.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Как да му намекна?

С гаджето ми не сме правили секс от една седмица, а аз съм яко загоряла,.. постоянно му намеквам че ми се прави секс.. но той явно е загубил апетит за секс заради последния път като правихме секс и ни се скъса презарватива .. как да му намекна че ми се прави секс бе мама му стара.. постоянно си пускам ръцете по него, целувам го кво ли не правя .. а той братче кат безчувтсвен труп..
    мислех да го питам дали е загубил вече желание за секс с мен (което е нормално за една едногодишна връзка) но някак си рискувам ако не е така, сама да си предизвикам проблема, като му го кажа.
    та.. как да му намекна? тва ми е единствения въпрос!

Az mislq 4e ne e nujno da mu namekva6 a napravo d amu kaje6 4e ti se pravi sex,za6toto v edna vryzka e mnogo vajna iskrenostta...

кажи мууууууууу "милуууууу,чукай меееееее"

Супер фен
    Град
    Венера
    Кажи му.. попитай го... ако не- опитай с чук. =)

Цитирай Първоначално написано от slynce_f
    Az mislq 4e ne e nujno da mu namekva6 a napravo d amu kaje6 4e ti se pravi sex,za6toto v edna vryzka e mnogo vajna iskrenostta...
    е разбира се, ама кво искаш да кажеш че ако ми се сере да му го споделя и тва ли.. като съм тръгнала да бъда искрена хьахаь
    шегувам се...

Мисля, че няма нужда да му намекваш..направо действаш.Започваш да го целуваш нежно тук там, после събличаш някоя дрешка предизвикай го няма къде да иде.Мале мен като ми се прави секс направо полудявам и мога моя да го изнасиля

az hodq s moq priqtel ve4e 2 godini i polovina i nie sme imali takuv period spox moje prosto da e umoren i da ne mu se pravi sex 6te mu mine spox nadali e ot teb ili zaradi tva 4e ne te jelae ve4e

Направи му стриптийз, възбуди го...той ще те моли след това !

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Попринцип има и друг лош вариант ... да сте станали трима... и в случая ако е така познай кой е излишният... Може да си пази силите за някоя друга (дано не е така) Но иначе казваш му директно кво толкова не вярвам да те изяде... накрая най много да се скарате ! УСПЕХ!
    P.S. Ако продължава да не иска свиркай
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Фани го за `уя пред дрехите,после му разкопчай панталона .

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    кажи мууууууууу "милуууууу,чукай меееееее"
    Колегата пак знае верния отговор.

Град
    Асеновград, България
    Ами говори с него! Внимавай следващия път презеватива да е правилно поставен, защото още едно скъсване и незнам, после какво ще стане!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    v oblacite
    Моя съвет е да си поговориш с него. Може би се е стреснал след случката с презерватива и да го е страх да не стане някой гаф. А може и просто в момента да е изморен, да има проблеми и затова да няма желание...Варианти много, затова-говорете.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз ходя с гаджето си от 3 години и нещо и не съм загубила желание за секс, нито той. Просто така се получава, че вече 10-ти ден не см го правили и преди събота няма и да стане
    Това, че имаш дълга връзка, съвсем не значи че сте си омръзнали. 1 седмица не е толкова много.
    И все пак-директният подход е най-добър. Аз как смея да му кажа, когато искам секс, а ти не смееш. Та вие сте интимни, а ти не може да споделиш нещо с него. И да, като ми се ходи до тоалетна и съм у тях да речем, го уведомявам къде отивам........

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Мисля, че няма нужда да му намекваш..направо действаш.Започваш да го целуваш нежно тук там, после събличаш някоя дрешка предизвикай го няма къде да иде.Мале мен като ми се прави секс направо полудявам и мога моя да го изнасиля
    О, колко познато.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Вие пак секс имате и са оплаквате. Ми аз като съм на "сухо" неколко месеца... хлъц

Точните ти думи трябва да са следните: "Еи кукумицин гаден, почеши ми котето"

Град
    kofata za bokluk
    qkooo emi na6 kvo moje da napravi6smi az ne vi znam otno6eniqta ama ako zn slabite mu mesta trqbva zaduljitelno da gi izpolzva6!a moje i da ima samiq toi nqkakuv problem li4en koito ili go e sram ili ne iska da spodeli s teb poradi nqkva pri4ina!taka 4e ako 6te go pita6 kuv e problema mnogo delikatno trqbva da podxodi6 i da razbere6 dali bi ti kazal
    Black forever!

Извикай го у вас или отиди у тях, съблечи се пред него и му кажи "чукай ме". Аз страшно бих се възбудил от това Ако при него не стане... или си мн грозна или той е гей

Поговори с него. Заедно сте доста време и е най-добре да говоритеоткрито.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: Как да му намекна?

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    мислех да го питам дали е загубил вече желание за секс с мен (което е нормално за една едногодишна връзка) но някак си рискувам ако не е така, сама да си предизвикам проблема, като му го кажа.
    po dobre go popitai dali tva 4e 1 pat se e sksal prezervativa go kara da se strahuva da go pravite,a ne 4e si mu omraznala! a imoje toi da si ima nqkvi sramni problemi.. zne6 li prosto si go popitai vnimatelno..
    ti si go poznava6 ako e ipulsiven koko mu e i da mu pro6epne6 v uhoto 'jelq te' 'aide da go napravim'.i t.n.t..

Ооо уее изчуках го ! ахахаа

Re: Как да му намекна?

Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    С гаджето ми не сме правили секс от една седмица, а аз съм яко загоряла,.. постоянно му намеквам че ми се прави секс.. но той явно е загубил апетит за секс заради последния път като правихме секс и ни се скъса презарватива .. как да му намекна че ми се прави секс бе мама му стара.. постоянно си пускам ръцете по него, целувам го кво ли не правя .. а той братче кат безчувтсвен труп..

xaaxax moq puk me obvinqva 4e sum go napadala moq savet e dokto si lejite i si gledate tv da mu se ka4i6 otgore i da po4ne6 da go celuvash posle e lesno
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Ve4e sam se ubedila 4e nqma polza ot nameci 6toto mogat da b1dat razbrani pogre6no davai napravo ako te e sram da mu go kaje6 direktno samo go nabarai nqkade kogato ste sami4ki ii tam ve4e si znai6 mislq 4e nqa da bqgaaide uspeh!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Казваш му, че ако не те изчука ще скъсаш с него
    Макар че по принцип той би тряало да го ползва тва кто заплаха О.о
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си