- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никой не ме разбира!!
Еми преди 2години ходех с едно момче , което много обичах запознахме се и след няколко дни тръгнахме много се обичахме .. това беше лятото той имаше кафе и там работеше и като тръгнахме аз винаги бях при него бяхме 4 приятелки .. 2 от тях отидоха в едно училище аз смених училището а другото момиче остана в старото даскало. Ние трите които сменихме училищата учехме в спортни аз все още уча там другите 2 момичета ги изключиха.И от тогава нещата много се промениха скъсах с това момче защото спортно училище почнах да харесвам тея футболистчетата.. приятелките ми станаха fashion и аз покрай тях и съвсем забравих за това момче но ето минаха 2 години и аз все още мисля за това момче.Но въпроса е друг почнахме да ходим по дискотеки с мойте приятелки всяка събота.. родителите ми имат фирми и много много не си стояха в къщи и аз си правех каквото си искам... но от няколко месеца майка ми ми забрани да излизам с 1 от момичетата и сичко се съсипа нищо не е както преди .. знам че тогава правех доста глупости не говора за безрзборен секс а за доста алкохол и наркотици.. но преди майка ми да ми забрани да бъда с тази компания усещах някаква празнота защото знам че харесвам други неща примерно не обичах всеки път да съм с ново гадже или ми писна нон стоп с чалгата харесвам рок незнам защои приятелите ми почнаха да се държат странно и да ме ебават ама на мен не ми пукаше .. Скоро пак се бяхме събрали сички както преди но вече не ми беше мерак да пия супер много и да шмъкрам некфи глупости.. и не ги исках тези неща но то се случи като се прибрах в нас седа и си мисля защо направих сичко това.. дразна се защото колкото и тъпо да звучи повечето от тези момичета без мен са нищо защото аз съм по отворената и по забавната и винаги си намивах адски сладки момчета и те ми завиждаха заради тези неща и примено защото незнам имах повече пари от тях ли незнам.. и сега ми е гадно заради сичко това .. доста се промених още си се обличам по същия начин излизаме на кафе чат пат със старата компания но не е същото и те казват че аз съм се променила и какво ли не и седат и ми викат още неможеш да забравиш момчето от кафето така му викаха те с него се опитвахме още няколко пъти но аз се дънех естествено . Еми това е незнам дали искам съвет защото то няма въпрос но просто имах нужда да споделя
е можете и да си кажете мнението
Мерси!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!