.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар

LGPz's Fuckin Stoy...

Скоро не съм писал и реших,че си заслужава да похабя малко клавиатурата за тук...
    Винаги съм бил Весел пич,но ... от това лято ме сполетя така наречената кучка - любовта...
    Лятото се запознах на морето с 1 момиче от Стара Загора... мн си я харесах,но е много далече и нямаше как...Бях адски тъжен,докато не се появи едно момиче от тийпроблема и ми поиска скайпа...Тя ъм... не разбира толкова много от компютри,но поне се интересува и има желание и е красива...Винаги съм мечтал за такова момиче.Е,тя е от Асеновград,а аз от Пазарджик.Видяхме се 2 пъти. /не говорихме само,ако това ви интересува/ И всичко беше добре - целувки ала бала,НО ... до тази седмица.Напоследък започна да се държи по студено и вчера ми заяви,че искала да бъде сама...Винаги,като си харесала някое момче ставало така... Сега уж ми каза,че ме иска за приятел,който като видела,целува,защото й е симпатичен...Мене това изобщо не ме устройва,но ... няма какво да правя...Адски много я обичам,подяволите... Просто исках да си излея мъката...
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ми нищо не можеш да направиш. Живота е гаден...

aaah gorikia, ne ostanaha mnogo mom4eta na koito da im puka ti si mnogo cenen 4ovek ponege moge6 da izpita6 tezi 4uvstva... gordei se sas sebe si i da ne ti puka
    Testis unus,testis nullus...

Град
    ibIzAaAa
    Аз мисля,че трябва да си поговорите.. .Да видиш тя какво изпитва към теб... И ако и тя ти каже,че те обича...Ами измислете решение...Може би тя ти казва,че иска да е сама,защото усеща,че започваш да се влюбваш в нея..Може би я плаши разстоянието...Увери я,че тези километри няма да попречат на твоята любов и... че винаги ще си до нея,когато има нужда от нея...Личи си,че си ч обичаш и знам,че ще го направиш! Опитай! Успех,приятел!

Ъъъъ да имам един такъв приятел като теб...като се видят с неговата "възлюбена" се изчукват едно хубаво и на другия ден той си заминава и така всеки месец...мдааа просто прекрасно...поне си намери "приятелски секс"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    Аз мисля,че трябва да си поговорите.. .Да видиш тя какво изпитва към теб... И ако и тя ти каже,че те обича...Ами измислете решение...Може би тя ти казва,че иска да е сама,защото усеща,че започваш да се влюбваш в нея..Може би я плаши разстоянието...Увери я,че тези километри няма да попречат на твоята любов и... че винаги ще си до нея,когато има нужда от нея...Личи си,че си ч обичаш и знам,че ще го направиш! Опитай! Успех,приятел!
    Опитах...Като се видим ще ви кажа какво е станало.Сега реших да не се натъжавам ... уж Айде,че играя WoW...
    Incomplete..........

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    WOW е единствената любов на тоя свят баце

Мега фен Аватара на sasha_90
    Забрави я!Тя не заслужава дори да мислиш за нея.

Мега фен Аватара на koalka
    Някои хора определено имат гадния навик да дават напразни надежди, а после видиш ли не ги оправдават.Остави я, прекъсенете си отношенията и така, какво ще се занимаваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си