- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за интернет връзките?
Moje i da q ima tazi tema no ako moje pi6ete mneniqta si![]()
![]()
I da pi6at samo seriozni xora
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Нереални!Фалшиви!Незадовол ителни!
Напълно безсмислени и без абсолютно никво бъдеще.
Връэка в интернет?Такова понятие няма.Не може някакви чатове,колкото и да са километражни ,да се нарекат връэка.От тук нататък,нямам какво да кажа.
[size=7][b][u]fosse cos
'интернет връзка' пхахаххааха![]()
и като сте гаджета по нета как ще се целувате примерно?? да не говорим за други неща..![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Че не съществуват.Kakvo mislite za internet vr1zkite ?
единия целува монитора и другия прави същото и готово пак за другите работи незнамПървоначално написано от ЕPu
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много весело да си имаш гадже само в чата... Един тука се хвали, че бил правил виртуален секс с няква... Представям си само някъв изрод да почне ми обяснява как бавно и нежно ми сваля боксерките и аз да се правя на силно възбуденаБа**и простотията
![]()
за по еротично нека си само по парфюм и него да ти го маха...Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мда, точно от парфюма ще почнеПървоначално написано от tuzaro
![]()
takova neshto nqma... moje da sre6tnete dobur priqtel, no ne i lubov !
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
пълна глупост само хора на ръба от отчаянието го правят тва нещо
След дълго чатене с даден човек, независимо в mIRC, ICQ, Skype или в някой сайт за запознанства или драскане по форум всеки започва да изпитва определени чувства към прякорчето, с което често си комуникира. Може да са приятелски чувства, може да са чувства на симпатия, но често те преминават в любов. Възможно ли е това?
В този тип чувства има няколко подводни камъка, от които трябва да се пазим много.
След като сте си разменили снимките, харесали сте се, говорите си сладко-сладко идва момента, в който трябва да се видите. Тук нещата се променят. При чат човек почти никога не асоциира ника на човека, с него самия. Така когато се видите, вие знаете, че това е човека от чата, но сте свикнали да го четете, а не да го слушате. Така той вече е различен човек. За това се подгответе преди да се видите, че срещата няма да е с човека, който познавате от месеци, а с напълно непознат човек, така ще се чувствате все едно сега сте се запознал и правите първите стъпки в отношенията. Ще ви се прииска да можете и на самата среща да си чатите. Това разбира се не означава, че трябва да губите надежда. След няколко срещи нещата ще се нормализират.
Ами ако той/тя е на километри от вас?
Това определено е проблем, и повечето такива двойки се разделят още преди да са се събрали. Въпреки това ако двойката се събере, двамата се харесат и влюбят няма разстояние, което да може да ги спре. С моята приятелка имахме около 60 километра разстояние през първата година от връзката си въпреки това 4 години сме заедно. Най-старите модератори на този сайт, едни от създателите на форума все още са заедно въпреки, че разстоянието между Свищов и Варна никак не е малко. Това показва, че има ли чувства няма граници.
Изводът е че интернет връзките са напълно възможни, те съществуват, хора се събират, женят, имат деца и то благодарение на Интернет. Ако до скоро се смяташе, че интернет е нещо, което убива социалните контакти на човек и може да се отрази само зле на отношенията с другия пол - то това вече не е така.
*Интернет крие и много рискове, които не са споменати в статията. Педофили, изнасилвачи и други лица с нечисти намерения дебнат жертвите си вече и в Интернет. За това винаги се застраховайте и се пазете когато встъпвате в поредната интернет връзка!
Напълно съм съгласна с останалитеНай са ми смепни като кажат хванах си ново гадже ама е от София и сме само по скайп...баси гаджетата...нз как става тая работа...
![]()
Писах си окло половин година с момиче с което се запознах в един сайт. Нямахме възможност да си видим на живо защото не бях в България, но след като се върнах се видяхме и вече много дълго сме заедно така че зависи от хората (този пред монитора и този зад него) Това е също начин да срещнеш подходящия човек за теб... дали ще го срещнеш в дискотеката или в някой сайт няма голямо значение важното е това което чувстваш. От личен опит знам че подобни връзки могат да съществуват и извън виртуалния свят!
AZ SUM ZA TQH,ZA6TOTO TAKA OPOZNAVA6 4OVEKA KATO HARAKTER A NE KATO VUN6NOST,NO TEZI VRUZKI KRIQT I MN RISKOVE
Да може да попаднеш на дърт чичка.А като е важен характера...Досега в сайт за запознанства всеки си поства 5-10 снимки като сЪ е наконтел...дабе да самооо характер е...а в скайп 3тото изречение имаш ли си пик ?!
Ай стига вече с глупостите...До тук Изродът беше най прав
![]()
Да, но ти не си ходил с момичето по минтернетПървоначално написано от al3xx
Много забавно -връзка по интернет.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Nqma takova ne6to.Nito moje6 da si gu6ne6 "gadjeto"nito da go celune6.E naistina moje da poddyrja6 vzryka s nqkoi koito ne e ot tvoq grad i da se vijdate nqkolko pyti v mesetza i da si pi6ete primerno po Skype,no bez da ste se vijdali nikoga... Tva daje ne e vryzka.Da ne moje6 da vidi6 o4ite na otsre6tniq,da mu vidi6 izrajenieto i sqkvi takiva ne6ta
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
а къде остава сексът?!Първоначално написано от `Death`Whore``