.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: ХРЕМА

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo

ХРЕМА

Оле хора откачам,носа ми е като някво кранче на чешма.На всяка минута кихам и напрово се побърках.Даже днеска госпожата по биология ме изгони от час че съм и пречила *кучка*

Та да ... по темата : какво да правя дайте идея какви капки да си взема.Днеска като бях в аптеката аптекарката ми даде Ксилофарм обаче не ми помогна.Също така и гърлото ми адски ме боли,пия Хексоралетен.
    Дайде идея какво да правя само и само да ми мине по-бързо

Момиче съм ! ! !

Еми настинала си.....Купи си "Гриповит" С КАСИС и ще ти мине!
    Продават го в кутиики по 5-3 лева някъде
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Еми настинала си.....Купи си "Гриповит" С КАСИС и ще ти мине!
    Продават го в кутиики по 5-3 лева някъде
    а какво представлява този "Гриповит" ?

Момиче съм ! ! !

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Виброцил за носа, Дуомокс 1000 за гърлото, ама за него ще ти трябва рецепта, така че марш при лекаря ти.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    V hrastite otlqvo
    Дуомокс 1000 доколкото знам е антибиотик.Немисля да прибягвам към такива средства

Момиче съм ! ! !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    Дуомокс 1000 доколкото знам е антибиотик.Немисля да прибягвам към такива средства
    Да антибиотик е.
    Какво му е лошото?

Град
    V hrastite otlqvo
    Ами няма нищо лошо,но се старая да не използвам антибиотици.Само в краен случай ако немога да си мръдна задника от леглото

Момиче съм ! ! !

Аз съм против антибиотиците,предлагам мед,лимони,грейфрути,порто али и Fervex.Аз винаги се оправям за 2 дни по тоя начин

Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от m1t3t0
    Аз съм против антибиотиците,предлагам мед,лимони,грейфрути,порто али и Fervex.Аз винаги се оправям за 2 дни по тоя начин
    хммм тва с меда и лимона мн пъти съм го пробвала и не ми е поамагало,а относно фервекса утре като излизам за училище ще мина през аптеката и ще си взема мерси

Момиче съм ! ! !

Град
    Пловдив
    И какъв е проблема на антибиотиците?
    Цената?
    Защо сте против?

Град
    V hrastite otlqvo
    хаха определено не е цената
    просто се опитвам да огранича опотребяването на всякъкви лекарства.Както помагат при няква болка или спец. антибиотиците се борят срещу някъкав вирус,така и вредят на черния дроб!просто лично мнение

Момиче съм ! ! !

Град
    v oblacite
    Ами то не е точно за хрема, ама...витамин Ц в по-големи дози, а може и някакви комбинирани витаминчета, ще ти помогнат да се оправиш по-бързо

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от biskvitche
    Ами то не е точно за хрема, ама...витамин Ц в по-големи дози, а може и някакви комбинирани витаминчета, ще ти помогнат да се оправиш по-бързо
    Е, това което тя е описала не е точно хрема...

Град
    v oblacite
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ами писала е, че киха и я боли гърлото, значи или е настинала или е някакъв вирус, при всички положения витамините ще подпомогнат имунната система. А дори и да не подействат, поне няма да навредят

Дам...напълно те разбирам как си, защото и аз в момента съм в същото положение-болно гърло, сополи, сълзящи очи гадното кихане. Но хремата не трае много дълго, а 3-4 дни. И аз ти препоръчвам "Фервекс". Адски е гаден и ми се налага да го пия(направо ми се повръща от него ) и не мога да разбера защо майка ми толкова много ме тъпче с тоя "Фервекс" като е "Парацетамол" с витамин С, и мога да си ги пия двете поотделно и вкуса им би бил много по-приятен от тоя "Фервекс". Но все пак е доста ефикасен и помага.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

За хремата-Фервекс + още някакви комбинирани витамини/разтворими най-добре,напр Supravit/
    За гърлото-Хексоралетена си е много добър,но НЕ се пие а се СМУЧЕ/той е вид локален антибиотик,специално за гърлото си е/
    И евентуално за хремата,ако Фервекса не е достатъчно ефикасен-капки Ксилометозалин или по-силните Виброцил/но вторите не повече от 10 дни да се ползват иначе пресушават прекалено носната лигавица/
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

az prepora4vam tailolhot (mislq 4e tala se pi6e ) mnogo barzo deistva

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ами писала е, че киха и я боли гърлото, значи или е настинала или е някакъв вирус, при всички положения витамините ще подпомогнат имунната система. А дори и да не подействат, поне няма да навредят
    А, антибиотика е вреден тъй ли?

И аз съм така самодето мойто е хронично демек синузит и ся още повоче пии Грипостоп и капвай капки

За да спреш хремата- капки за нос- Afrin - много ефикасни!А за самата настинка по-добре пий нещо универсално..поне няма да ти навреди - имам предвид Coldrex max, Фервекс..нещо такова.Всичките са на основата на Парацетамол..разликата е че от Фервекса ще си малко отпусната и сънена..от Колдрекса - не, а и съдържа витамин С, пък и сашетата/прахчетата/ не са гадни на вкус.
    За гърлото можеш да смучеш Неоангин...също върши работа и не е опасен.Пий и повече течности - чайчета, витамини, особено витамин С.
    Иначе не ти препоръчвам да пиеш антибиотици на своя глава..те не са никак безвредни, да не говорим, че много хора са алергични към даден антибиотик и това, че на някой му е помогнало изобщо не е гаранция, че ще помогне и на теб, а може и да ти навреди.Още повече, че щамовете непрекъснато мутират и антибиотик, който е бил ефективен преди месец, сега може изобщо да не е ефикасен...
    Бързо оздравяване!
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

За хремата-Фервекс + още някакви комбинирани витамини/разтворими най-добре,напр Supravit/
    За гърлото-Хексоралетена си е много добър,но НЕ се пие а се СМУЧЕ/той е вид локален антибиотик,специално за гърлото си е/
    И евентуално за хремата,ако Фервекса не е достатъчно ефикасен-капки Ксилометозалин или по-силните Виброцил/но вторите не повече от 10 дни да се ползват иначе пресушават прекалено носната лигавица/
    =D> Лекувам се така всеки път и наистина е ефектно!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Капки за нос,чайчета(билкови..),плодо ве,ФЕРВЕКС!,витамини.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си