- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва й време
Обичам едно момиче, но тя казва, че и трябва време да разбере дали ме обича. Моля кажете ми какво да правя, защото тя мисли прекалено дълго,а предишното ми гадже мислеше така и накрая не можа да реши? Не искам да стане пак така.
Благодаря Ви.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
А въпросът ти е? Да и направим магия за да реши да е с теб ли ?!
moje bi vaob6te ne te obi4a i prosto e prekaleno takti4na s teb![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Дай и време. Явно е объркана и все още не знае какво изпитва към теб. Не я притискай, за да не объркаш нещата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Май днес не си в настроениеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
А по темата...предполагам, че си прибързал като си казал, че я обичаш. Естествено зависи от колко време е връзката ви, но наистина понякога е малко стресиращо.
Ама когато обичаш някой наистина не му казваш ''чакай да си помисля'' незнам ама мисля,че тя просто не иска да те нарани и иска да бъде по-тактична
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Никак даже...пък и се дразня като някой разкаже нещо и не зададе въпрос е де да го знам какво иска оценка кфо е положението съвет или какво да не съм врачкаПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Вие ходите ли? И ако да, от колко време? Все пак обичта (а не сляпото увлечение или т. нар. сляпа любов, защото те са краткотрайни) идва след време...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от VerryBerry
Животът е адът описан в Библията!
Явно не те обича
Може....Не се знае,знае ли се,а ако се знае то не е сигурно!Първоначално написано от Малък_Alfa_гъзар
![]()
При мене една патка така мислеше и накрая каза-"Много мислих и реших че ще е по-добре да си останем приятели"![]()
Как така ще те обича, след като сигурно се познавате бегло? Може да си я изплашил с излиянията си колко я обичаш или да е осъзнала, че се втеляваш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може би сега още е объркана да кажем от предишна връзка и т.н. трябва и време и най-добре да й го дадеш, защото иначе рискуваш да станеш досаден и да я отблъснеш. Дай и време, трудно е, но е най-доброто решение![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Изчакай известно време и виж какво ще стане.Но имай едно наум, че може и да не те обича.
pi4 sry 4e ti go kazvam, no kogato edno momi4e te kara da 4aka6 sa si ''pomisli'' pove4e ot den ...zaebala te e ! i se 4udi kak da ti go kaje po takti4no.takav e jivota
Първоначално написано от ™G-Baby™
да бе то оби4та така идва!!! трябва и време! или те оби4а или не!
Ne iskam da te razo4arovam,no tq ne te obi4a spored men! Ako izpitva6 ne6to kum nqkoi i toi ti kaje,4e iska da e s teb,edva li 6te tragne6 da se zamislq6.Estestveno ako predi tova ne e imalo ne6to mejdu vas,koeto da q kara da se samnqva dali 6te se polu4i...![]()