- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Никой не ме разбира!!
Еми преди 2години ходех с едно момче , което много обичах запознахме се и след няколко дни тръгнахме много се обичахме .. това беше лятото той имаше кафе и там работеше и като тръгнахме аз винаги бях при него бяхме 4 приятелки .. 2 от тях отидоха в едно училище аз смених училището а другото момиче остана в старото даскало. Ние трите които сменихме училищата учехме в спортни аз все още уча там другите 2 момичета ги изключиха.И от тогава нещата много се промениха скъсах с това момче защото спортно училище почнах да харесвам тея футболистчетата.. приятелките ми станаха fashion и аз покрай тях и съвсем забравих за това момче но ето минаха 2 години и аз все още мисля за това момче.Но въпроса е друг почнахме да ходим по дискотеки с мойте приятелки всяка събота.. родителите ми имат фирми и много много не си стояха в къщи и аз си правех каквото си искам... но от няколко месеца майка ми ми забрани да излизам с 1 от момичетата и сичко се съсипа нищо не е както преди .. знам че тогава правех доста глупости не говора за безрзборен секс а за доста алкохол и наркотици.. но преди майка ми да ми забрани да бъда с тази компания усещах някаква празнота защото знам че харесвам други неща примерно не обичах всеки път да съм с ново гадже или ми писна нон стоп с чалгата харесвам рок незнам защои приятелите ми почнаха да се държат странно и да ме ебават ама на мен не ми пукаше .. Скоро пак се бяхме събрали сички както преди но вече не ми беше мерак да пия супер много и да шмъкрам некфи глупости.. и не ги исках тези неща но то се случи като се прибрах в нас седа и си мисля защо направих сичко това.. дразна се защото колкото и тъпо да звучи повечето от тези момичета без мен са нищо защото аз съм по отворената и по забавната и винаги си намивах адски сладки момчета и те ми завиждаха заради тези неща и примено защото незнам имах повече пари от тях ли незнам.. и сега ми е гадно заради сичко това .. доста се промених още си се обличам по същия начин излизаме на кафе чат пат със старата компания но не е същото и те казват че аз съм се променила и какво ли не и седат и ми викат още неможеш да забравиш момчето от кафето така му викаха те с него се опитвахме още няколко пъти но аз се дънех естествено . Еми това е незнам дали искам съвет защото то няма въпрос но просто имах нужда да споделя
е можете и да си кажете мнението
Мерси!!
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
ако си над 20 и кажеш, че никой ен те разбира, тогава имаш основания за опасения
повредата е във вашият телевизор
hubavo e che si osuznala glupostite ,koito si pravila...nali znaesh "po-dobre kusno ,otkolkoto nikoga"nai-dobre zabravi za alkohola i narkoticite
edin priqtelski suvet
![]()
da no e adski trudno da ostavi6 g.d si4ko koeto si bil predi a i az predi imah problemi s alkohola nemoje da ne piqpone malko vodka a sega kato piq vodka i draifam ot neq
emi macka po dobre zareji vsi4ko tova i nqma kak da nqma6 drugi priqtelitaka 4e kaza 4e u4i6 v sportno e sig ima svesni momi4eta tam
deto ne sa takifa taka 4e dokolkoto razbrah sigurno si ot populqrnite i ima6 dosta priqteli taka 4e zareji tezi ot kvartala i se zabavlqvai bez alkohol i narkotici
![]()
Мила, пак ли започваш със своите теми? Тази помниш ли я: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...388&highlight= ? Тогава накрая се подигра с всички, обърнали малко внимание на това за какво става дума... Въпросът ми е откъде идват тези истории, достойни за някоя латино-американска продукция...?
Темата е "Никой не ме разбира". А как би могъл някой? Ти самата някога ще се разбереш ли и ще знаеш ли какво искаш? Съмнява ме... Тогава не търси разбиране и от хората - много трудно ще го получиш.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
pomna q sigurno emi da togava se durjah tupoxaaxxa e za kvo da si gi izmislqm??Emi ko da naprava kato mi se slu4vat mnogo ne6ta
![]()
Случват ти се много неща?! О, я стига! Тцтцтц, като ти чета темите и постовете и си умирам от кеф, че преминах периода "самосъжаление, злоба, какво ще кажат другите? и живота е скапан". Това да си тинейджър е голямо проклятие.Много добре знаеш, че може да спреш с глупостите, но явно много обичаш вниманието на останалите и .. оф, ако не можеш да се оправиш, винаги можеш да се гръмнеш.
![]()
Имайки предвид, че в предната тема казваш, че не си била влюбена и не си обичала, човек би си помислил, че наистина си измисляш...Първоначално написано от MeGiTyY
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И аз не се разбирам..
Опитай се да станеш себе си ,а не да бъдеш фешънка ,защото твоите приятелки така им харесва или пък да пропадаш с наркотици и такива неща (повярвай ми имам опит в това и знам също за какво става дума и аз ,така че относно дрога и тн те разбирам много добре).....Просто най-добре си намери нова среда ,която те харесва такава каквато сиА "момчето от кафето" ако си те харесва още каквито и издънки да правиш ще си имаш шанс с него ,така че дерзай ако го искаш наистина.
Emi tam govoreh za edno mom4e s koeto hodeh predi no s nego ne6tata ne stanaha za6toto ne mi puka6e za nego i po4nah da mislq za onova mom4e i si spomnih dosta ne6ta i osuznah kolko mi lipsva i 4e go obi4am!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
a i da nz kakvo iskam prosto imah nujda da kaja na nqkoi 6ot se izpokarah sus si4kia nne da mi se karate
SeXy BaBy az si haresvam kak se obli4am prosto ne haresvam durjanieto si
i se opitvam da se spra no e mnogo trundno
ima drugi hora koito mn mi se kefat teq ot moito daskalo i te sa qko pe4eni no ne e su6toto za6toto kato se seta kakfo praveh s moite priqtelki i kolko vreme sme bili zaedno govora predi glupostite i mi e shit da zabrava si4ko
![]()
znam 4e e taka no za6to nikoi ot fr-ta mi ne go razbirai e gadno taka
em te mi razpravqt edin den se pribirah i me vijdat i mi vikat are idvai s nas i az ne be trqbva da se pribiram i te e rano e i az a be trqbva i te aa ti kfo ni oteba sprq da si s nas i az a be ne e taka imam si rabota i te ebati rabotata predi ne be6e takai po4nahme se karame i mi e gadno taka tolko vreme nqkude 2 3 godini s teq hora i sa izvednuj da se otdale4a ot tqh
![]()
hahah e ko ne razbira6?Първоначално написано от hungry_vampire_f
Къде ти е проблема и как да ти помогнемПървоначално написано от MeGiTyY
em nakraq ne vidq li 4e nqmam problem smisul vupros prosto iskah da kaja na nqkoi![]()
Аз разбрах богата си всички ти завиждат в компанията ти си готината остроумната всичко на света се върти около теб падаш си по модерните футболисчета слушаш селската музика наречена чалгица и проблема знаеш ли какъв е нямаш грам култура (само факта че си в спортно училище го потвърждава) а култура не се копува с пари!Второ ваще са фирмаджии и ти си едно на маика и на баща и си една глезла която си мисли че трябва да и се кланят!Това ти е проблема![]()
Ne e to4no taka smisul bqh takafa tam deto gi napisa teq ne6ta no ve4e ne sum i to4no tfa e 4e priqtelite mi ne go razbirat tfa 4e na men mi pisna ot teq gluposti Em imam brats 2 godini po golqm ot mene
i toi e v sportno de
ama ne e tam vuprosa az predi trenirah za tfa se zapisah v sportno no si s4upih kraka i ve4e nemoga za6toto kato ska4am me boli (trenirah volibol) I ne sum tolko golqma ligla ili glezla moje bi bqh no ve4e ne razbrah 4e ima mnogo po cennni i vajni ne6ta v toq jivot i 4e ne si4ko e dali 6e napravi6 ebati qkiq kupon i koi 6te doide i kolko 6e se napieme i koi e s po hubavi drehi ili koi se e drusal i s kfo i t.n.. Ve4e ne sa mi interesni teq ne6ta i nai veroqtno tfa mi e problemA!!!