- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Is it love
Ami toi naistina se pokazva mnogo dobri4ak i sqkash darji na men ama kato ne mi go e kazal a mi e kazval 4e e obi4al edna biv6a ne sum sigurna dalie taka ili prosto me haresfa, vse pak mi se struva 4e me obichaПървоначално написано от FreeSpirit
![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Човек го е страх да каже "ОБИЧАМ ТЕ" по простата причина как ще отговори другия, страха да не би да ти се изсмее.Но от личен опит знам,че все някога трябва да го кажеш,защото в един момент вече ще бъде късно за това.
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Човек,които го е страх да каже "Обичам те",значи не го изпитва,ако обичаш човека до себе си,изобщо няма да му мислиш,просто отиваш и му казваш"Обичам те"Щом се чудиш толкова,значи не го обичаш,а и три месеца не са ли малко,за да го обичаш?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...