- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква поза най-много обичат момичетата ?
I like it doggy style.
Или аз да го "обяздя".
Или мисионерската, но да съм си вдигнала краката почти на раменете му. *уууу последният път ебаси оргазмите изпитах..![]()
![]()
![]()
Хм, харесва ми и "лъжички", но това е дооооста мързеливо.
На задна ми е най-яко.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Tezi + "pritiskane na slona" ili "suiyza na slona" (pi6at ia razli4no i ne sum sigyrno za to4noto imeПървоначално написано от Aleandra
)
Първоначално написано от krem4et0
Moq puk posqga da me celuva na zadna![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Da i dosega6nia mi priatel me celyva6e v taia pozaПървоначално написано от Say It Right
.Mnogo po-ydobno e oba4e v kolata za6toto miastoto e po-malko ili kogato sum opriana na stenata
![]()
cccccnz koq poza no da ima maximalno po dulboko pronikvane \
/
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
В колата.........там е такава теснотия за тази поза. Там се практикува само седнала в него и нищо друго. де да знам.........не ми харесва и толкова. Както и тия лъжички-не можем да ги нагодим. От ръста ли е, от какво.........не се получават никога.Първоначално написано от slun4ice
Задната е много готина...иначе мисионерската най-често си практикуваме![]()
Nie puk poneje niakolko meseca niama6e kude drygade osven v kolata i vsi4ko sme izprobvali tamПървоначално написано от krem4et0
S malko turpenie i fantazia pove4eto pozi si stavat i na zadnata ili prednata sedalka
![]()
Айде де, какво чакаш, не на раменте ми на...на тавана ако щешПървоначално написано от fаke
![]()
nai-ve4e ZADNAAAAAAAAAAA,ima6e tam ne6to za slona...aaa....az sam po korem,toi legnal v/y men,misionerskata,ama da sam leko izpravena s podlojena vazglavnica ili ne6to takova
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Миналата зима що секс видя тази кола........от Ноември до април долу-горе все там. Ама и без това сме така загорели, че в 1 поза той и аз свършваме за минути. де да знам-в кола свършвам изключително бързо. Даже първият ми оргазъм по време на секс беше в колата му.Първоначално написано от slun4ice
I pri mene be6e taka.Sigyrno za6toto prostranstvoto e malko i dopira na telata e po-pluten..Znam li vajnoto e 4e e iakoПървоначално написано от krem4et0
![]()
Кво трябва да е това 69? А лъжичките? Обяснете какво представляват![]()
Това е истинският начин по който се чувствам
Обещан от твоето лице
Звука на гласа ти
Запиечатан в моите спомени
Дори и да не си с мен
Аз съм с теб
na mene nai mn mi haresva misionerskana ii kato sum sednala v nego
Първоначално написано от Sad But True
Това е истинският начин по който се чувствам
Обещан от твоето лице
Звука на гласа ти
Запиечатан в моите спомени
Дори и да не си с мен
Аз съм с теб
sad but true 69 е когато мъжа и жената си правят френска едновременномъжа е легнал а жената е върху него, е то сиг става и мъжа да е отгоре ама ако е някой по-голям...
малко не го обясних като хората
пък лъжичките http://kamasutrabg.hit.bg/pose30.htm
69\
/
If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..
Аз съм по корем тои в/у мен,задна,краката в/у раменете или на гърдите мутва са ми наи-наи.. :P а и мисионерска!
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
На мен са ми тея:
Мъжът отново е отгоре, но този път жената е повдигнала краката си на раменете му. Поза, която гарантира възможно най-дълбокото проникване и носи голямо удоволствие и на двамата партньори. За целта обаче е необходимо жената да бъде напълно възбудена преди това. Не знам името точно как е.
--
Кучешката
----
Позата на Индрата
-----
Позата на богинята
--------
69![]()
заднаа \/
![]()
what goes around..comes around : )
при жените винаги задната действа безотказно :P доколкот знам, влиза по-добре, усещането е по-добре...... бе изобщо, щом се говори за любима женска поза (па то и мъжка, да ви призная честно :>), както и сами виждате от отговорите.... заднааа \/
![]()
![]()
![]()