.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Ако е наистина така като говориш браво наистина имаш огромен напредък само можеш да се стремиш към нещо и да го преследваш така се живее после друго и така все преследваш някаква цел и ставаш добър или просто следващият път си налей уиски johnnie walker и се вслушай в девиза му !

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз не разбрах може би съм тъп
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и аз не разбрах може би съм тъп
    Може би ...

Мацко почти мога да те разбера. Преди две години и аз влязох в ново училище и се зопознах с нови хора и много исках да им се харесам. Опитах се да стана като тях, но с времето разбрах, че това всъщност не съм аз. Сега вече съм се превърнала в това което искам да съм, а те още са ми приятели нищо, че съм много по-различна от тях. С това искам да ти кажа, че е глупаво да се правиш на нещо за да се харесах на някой. Бъди ти самата така ще те харесват истински, а не само както им изнася на тях

em da ama na men tfa sa mi starite priqteli ot kvartala nie sme izrasnali zaedno i sme si edna kompaniq i produljavame da si pravim glupostite samo 4e az znam e gadno tfa deto pravim g.d bqh momi4eto koeto opisa MEDEN DIXLORID no ve4e ne sum no mi e gadno da ostava si4ko
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Re: Никой не ме разбира!!

Цитирай Първоначално написано от MeGiTyY
    Еми преди 2години ходех с едно момче , което много обичах запознахме се и след няколко дни тръгнахме много се обичахме .. това беше лятото той имаше кафе и там работеше и като тръгнахме аз винаги бях при него бяхме 4 приятелки .. 2 от тях отидоха в едно училище аз смених училището а другото момиче остана в старото даскало. Ние трите които сменихме училищата учехме в спортни аз все още уча там другите 2 момичета ги изключиха.И от тогава нещата много се промениха скъсах с това момче защото спортно училище почнах да харесвам тея футболистчетата.. приятелките ми станаха fashion и аз покрай тях и съвсем забравих за това момче но ето минаха 2 години и аз все още мисля за това момче.Но въпроса е друг почнахме да ходим по дискотеки с мойте приятелки всяка събота.. родителите ми имат фирми и много много не си стояха в къщи и аз си правех каквото си искам... но от няколко месеца майка ми ми забрани да излизам с 1 от момичетата и сичко се съсипа нищо не е както преди .. знам че тогава правех доста глупости не говора за безрзборен секс а за доста алкохол и наркотици.. но преди майка ми да ми забрани да бъда с тази компания усещах някаква празнота защото знам че харесвам други неща примерно не обичах всеки път да съм с ново гадже или ми писна нон стоп с чалгата харесвам рок незнам защо и приятелите ми почнаха да се държат странно и да ме ебават ама на мен не ми пукаше .. Скоро пак се бяхме събрали сички както преди но вече не ми беше мерак да пия супер много и да шмъкрам некфи глупости.. и не ги исках тези неща но то се случи като се прибрах в нас седа и си мисля защо направих сичко това.. дразна се защото колкото и тъпо да звучи повечето от тези момичета без мен са нищо защото аз съм по отворената и по забавната и винаги си намивах адски сладки момчета и те ми завиждаха заради тези неща и примено защото незнам имах повече пари от тях ли незнам.. и сега ми е гадно заради сичко това .. доста се промених още си се обличам по същия начин излизаме на кафе чат пат със старата компания но не е същото и те казват че аз съм се променила и какво ли не и седат и ми викат още неможеш да забравиш момчето от кафето така му викаха те с него се опитвахме още няколко пъти но аз се дънех естествено . Еми това е незнам дали искам съвет защото то няма въпрос но просто имах нужда да споделя е можете и да си кажете мнението Мерси!!
    МАМА ТИ КУРВО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си