- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му намекна?
Набий му в кратуната думитеПървоначално написано от Made_of_Pain
"ЧУКАЙ МЕ", ако когато ти писне вземи Теслата и ги извади ...
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Направо го напий... и после ако успееш да го вдигнеш го изнасилваш и си на кеф![]()
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Ами вземе се напие пича да не мое да дигне самолета, или да се окаже, че си го е одрязал без да и каже, или че не си пада по мръстните думи ///Първоначално написано от she_is_the_only_one
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
kaji mu go napravo i go uspokoi 4e se slu4va da se skusa prezervativa no za da izbegnete tova da se slu4i pak ne e nujno da se otkazvate ot sexaako li ne go zavurji ...da vidim dali 6te se oplakva!
![]()
Mi ti si nenasitnaПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
ima ako tq e metur na dva nqma da se vuzbudq po nikakav na4in po skoro shte mi se sbru4ka na vatre huiq i shte povarnaПървоначално написано от she_is_the_only_one
![]()
![]()
![]()
Е,щом сте заедно вече година...нормално е да си споделяте всичко и намеците отдавна да са минало...Затова му го кажи направо...а и наистина 1 седмица без секс не е кой знае колко....историята познава и по тежки случаи
![]()
Заключвам тогава!Първоначално написано от beautiful.soul