за което... знам че прекалявамобожавам музиката, по специално рок и метъл
обичам и да рисувам, не съм особено добра, но се усъвършенствам
![]()
обичам животните, макар и да нямам домашни любимци... вегетарианка съм от няколко години... обичам и природата, залеза, изгрева, планината и т.н.
мразя чалгата, простаците, блъсканицата и навалиците от хора иии още доста неща мразя но не ми се изрежда...