.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Подарък за любим човек

Ами може д ане му е точно тук мястото, но не знаех къде да пиша...Та Искам да направя подарък на моя приятел...Да е нещо, което да носим и двамата..В смисъл..Примерно едно момиче и нейния приятел си бяха взели гривни с някакви висулки на тях...Еднакви..Та искам да е нещо такова..Но просто не ми идва на акъла какво може да е..Защото гривни ще е малко трудно онеже той носи злато а аз сребро.. Та ако можете много ще се радвам на малко помощ и предложения... Страшно много си го обичам и искам да си има нещо, което д аму напомня за мен...И което и на мен д ами напомня за него.мерси предварително.

Еми каквото и да хму подариш,то ще му напомня на теб.Не е эадължително да е нещо,което и двамата да имате.Пък и снимките служат эа това,което ти искаш
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Е аз искам да е нещо, което да носим и двамата...Ако беше само за него щеше да ми е доста по - лесно...Но искам това..И за това реших да пиша тук.

подари мъ презеративи да си ги ползвате двамата

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BUFU994
    [size=7][b][u]fosse cos

То човек да не смее да попита нещо сериозно тука и после 30 човека ще напълнят всичко с глупости.. Мерси все пак за помоща... Мноо ми помогнахте.

Супер фен Аватара на rakiQ
    оф малеееееееееееееееее ............................за 2 път забелязвам мненията ти иии направо нямам думи!!!!!!! и катоо гледам профила ти....... ужас

ми купи му примерно гривна която и ти и той ше имате ...

Аз и аз това си мислех, но е трудно с гривната като той носи злато , а аз сребро... Мислех си еднакви ма неговата зллатна нали ала бала.. Ама пък къде ще ги търся еднакви златна и сребърна... Пък и доста ще тря да се оръса за златната

Супер фен Аватара на rakiQ
    ееееее тоя па твоя ше го кръстим г-н "претенция"
    абе ниес моя постоянно си копуваме некфи джъвки........постоянно му зимам гердани гривни ...ама не сребарни ,златни тн....а примерно дървени,...от кост...от порцелан....и сега пак съм му харесала една с раста цветовете мн добра....

хм....ама твояяя.... купи му нещо там па ако ще да го носи...нали е от сърце ...аре са....

Абе претенций не е с претенций аз съм с претенций просто, щото искам д аму хареса. И за дървени си мислех ама...... Не е квото искам...Все едно да си вземем еднакжи блузи..Няма такъв смисъл какъвто искам да има.. :> Нещо ми става все по трудно да го измисля... :>

Супер фен Аватара на maybelline
    Вземете си сърчице,което можете да разделите и всеки да носи едната половинка на врата си.

Мислех си го за гривни и на тях сърчице ама ...Представяш ли си момче как ще носи на гривна или на синджир сърце ... И тва замина като възможност..

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Една хубава обща снимка в ефетна рамка

Е той снимката няма да си я носи винаги с него. Имам предвид нещо от рода на гривните с някви висулки ама ....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Портмоне.. с твоя снимка ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami ima edni takiva kliy4odurjateli koito sa vuv formata na polovin surce i kato gi dopre6 si stava cialo.Az biah podarila takova na poslednia mi priatel i mnogo se zaradva.Su6to moje6 da my podari6 kliy4odurjatel sus tvoia snimka i da si kypi6 i ti su6tia i da sloji6 negova.Syper sladko e,originalno,6te my vur6i rabota i ne e skupo

вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

За мъж... Сърчице не върви сякаш не знам.. Искам да е нещо по.. нестандартно..Така да се каже.. Баси гадното още не измислям..

Ключодържател с ваша снимка...правят ги по фото студиата и не са скъпи. Може ако дъджиш все пак да е нещо златно...пръстенчето на което се нанизват ключовете да е имитация на злато. Така ще е още по ясно за него че той ти е най-любимия човек !

Как ? Като му купя имитация на злато ли АХхаха .... :> Тъпо ми е с тия снимки и тия сърчица и т.н.... Явно ня стане работата..

Град
    kadeto iskam

Re: Подарък за любим човек

Цитирай Първоначално написано от domatche
    Ами може д ане му е точно тук мястото, но не знаех къде да пиша...Та Искам да направя подарък на моя приятел...Да е нещо, което да носим и двамата..В смисъл..Примерно едно момиче и нейния приятел си бяха взели гривни с някакви висулки на тях...Еднакви..Та искам да е нещо такова..Но просто не ми идва на акъла какво може да е..Защото гривни ще е малко трудно онеже той носи злато а аз сребро.. Та ако можете много ще се радвам на малко помощ и предложения... Страшно много си го обичам и искам да си има нещо, което д аму напомня за мен...И което и на мен д ами напомня за него.мерси предварително.
    Ами поръчай да ти направят 2 тениски, едната с твой лик- за него. Другата с негов за теб. И си ги носете, мн е сладко

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Нещо ,което има някакво символично значение и за двама Ви.

Град
    столична...:)))
    знаеш ли,може да му подариш гривна-от тези обикновените,низаните с името ти,а за теб-с неговото,но я няправи сама и му кажи,че си я няправила специално за него.(ще му стане приятно,че си се потрудила за него) и нека мънистата да бъдат еднакви))с тях(мънистата де )можеш да се сдобиеш от...магазините за мъниста))айде успехчета
    Без лични и безлични съобщения, моля.

АХАХха АхахаХАха :> дай ми пари и ги земам веднага .. Ми идеята за гривните не е лоша, но с нещо друго не с името..Не знам. И идеята с тениските вече съм я намислила... :> Аз ще си взема такава http://portokal.bg/browse/viewproduc...%D0%B8/?pid=54
    но неговата още не знам каква да е .. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си