- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- по колко пъти на ден
по колко пъти на ден се храните?
Когато огладнея! Нямам строго определен режим на хранене ( а би трябвало, но...) ям когато огладнея. Понякога по 4 пъти на ден, понякога по веднъж. Зависи от много неща.
+1Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
~
Първоначално написано от Say It Right
Закуска
след закуска
обяд
след обяд
след след обяд
вечеря
след вечеря
![]()
и аз такаПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
За мен това е нещо много относително. Нямам точно определен режим на хранене(a би трябвало да имам) и всеки ден принципно е различно. Лятото на пример почти нямах апетит ядях по 2, а понякога и по един път при това савсем малко. Сега, когато температурите малко се понижиха ям по-честичко-по 3 или 4 пъти на ден.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Хапвам когато се сетя, когато огладнея или когато имам време...Нямам установен режим за съжаление![]()
зависи колко ми е скучно ..ако е много ..по много пъти ..ако ли пък не по 1-2 пъти ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
az sy6toПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ям помалко но често![]()
Ми аз ям многоо, по всяко време ..Обаче не ми се лепи ама грам ..
При някои тва е +, ама аз искам да кача поне 5-6 килограма ..
![]()
Любовта няма граници .. :>
средно два пъти - обяд и вечеря.
останалото е просто подхапване на всякакви боклуци
алелуя.
Kогато съм гладна, независимо по кое време на деня е.. И когато има какво да ям..
You are broken, I can fix you...
по 3 пъти на ден ако има време или по по-малко като съм на училище или съм излязла някъде навън
i az taka :PПървоначално написано от Mimka_sweet
zavisi![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Когато се сетя. Много често ми се случва да забравя. Обикновено като съм гладна и ставам много нервна и раздразнителна и по това се познавам![]()
mi po 2-3 p1ti na den sly4va se i po 4
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
5-6 някъде.
До 1 часа на обяд не ям нищо.Към обяд ям и вечерта ям и това е...
"Навсякъде, по всяко време"Ми незнам, като огладнея-ям, не ям точно по определено време, ям когато ми се дояде
![]()
Зависи от настроението. Като си имам проблеми, много-много не мисля за ядене. Ама пък като съм на кеф ям много.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...