.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Is it love

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Напълно нормално е да се притеснява да казва този израз,така да го наречем
    И аз не го изпозлвам ,проето приятелите ми знаят какво чувствам към тях
    А за него-любовта не се (по)казва,а се доказва
    Ami toi naistina se pokazva mnogo dobri4ak i sqkash darji na men ama kato ne mi go e kazal a mi e kazval 4e e obi4al edna biv6a ne sum sigurna dalie taka ili prosto me haresfa, vse pak mi se struva 4e me obicha
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Човек го е страх да каже "ОБИЧАМ ТЕ" по простата причина как ще отговори другия, страха да не би да ти се изсмее.Но от личен опит знам,че все някога трябва да го кажеш,защото в един момент вече ще бъде късно за това.
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

Супер фен
    Ами аз се притеснявам да кажа обичам те!Казвала съм го само веднъж на момче и бях много притеснена.Иначе ми е трудно дори на родителите ми да го казвам...нз защо е така ...
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Човек,които го е страх да каже "Обичам те",значи не го изпитва,ако обичаш човека до себе си,изобщо няма да му мислиш,просто отиваш и му казваш"Обичам те"Щом се чудиш толкова,значи не го обичаш,а и три месеца не са ли малко,за да го обичаш?
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си