.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Гневът на родителите

Е това е страшно нещо ( в пожечето случаи) ! Случвало ли ви се е да си изкарът гнева си върху вас и как го приемате вие?! Примерно ако са ядосани на някой друг ии да започнат да се карат с вас без ясна причина , за мен това е дразнещо ! НЕ говоря когато ви споделят че са ядосани ами примерно връща се в лошо насторние ии почва да ви се кара и т.н
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Случвало ми се е. Реакцията ми е нормална - разкрещявам се и аз. Казвам им, че не съм аз виновна за това, че са имали кофти ден и не заслужавам такова отношение. След няколко скандала осъзнаха, че това което правят не е редно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Случва се. Аз пък не им крещя, нито пък им се оправдавам. Принципно се усмихвам дразнещо, отговарям тъпо и гледам по най-бързия начин да се разкарам от полезрението им .
    Fullmetal Alchemist.

Голям фен Аватара на daru6a1
    крещя и аз , тръшкам врати или просто излизам .. ;d

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от HateEternal
    Случва се. Аз пък не им крещя, нито пък им се оправдавам. Принципно се усмихвам дразнещо, отговарям тъпо и гледам по най-бързия начин да се разкарам от полезрението им .
    И аз тъй правя отговарям им иронично и с усмивка и още повече се нервят те се нервят,на мен ми е смешно

Случва се. В такъв случай гледам да не ги дразня повече и си намирам оправдание да изляза.

Супер фен Аватара на Djuff
    Рядко се случва.Не им обръщам внимание и т'ва е.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Да например неска бащами се връща от работа и някакъф скапан от тая тъпа работа.Аз му викам аре аз лягам малко да поспа и той като отвори една уста неска сигорно си спал до 12 ся ще лягаш пак ли олигофрен такъф аз съм станал 4 за да ходя на работа и вика много...Така че за едно лягане стана голяма работа.Един савет а виждаш че нешто е сдухан бащати или някай просто не му се мяркай

Случвало ми се е , но само от тате. А когато се разкрещи и аз му викам " Що все на мен ми крещиш, да не бе аз да съм ти виновна. Ама хайде нали Цвети е най-малка на ней да си изкарам яда и винаги аз само Цвети, Цвети, Цвети. Ако стане нещо веднага Цвети е виновна."
    Веднада избухвам като бомба ,ама първо го гледам като теле в железница . И той разбира се ми се извинява, разправяги едни, че е бил изнервен и не е трябвало да ми вика, ама аз продължавам да му крещя , а той нищо и накрая бясна си отивам в стаята и така тряскам врата, че тавана може да падне. А веднъж като се развика така и аз треснах вратата той пак се развика и аз веднага "Ето пак на мен ми викаш, нямали да престанеш поне за малко" и тогава мама се намеси..... Абе луда работа е в нас.

случвало се е и когато ми се развикат на свой ред и аз им викам, караме се и ако не утихнат нещата се изолирам в стаята си или излизам навън по най-бързия начин за да не им гледам кривите физиономии
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Познавам семейството си добре и знам в почти всеки един случай какво трябва да направя. Дали да покажа превъзходство [рядко се случва] или просто тихо и мирно да слушам и да не възразявам [туко-виж ми се набие нещо в главицата].
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Биеха ме и ми крещяха като бях по-малка. Даже веднъж за 5 1/2 по математика татето ме натупа. От година-две нямаме такива проблеми, само си крещим понякога. Така де, заемам същата позиция и като майка ми , и като баща ми, равноправна съм. Разправяме се предимно защото съм се хвнала да оправям реда вкъщи (да не се крещи толкова, да се разбираме нормално и т.н.). Така де, поне има ефект.
    А и през учебната година не живея в нас и започвам да им липсвам

Най-редовно ми се ядосват без повод, когато не са в настроение. В началото много се дразнех и много виках, но сега не ми прави чак такова впечатление. Понякога обаче, когато и аз не съм в настроение, започваме с цирка.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на babyy123
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Най-редовно ми се ядосват без повод, когато не са в настроение. В началото много се дразнех и много виках, но сега не ми прави чак такова впечатление. Понякога обаче, когато и аз не съм в настроение, започваме с цирка.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си