- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за любим човек
Ами може д ане му е точно тук мястото, но не знаех къде да пиша...Та Искам да направя подарък на моя приятел...Да е нещо, което да носим и двамата..В смисъл..Примерно едно момиче и нейния приятел си бяха взели гривни с някакви висулки на тях...Еднакви..Та искам да е нещо такова..Но просто не ми идва на акъла какво може да е..Защото гривни ще е малко трудно онеже той носи злато а аз сребро.. Та ако можете много ще се радвам на малко помощ и предложения...Страшно много си го обичам и искам да си има нещо, което д аму напомня за мен...И което и на мен д ами напомня за него.мерси предварително.
![]()
Еми каквото и да хму подариш,то ще му напомня на теб.Не е эадължително да е нещо,което и двамата да имате.Пък и снимките служат эа това,което ти искаш![]()
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Е аз искам да е нещо, което да носим и двамата...Ако беше само за него щеше да ми е доста по - лесно...Но искам това..И за това реших да пиша тук.
Първоначално написано от BUFU994
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
То човек да не смее да попита нещо сериозно тука и после 30 човека ще напълнят всичко с глупости..Мерси все пак за помоща... Мноо ми помогнахте.
оф малеееееееееееееееее ............................за 2 път забелязвам мненията ти иии направо нямам думи!!!!!!! и катоо гледам профила ти....... ужасПървоначално написано от BUFU994
ми купи му примерно гривна която и ти и той ше имате ...
Аз и аз това си мислех, но е трудно с гривната като той носи злато , а аз сребро... Мислех си еднакви ма неговата зллатна нали ала бала.. Ама пък къде ще ги търся еднакви златна и сребърна... Пък и доста ще тря да се оръса за златната![]()
ееееее тоя па твоя ше го кръстим г-н "претенция"![]()
абе ниес моя постоянно си копуваме некфи джъвки........постоянно му зимам гердани гривни ...ама не сребарни ,златни тн....а примерно дървени,...от кост...от порцелан....и сега пак съм му харесала една с раста цветовете мн добра....
хм....ама твояяя....купи му нещо там па ако ще да го носи...нали е от сърце ...аре са....
Абе претенцийне е с претенций аз съм с претенций просто, щото искам д аму хареса.
И за дървени си мислех ама...... Не е квото искам...Все едно да си вземем еднакжи блузи..Няма такъв смисъл какъвто искам да има.. :> Нещо ми става все по трудно да го измисля... :>
Вземете си сърчице,което можете да разделите и всеки да носи едната половинка на врата си.
Мислех си го за гривни и на тях сърчице ама ...Представяш ли си момче как ще носи на гривна или на синджир сърце ...И тва замина като възможност..
![]()
Една хубава обща снимка в ефетна рамка![]()
Е той снимката няма да си я носи винаги с него.Имам предвид нещо от рода на гривните с някви висулки ама ....
Портмоне.. с твоя снимка ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ami ima edni takiva kliy4odurjateli koito sa vuv formata na polovin surce i kato gi dopre6 si stava cialo.Az biah podarila takova na poslednia mi priatel i mnogo se zaradva.Su6to moje6 da my podari6 kliy4odurjatel sus tvoia snimka i da si kypi6 i ti su6tia i da sloji6 negova.Syper sladko e,originalno,6te my vur6i rabota i ne e skupo![]()
Първоначално написано от BUFU994
![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
За мъж... Сърчице не върви сякаш не знам.. Искам да е нещо по.. нестандартно..Така да се каже.. Баси гадното още не измислям..![]()
Ключодържател с ваша снимка...правят ги по фото студиата и не са скъпи. Може ако дъджиш все пак да е нещо златно...пръстенчето на което се нанизват ключовете да е имитация на злато. Така ще е още по ясно за него че той ти е най-любимия човек !
Как ? Като му купя имитация на злато ли АХхаха .... :> Тъпо ми е с тия снимки и тия сърчица и т.н.... Явно ня стане работата..![]()
Нещо ,което има някакво символично значение и за двама Ви.
знаеш ли,може да му подариш гривна-от тези обикновените,низаните с името ти,а за теб-с неговото,но я няправи сама и му кажи,че си я няправила специално за него.(ще му стане приятно,че си се потрудила за него)и нека мънистата да бъдат еднакви
))с тях(мънистата де
)можеш да се сдобиеш от...магазините за мъниста
))айде успехчета
Без лични и безлични съобщения, моля.
АХАХха АхахаХАха :> дай ми пари и ги земам веднага ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми идеята за гривните не е лоша, но с нещо друго не с името..Не знам. И идеята с тениските вече съм я намислила... :> Аз ще си взема такава http://portokal.bg/browse/viewproduc...%D0%B8/?pid=54
но неговата още не знам каква да е .. :P