.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Ръсте мми брада

RASTE MI BRADA I NE ZNAIA KAK DA SE OTARVA ZAVINAGI OT NEIA.UJASNO E PO CIAL DEN DA STOISH PRED OGLEDALOTO S PINSETA.MOLIA VI AKO NIAKOI E IMAL SASTIIA PROBLEM I SE E SPRAVIL S NEGO DA MI PISHE.BLAGODARIA.MILLENA

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Ами решенията са лазерна или фотоепилация, а ако не можеш да си го позволиш кола маска също ще ти свърши работа, но няма да е за постоянно

Цитирай Първоначално написано от Zahara
    Ами решенията са лазерна или фотоепилация, а ако не можеш да си го позволиш кола маска също ще ти свърши работа, но няма да е за постоянно
    +1

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Бръсни се на контра.
    ХХААААААААХАХАХАХААХАХАХА Х
    - Всички авто-части на едно място!

Otidi na kozmetik,no otide6 li edin put trqbva da po4ne6 po 4estno...pone 1 put v sedmicata...kosum4etata postepenno 6te po4nat da iz4ezvat

Голям фен
    Град
    Констанц
    мене ако питаш отиди първо на лекар защото това може да има хормонални причини
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    Точно тъй
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

za fotoepilaciqta znam, 4e vzimat 5lv na kvadraten sm, no se hodi nqkolko pyti prez opredelen period. Ne znam to4no kolko, no pone 2-3 pyti se pravi procedurata, za lazernata nz kak e i kolko struva, ne se pritesnqvai, jivee6 v 21 vek, ne v 15-ti, vse 6te se spravi6

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    +1
    И аз мисля така +1

Изследвай си хормоните! Ако са наред не би трябвало да ти расте брада

+1
    + 1

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    +1
    + 1
    И аз съм за това...друг начин няма

ima si lentichki za obezkosmqvane na lice

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от katttto3
    Точно тъй
    +1.Кола маската и разните други неща за обезкосмяване не са решения на проблема ти.Според мен имаш хормонален дисбаланс,затова първо върви на лекар и ако всичко е наред с хормоните ти,тогава вземи други мерки.

Колкото повече ги скубиш толкова по често и по дебели ще почнат да ти излизат....

Или ги скуби с корени,или си купувай лепенки за лице кола маска . Но сигурна ли си,че е брада или е мъхче между носа и горната устна?Щото ако е второто е нормално,на всички момичета там им расте и си ги махат с 1 лепенка с кола маска за лице . Ма ако ще си зимаш,гледай да не е от скапаните,щото има яко скапани.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Според мен имаш проблем с хормоните. Отиди при личния си лекар и му кажи какъв е проблема, няма да откаже да те опъти към някоя добра лаборатория за съответните изследвания. Не си играй със здравето си, едва ли е козметичен проблем.
    Успех.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Честито, започваш да ставаш мъж! Гордей се с това ! Хахахахахахаххаа
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

първо се консултирай с лекър за да разбереш дали не е на хормонална основа, ако не е едни от ефикасните начини е да си продължаваш в пинсетката или си купи лентички за лице(продават ги в аптеките и козм. салони)

Град
    У нас Си (=
    Имам един въпрос към авторката, който не е свързан пряко с темата. До сега гледах мнения за тривитаминола(лекарство за овце, което може да се ползва за маска, за да стане косата дълга, гъста и лъскава). Видях обаче едно мнение:
    Сега съм ви подготвила една изненада ! Значи баща ми е лекар,аз го питах за това нещо и той каза,че мн добре го знае и всички хора които го вземат след време получавали обилно окосмяване по цялото тяло!Дори има мн голяма вероятност на момичетата да им пораснат брада и мустаци ( а иначе обилно окосмяване по цяяяяяяяяялото тяло да се очаква...) е успех...аз със сигурност няма да си го взема
    та въпроса ми е ти случайно ползвала ли си го? Моля те за свестен отговор, без бъзици. Не го приемай лично или като обида или по какъвто и да е друг начин освен заинтересованост.

Град
    ..във един измислен свят..
    Хм..на мен не ми е "рЪсла" брада...

Най-вероятно тялото ти произвежда повече мъжки хормони...по-обяснимо е ако си пълна....но все пак - лекар!!

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от miSs^SixTy
    Цитирай Първоначално написано от katttto3
    Точно тъй
    +1.Кола маската и разните други неща за обезкосмяване не са решения на проблема ти.Според мен имаш хормонален дисбаланс,затова първо върви на лекар и ако всичко е наред с хормоните ти,тогава вземи други мерки.
    +1 tam pravo trq da ide6 (ama brada kato istinska brada ili 1,2 kosam4eta)

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Хм..на мен не ми е "рЪсла" брада...
    теб ши тЪ изпапам
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си