- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никой не ме разбира!!
Ако е наистина така като говориш браво наистина имаш огромен напредък само можеш да се стремиш към нещо и да го преследваш така се живее после друго и така все преследваш някаква цел и ставаш добър или просто следващият път си налей уиски johnnie walker и се вслушай в девиза му!
и аз не разбрах може би съм тъп![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може би ...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
Мацко почти мога да те разбера. Преди две години и аз влязох в ново училище и се зопознах с нови хора и много исках да им се харесам. Опитах се да стана като тях, но с времето разбрах, че това всъщност не съм аз. Сега вече съм се превърнала в това което искам да съм, а те още са ми приятели нищо, че съм много по-различна от тях. С това искам да ти кажа, че е глупаво да се правиш на нещо за да се харесах на някой. Бъди ти самата така ще те харесват истински, а не само както им изнася на тях
em da ama na men tfa sa mi starite priqteli ot kvartalanie sme izrasnali zaedno i sme si edna kompaniq i produljavame da si pravim glupostite samo 4e az znam e gadno tfa deto pravim g.d bqh momi4eto koeto opisa MEDEN DIXLORID no ve4e ne sum no mi e gadno da ostava si4ko
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
МАМА ТИ КУРВОПървоначално написано от MeGiTyY