- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се опознаем :)
Ами.. Аз съм си Аз.На 14 съм от Стара Загора и се казвам Петър.Ами доста съм затворен и нямам много за казване,така че за сега е тфа.По нататък и друго.![]()
ами аз сам Наско живея в Сливен и сам на 15 ето и малко пикс по отдолу![]()
Дай Боже,всеки да има твоето щастие!Първоначално написано от sentient_
А иначе-Мартина на 14 от София.Зодия Везни.По характер не съм от избохливите и напоследък си давам сметка,че много позволявам да ми се качват по главата (заешка му работа)
Трите неща ,на които държа най-много ,са родителите,гаджето и приятелите ми и,въпреки че на никого не му пука,голямата ми страст е фигурното пързаляне.
![]()
Аз съм Цветина от София. Уча в ТБГ на 16, овне съм. По отощение на музиката - зависи от настроението, само чалга мразя. Обичам да спортувам, но съм малко несериозна, обичам да чета, кафетата за разлика от връстничките ми не са ми страст, същото се отнася за дискотеките. Принципно.. съм странен човекНесдържана и избухлива. Имам странно чувства за хумор, особено ако е насочено срещу определен човек
Склонна съм да си сменям мнението и настроението за части от секундата, упорита съм до глупост и от време на време откачам до такава степен, че хората около мен напускат мястото на което се намирам... Обичам да се усмихвам, както и хората около мен да са усмихнати, мразя си специалността в даскало и общо взето съм от момичетата които често получават епитета "наше момче" ама важното е, че си правя кефя, поне в рамките на разумното.. а понякога и в тези на неразумното
. Емоционална съм и всестранно развита личност... с интересно самочувствие.. та така
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Васко на 16 от КОситнброд (мн близо до София).Слушам House,Techno,Hip-Hop,R&B,Srubsko.
Евала бате,аз си мислех,че съм единствения на 20 и кусур в тоя раздел(за любовта).Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Значи има и други не изживяли детството си.
![]()
Поздрави.
Ami az sum Ani na 14 ot El.Pelin (i tva e blizo do Sofiq)Zodiq bliznaci sum .Na men 4eteneto mi e strast xaresvam Dqma,Uruin Shou sega 4eta Doktor Jivago ,no obi4am da izlizam i po kafeta s priqteli,kakto i diskoteki (Obi4am da tancuvam).Dosta sum izbuxliva i zlobni4ka na momenti,no ina4e sum mnogo dobro dete.Nakratko angel s dobrite dqvol s lo6ite zavisi kak se durji6 s men.Kolkoto do lubovta ami v momenta stradam po ne6to odavna izgubeno i pravq opiti da gledam napred(neznam dali mi se polu4ava se si kazvam 4e tva koeto ne ni ubiva ni pravi po silni ...
) Xaresvam vsqkakva muzika (s predpo4itaniq kum sladnikavoto kakto kazvat nqkoi moi fr).Xaresvam BLUE,Outlandish,Grafa,Rushi Videnliev,TIMBALAND,MORANDI i Tiziano Ferro.Nakratko romanti4ka po-du6a
![]()
Еми като за на4ало здравейте!
Име: Петинка(ударението е на "е")
възраст: 14 и половина
семейно полужение: без гадже
цвят на косата : светло кафяв
цвят на очите: кафеви...
ръст: 168 см.
тегло: 65-70
местожителсвто: Русе
Училище: Професионална гимназия по електроника и електротехника;
Хоби: Хоби ми е да си чатя с приятели по компа и да излизам естествено..
За мен:Обичам приятелите си(особено Нанито)...Обичам животните и семейството си...Мразя да ме льжат,предателството,коман дването и мусаката ...Слушам всякаква музика,без народна,оперна и тем подобни...
Ем сега за тва се сещам...Ако се сетя за нещо друго ще пиша...
здрастиаз се казвам Памела на 13 съм,зодия овен от Генерал тошево(до добрич е) Уча в СОУ "Н.Й.Вапцаров" но мисля другата или по дръгата година да кандидатствам в някоя езикова гимназия в добрич или Варна.И така...с тъмно руса коса съм,1,57 , 41-2 кг. тренирам баскетбол но любимия ми спорт е фигурното пързаляне(но за съжеление в моя град няма пързалка и немога да се уча
) също така се "уча" така да го кажа,в тятъра. дали се влюбвам лесно..ами незнам,май да.доста често харесвам някое момче ,но то е само за около 2-3 дена...рядко се случва да харесвам момче по за дълго,всъшност само 2 пъти се е случвало ако не се лъжа и в момента харесвам едно момче.харесвам го от около 3-4 месеца.Той ми е съсед,миналата година като си купихме ново жилище и хоп-видях него...Успеха ми в училище е около 5,60. До музиката и предпочитанията..ами наскоро почнах да харесвам метъл ама още си слушам някои лигави песнички на Бритни и Майли Сайръс. Харесвам и паник,кенибъл корпс,лорди,Слипнот и такива долу-горе. Водя си дневник и пиша стихове (според класния ми и госпожата по бел съм мн добра) абе друо за себе си не се сещам.сички глупости в главата ми май ги изброих
![]()
Име: Костадин
Години: 18
Град: Дупница
Цигари: Не
Алкохол: Не
Домашен Любимец: Котка
Интереси: Фитнес, Коли, Баскетбол, Интернет
Ръст: 176
Тегло: 68Кг.
Цвят на очите: Кафяви
Отличителни Белези: Ненормално луд
Номер Банкова Сметка... : Е40Г42167Ф5632Х3 ... Теглете на воля
Любим Цвят: Зелен, Черен, Бял
За мен:
Търпеливо копеле съм... С голямо чувство за хуимор... Карам Фиат Пунто... Не обичам да ме правят на маймуна (Да ме разиграват) Не обичам да чета книги... обичам филмите, Музиката, и естествено добрата приятелска обстановка
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Аз съм Александра. На 16 години съм (след 4 месеца ставам на 17), зодия телец. Родена съм в Сан Бенедетто дел Тронто (Италия), но от малка живея в София (българка съм). Уча в НУКК (Национален учебен комплекс по култура), 10 клас съм. Все още не работя, но го обмислям като вариант за следващото лято
. Имам приятел. Заедно сме от почти 3 години вече (2г. 7м.)
... иии в общи линии - това е
![]()
Здравейте! Казвам се Александра, на 15 години съм, от Нови пазар. Уча в 4 ЕГ във Варна с испански езикИмам 2 домашни любимеца - едно декоративно зайче- Попи и един малък и не чак толкова декоративен брат - Винченцо. Мисля, че съм доста позитивен човек, обаче ако реша да се ядосвам ставам много свирепа
Държа много на приятелите си и на нещата , които имам. Бивша републиканска шампионка по киокушин карате (минути за реклама
) Какво друго....
А да родена съм на 1.11.1993 и съм зодия Скорпион. Нещото, което може да ме изкуши е шоколадовият сладолед. Ами горе-долу е това
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Аз съм Ирина!
На 18 съвсееем пресни години![]()
От София съм и просто да споделя че мразя градския транспорт особенно през зимата,защото го чакам по 50мин.! (извинявам се че се отплеснах)
Зодия Козирог съм и на истина съм мн ината,може би е минус понякога?!
Наскоро приключих нещо като връзка с един човек,с който много се наранихме и все още ме държи тъй като го обичам.
Имам сестра на 8. Мн я обичам,но понякога на истина ми къса нервите! Обича да си играе с бижутата ми-нещо което ме вбесява![]()
Понякога говоря абсолютни глупости.
Непоправима романтичка съм.
Когато се влюбя съм способна да направя всичко за човека,когото обичам и дори да жертвам себе си. Боря се до край за любовта си...
Обичам текилатаобаче не прекалявам с алкохола.
Ииии тва е в общи линии![]()
Предпочитам анонимността![]()
![]()
nicolepcd
Инкогнито only!![]()
Мимс,на 14 от софияуча във втора английска,а в момента ми е яко шит
иначе съм нечовешка лигла...само простотии ме бива да праа
![]()
Казвам се Мария, на 15 години съм, зодия рак..Обичам купоните (както всеки тийн),приятелите си(както всеки тийн),роднините си (както всеки тийн),сладолед,шоколад,McCdonal ds (колко нездравословно звучи).За любовта - мисля ,че се влюбих това лято, но така или иначе си беше несподелена любов..Оптимист съм -винаги ще има следващ и може би той ще те оцени такъв какъвто си
![]()
Та .. въпреки несподеленаталюбов тва беше най-якото ми лято досега.С нетърпение чакам следващото ,ще бъдем отново няколко фр но за повече време
![]()
Do the MOJITO
ем казвам се Георги на 27 януари навършвам 16 ..... от Бургас съм,уча в спортното и съм колоездач.Колкото и смешно да звучи е доста забавно,а и като се пристрастиш към колелото няма отказване.Имам доста приятели на много от които мога да разчитам на 100 % Животът ми е доста интересен и усещам че явно трябва да не спа за да върша всичко което поискам.Работил съм по няколко компютърни проектакогато имам време.Падам си доста по нощния живот.Нямам приятелка в момента по причината по - нагоре - НЯМАМ ВРЕМЕ.Обичам разпуснатия живот и не харесвам да се обвързвам много. Горе - долу това съм аз.
Петя,на почти 18, от Костенец. Уча английски език.Спецялност ми е да дразня хоратаНай-важното нещо за мен са приятелите и малката ми братовчедка.
Не се влюбвам лесно и съм супер цапната в устата.
That's me ...
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD