- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква поза най-много обичат момичетата ?
nqma spor ЗАДНА,kra4eta na ramenete,toi e sednal i az byrhu nego,mm obicham da sym otgore mu)))
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Lubimite mi sa 69 i zadna![]()
Пак казвам-не съм съгласна. При мен е болезнена. Нетърпимо болезнена!Първоначално написано от Paul Crewe
Обичам мисионерската
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
А може ли да пуснете малко снимки от нета на позите...
всички пози обичам![]()
ммм...мисионерската но с крака на раменете му,лъжички :P и най вече когато той е седнал а аз сам отгоре с крака около кръста му...леле обужавам я тая поза...
абе сякак...!!! СЕКСА Е СТРАХОТЕН ВЪВ ВСИчКИ ПОЗИ СТИГА ДА СИ С чОВЕКА,КОЙТО ОБИчАШ!!!
![]()
![]()
В живота не е важно какво имаш...Важното е КОГО имаш...!!!
Първоначално написано от Emo Doll
благодаря многоПървоначално написано от JackAzZ
![]()
poneje si 'tesnichka'?Първоначално написано от Milena_Pld
![]()
ami opredeleno na zadna ama i 69 e qka \/
Аз пак да се намеся. Не мисля, че 69 е сексуалн поза. Да, прави се секс, но сам орален. Аз под сексуална поза разбирам такава, в която има полова сношение. Ако 69 е поза, значи на мен любимата ми е да седя с разтворени крачета, докато той ме облизва-гарантиран многократен оргазъм!
xix e da no se vodi kato poza :P
pozi , v koito sym vyrhu nego ili sedq v nego i kato se porazgoreshtim ... ZDANA :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Бира и телевизор... ми дай тя да си праи ако ще цялата камасутра![]()
Ездачка![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
+ 1Първоначално написано от sabrina_89
Първоначално написано от Aleandra
nam oqta priqtelka nai mnogo i dopada:
krakata zad glavata
r1cete i otvarqt vaginata
v vaginata i ima p1that banan az s1m q vdignal i q eba analno
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
kakyvto i sex da pravim vinagi e super qko,a nai-qkite ni pozi sa misionerska i az da sym sednala v nego,na zadna syshto mi haresva,no mn me boli kato mi go vkara celiq,zatva q praktikuvame rqdko :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Си4ки са разли4ни някой искат мисионерска да може да си се цункат с гадженцето други искат по...крайни версии![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!