- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- относно годишнината ни
След един месец се навършва една година,откакто сме заедно с приятеля ми и се чудех какво да му подаря.Моля да ми дадете някои идейки
Една година не е малко. За това аз мисля, че подаръкът или поне част от него трябва да е нещо, което ще се запомни завинаги. Със сигурност имат много общи снимки...Направи нещо с тях-(албумче, колаж, пъзел(във някои фото студия правят)). Нещо, което да му напомня за теб. Ако искаш добави и нещо стандартно, каквото се подарява на момче - ланец, гривна, часовник, парфюм, дреха...Ако искаш да си много ама много оригинална препоръчвам това - http://www.bezpanika.com/
e izturkano ne izturkano ti si go poznava6 nai dobre za tva mu zemi ne6to deto 6e se izkefi,a osven tfa ne pre4i da mu napravi6 i nqkva iznenadkaaz predi za na6ata 1va godi6nina osven podaruka mu bqh poru4ala ot sladkarnica nedelq torta tq e ena rozova s formata na surce i pi6e6e obi4am te..heh ama be6e sladko kvo
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Аз за годишнината ни му подарих едно албумче със 100 наши снимки - 100 споменчета от първата ни година прекарана заедно и той много се зарадва![]()
НОЖ c={===>
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Mila, mnogo ti zavigdam, tova e edin prekrasen povod, edin neveroqten praznik. Gelaq ti ot vse surce mnogo da se obi4ate i da ste si mnogo dulgo zaedno!!! Lubovta e smisula i sudurganieto, i bez neq givotut ne e givot!
Podari mu plu6ena igra4ka...Nikoga ne sum podarqvala podaruk na mom4e... No mu napi6i kakvo 4uvstva6, kolko go obi4a6, spodeli 4uvstata si i budi 6tasltiva!!! 4estito ti!!!
Testis unus,testis nullus...
Хмм... първо, честито! Сега ще ти кажа аз каква я бях свършила за годишнината.
Събрах известно количество общи снимки, купих едно по-семпло албунче и червена хартия за подаръци. От нея нарязах много, много, много сърца и ги налепих из албума, сложих и снимките, драснах му по 1 картинка на всяка страница и до всяка снимка пишеше "Обичам те" на различен език. Справка - тук. После му написах едно писъмце, в което му обяснявах какво съм чувствала през изминалата година, какво значи за мен, такива неща. Накрая, взех му ключа за у тях, отидох докато нямаше никой. От входната врата до входа води дълъг коридор, който имаше свещи от двете страни. На прага на хола беше писмото, а малко по-нататък, на масата - албумът, красиво опакован. Всичко останало - заринато в балони. Спалнята също я бях натъпкала с балони![]()
Уфф... олях се... Ама ми е едно хууубаво като си спомня...
Така де, надявам се да съм помогнала![]()