- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на колко дена си сменяте дрехите?
в смисъл колко време ги носите преди да ги хварлите за пране,а също така и на колко време си сменяте бельото?
Всеки ден :Р
ти как мислиш ?![]()
Всеки ден![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Чорапи, бикини и тениски сменям всеки ден,а панталони и блузи обличам по два пъти.![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
vseki den belioto ,a drehite zavisi,de..6toto i az se preobli4am po nqkolko puti na den
бельото всеки ден, по няколко пъти при това..
дрехите пред 2-3 дена, естествено, през лятото по-често
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Всеки ден.
belioto vseki den,bluzite su6to ina4e mi se slu4va 1-2 dena da hodq s eni i su6ti dunki![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Ами,белщиото(не знам къде е ер малък и затова го пиша с и) го сменям най-малко по веднуж на ден.Блузите всеки ден,а ако е лято по повече пъти.Но зимата примерно една блуза мога да я облека 2 пъти и тогава да я хвърля за пране и така..По въпроса с дънките и панталоните,тях ги сменям на по 2-3 дни,защото нямам 7 чифта дънки примерно за всеки ден ,пък и не мисля,че са ми необходими..
![]()
![]()
бельо всеки ден...дрехи зависи ако са мръсни още на първия ден ако не...на втория третия път като ги облека![]()
Всеки ден даже бельото по няколко пъти зависи..
Love Ickooo
i az taka.....Първоначално написано от biskvitche
![]()
Just haters make me famous! εĭз
+1 samo deto ne nosq bikini ;DПървоначално написано от gabrielka@a
a t0va za chalgata- do0olyyyyy!!! +1 ;Pp~
Първоначално написано от Say It Right
Куйе? Бильоту ли уа? Чи то и да съ сменйя ли трйяа?
Бельото всеки ден, иначе дрехите различно, някои ги нося 1 ден други 2, но не повече
Jebem te u usta, jebem te u oko
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Всеки ден.
Всеки ден.