- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко сте години?
Аз съм на 17![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
14
Имам 19 лета, другото лято 20-тото![]()
14
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
16 -лапе![]()
И защо?Често повече акъл имат 13 годишни момичета от някоя 17 годишна лигла...Първоначално написано от пазя-го-в-тайна
Първоначално написано от extreme_
Ццц,ама че предрасъзъци,голямата ни какичка, на цели 17 годинки-аплодисменти драги съфорумци.
Скоро ще се направи реформа с ограничен достъп на потребителите,взависомост от възрастовата им група.Не трябва да ставаме на детска градина все пак,нали?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Даа!Ами на 17 е!Колко е голямо момичето!!! =D>Първоначално написано от ЦвЕтИт0
На нас простосмъртните от детската градина не ни остава нищо друго освен да се преклоним пред великата и...простотия! =D>
На 17 съм обаче съжалям,че се регнах тука..от сичките хиляди юзъра намерих няколко който ми се виждат нормални...Останилте са некви тъпи лапешоре.А тия дет' ще ми кажат да напусна сега ще им отговоря,че ще остана да ги дразня тия тъпИ лапенца.![]()
Kill'em all!!
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
и аз така на 8 януариПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
extreme_ написа:Първоначално написано от extreme_
kPuCkA написа:
Чувствам се една от малкото тук,които са на 17 и нагоре,тоя форум да не играе ролята на детска градина...кви са тея години от 12 до 15..ужас!
Колко си тъпа...
Ццц,ама че предрасъзъци,голямата ни какичка, на цели 17 годинки-аплодисменти драги съфорумци.
Скоро ще се направи реформа с ограничен достъп на потребителите,взависомост от възрастовата им група.Не трябва да ставаме на детска градина все пак,нали?
az sam kile6 na 14![]()
На 20![]()
На 17 съм![]()
Н 15 години![]()