- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Принца
Има и такива любови, има и принцове. Има такива временно-истински изживиявания, но има и такива съдби за цял живот. Вярвам! Но не на всеки се случват чудеса.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
аз на кой разправям, че книгите влияят зле
![]()
Вярвам,че принца на кон (или може би в лимузина)няма да дойде и да ми почука на вратата....
За една красива и щастлива любов трябват жертви,компромиси (само ако са от двете страни) ,поддържане на огъня и страстта живи... а също и да подбираме добре половинките си най-вече
Така се създава и се засържа нашия принц :P
принцове принцеси и тем подобни глупости в днешно време НЯМА почти всички гледат как да използват някого дали ще е за пари или за нещо друго приемете го тов е жестоката истина светът не е толкова розов колкото на човек му се иска той е ЖЕСТОК и смазва всеки който е слаб и разрушава мечите му за принцове, принцели и т.н. на пух и прах
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Иска ми се да вярвам, но вътрешно знам, че това го има само в приказките.Happy end просто не съществува действителността е жестока...
Здравейте,момичета!Искам да ви попитам,само аз ли вярвам в голямата любов,принца на белия кон и happy end-а????(Сигурно е така заради многото изчетени любовни романи,но все пак...?!?)
Да само ти вярвашможе би го има но трябва мн да го търсиш
![]()
em razbira se 4e ima golqma lubov v1pros na vreme e koga 4ovek 6te q nameri i dali izob6to 6te q nameri![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
За да не правя нова тема:
Кажете си мнението за клипчето,pls!
http://zazz.bg/play:9e04bbb4
Мда, аз съм такава. Само че проблемът при мен е, че съм много наивна и много лесно се привързвам към някого и винаги аз съм наранена![]()
ще кажа само отива в колекция и в любими моментално
а междодругото съм направил тема за такива клипчета http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133028
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
има го тоз принц, рядко се среща и не при всеки![]()
Животът е адът описан в Библията!
Вярвам.Вярвам,че има щастлива любов,че има хора,създадени един за друг,вярвам в хепи енда,но не вярвам,че ще се случи на мен!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Вярвам.Аз съм безнадеждна роматичка и не спирам да чакам принца...![]()
Аз вярвам в тези неща но надали ще срещна своята принцеса.Само времето ще покаже :P![]()
![]()
Това ,че от близо 5 години съм с моят 'принц на бял кон' ми говори ,че такива неща не само съществуват ,но и наистина те правят най-щастливият на света,независимо от всичко друго.: ) А фактът ()
че след по -малко от 6 месеца ще се омъжа ,било то крайно или не ,е не само най-перфектният завършек на моята приказка,а и ми подсказва ,че по-хепи енд просто не може да има...![]()
Ако може да се нарече 'край' ,защото за мен си е едно ново начало...
Та така,пожелавам на всички една такава... приказка без край...: )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Вярвам в принца, в голямата любов и пр. Но те не са такива, каквито ги описват по романите и лигавите филми.Първоначално написано от sweet_unhappy
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Благодаря...Разбира се ,че ще пусна,на къде без снимки: ))))Първоначално написано от sweet_unhappy
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Голяма любов може да има, принц не може, няма такива достъпни за нас момичетата, но ясно какво искаш да кажеш.Да, вярвам и в това, че някъде там има човек.
Няма принцове,бални рокли,приказки и щастлив край.!!!!!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!