- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми не ме възбужда
Вече две вечери не правим секс нз защо но той май не ме възбужда вече !Моля дайте ми съвет какво да правя незнам защо така се получава ! при него няма проблеми даже си е супер възбуден !
дайте съвети или ми кажете от какво може да се е получило това
Съгласна съмПървоначално написано от ``MaRiQnKa``
трябва разнообразие ..сменете позите ако щете и мястото
![]()
Вече 2 вечери не правите секс. О, Боже мой! Лигла.
Може и ти да не го възбуждаш вече.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ако ще ти идва скоро, може и от това да е. Седмицата преди да ми дойде мразя всички, пък камо ли да ми се иска да правя нещо...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
\Първоначално написано от bungle
/
Миличка що не спреш за малко . Дай си почивка. Ако продулжаваш скоро може никой да не те възбужда.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не правете секс всяка вечер, че така за 1 година хептен ще си писнте. Аз като правя секс понякога на 2-т седмици 1 път............я ела ме виж каква съм!!!
mi ne go pravete vsqka ve4er
a i moje da probva6 slednoto vzemi ne6tata v svoi ru6te pravi vsi4ko koeto obi4a6 da ti pravqt i go ostavi da se naslajdava drazni go max mn vr 6te go poburka6 ot kef i 6te vidi6 4e i toi teb v posledstvie![]()
yspeh
![]()
Слушай или по точно чети какво ще ти напиша
Първо не си написъла от колко време сте заедно,че да се получава така.
Второ ще ти дам един съвет ама ако искаш ми пиши на лично писмо да ти кажа кое 99% ще те накара не да правиш просто секс с него а ще плачеш ако го направите само 3 пъти за вечерта
Ми да ти кажа... Моят приятел също си е супер горещ и много си го обичам. Но когато започнем да правим секс твърде често и на мен... мъъъъничко ми писва, започвам да искам почивка.
А вие наистина ако спите всяка вечер - нормално е да имаш моменти, в които да не ти се прави секс.
Малко да започне да ти липсва, малко разнообразие и пак ще го пожелаеш![]()
When I love, I love.
Куписи вибратор като не се възбуждаш Проблема е в вашия телевизор ! тоест в теб![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
мисли си за друг мъж тогава бе - ако ти е бедно въображението, страдай![]()
Наиситна не казваш от колко време сте заедно, познавате ли се добре, чувства...? Според мен е просто нещо моментно. Както някой по-горе беше споменал- ако си с ПМС, може да не ти е до секс, и затова да не се отпускаш и възбуждаш на макс. Или опитайте 1-2 седмици въздържание- може да си на друго мнение тогава. Като цяло гледайте да имате достатъчно разнообразен сексуален живот- екпериментирайте и се изненадвайте един друг :P
Ако правите секс всеки ден е нормално... особено ако е по един и същ начин всеки път.
Разнообразете малко... и го правете по-рядко...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ami pravim seks na sedmica vednyj za6toto nqmame vyzmojnost i mqsto da pravim vseki den seks !ami zaedno sme ot 10 meseca no ot 6 pravim seks
Нали в първия пост се оплакваше, че не сте правили секс вече 2 дни. Ако правите секс 1 път седмично, това няма да те впечатлява!
мисли за някои/нещо което те възбужда![]()
или се напий![]()
Може би не те предразполага. Пък и всяка вечер да го правиш може би ти е писнало.Спрете се малко и после ако не стане не зн.
Сподели с него този проблем. Защото за теб наистина е проблем. Да ти обръща повече внимание,кажи му какво обичаш и тн
Или пък му кажи,примерно: "еее кво видях в нета ... дъръ бъръ ...много ме изкефи" ,намекни му какво ти допада![]()
Smile!?
kupete si vibrira6t prasten nadrisaite se s amfetamini piite po 2 redbula i otidete na centara v 12 na obqd i povqrvai mi prjivqvaneto ne samo 4e 6te e vazbujda6to a i 6te e unikalno![]()
![]()