.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Принца

Hybrid View

Принца

Здравейте,момичета!Искам да ви попитам,само аз ли вярвам в голямата любов,принца на белия кон и happy end-а????(Сигурно е така заради многото изчетени любовни романи,но все пак...?!?)

Има и такива любови, има и принцове. Има такива временно-истински изживиявания, но има и такива съдби за цял живот. Вярвам! Но не на всеки се случват чудеса.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не вярвам особено в нея поне докато не я срещна.

Град
    София
    еми иска ми се ,но не вярвам

Супер фен
    Град
    Мбабане
    аз на кой разправям, че книгите влияят зле

Голям фен
    Вярвам,че принца на кон (или може би в лимузина) няма да дойде и да ми почука на вратата.... За една красива и щастлива любов трябват жертви,компромиси (само ако са от двете страни) ,поддържане на огъня и страстта живи... а също и да подбираме добре половинките си най-вече Така се създава и се засържа нашия принц :P

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    принцове принцеси и тем подобни глупости в днешно време НЯМА почти всички гледат как да използват някого дали ще е за пари или за нещо друго приемете го тов е жестоката истина светът не е толкова розов колкото на човек му се иска той е ЖЕСТОК и смазва всеки който е слаб и разрушава мечите му за принцове, принцели и т.н. на пух и прах
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Иска ми се да вярвам, но вътрешно знам, че това го има само в приказките.Happy end просто не съществува действителността е жестока...

Здравейте,момичета!Искам да ви попитам,само аз ли вярвам в голямата любов,принца на белия кон и happy end-а????(Сигурно е така заради многото изчетени любовни романи,но все пак...?!?)

Да само ти вярваш може би го има но трябва мн да го търсиш

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em razbira se 4e ima golqma lubov v1pros na vreme e koga 4ovek 6te q nameri i dali izob6to 6te q nameri
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

За да не правя нова тема:
    Кажете си мнението за клипчето,pls!
    http://zazz.bg/play:9e04bbb4

Мда, аз съм такава. Само че проблемът при мен е, че съм много наивна и много лесно се привързвам към някого и винаги аз съм наранена

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    ще кажа само отива в колекция и в любими моментално

а междодругото съм направил тема за такива клипчета http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=133028
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    има го тоз принц, рядко се среща и не при всеки

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Вярвам.Вярвам,че има щастлива любов,че има хора,създадени един за друг,вярвам в хепи енда,но не вярвам,че ще се случи на мен!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Повече от фен
    Вярвам.Аз съм безнадеждна роматичка и не спирам да чакам принца...

Цитирай Първоначално написано от sladko_f
    Вярвам.Аз съм безнадеждна роматичка и не спирам да чакам принца...
    Aз съм същата!!! Истинската любов и т.н.
    Малко вероятно е да я има,ама все пак "не преставай да вярваш"!!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз вярвам в тези неща но надали ще срещна своята принцеса.Само времето ще покаже :P

Това ,че от близо 5 години съм с моят 'принц на бял кон' ми говори ,че такива неща не само съществуват ,но и наистина те правят най-щастливият на света,независимо от всичко друго.: ) А фактът ( )
    че след по -малко от 6 месеца ще се омъжа ,било то крайно или не ,е не само най-перфектният завършек на моята приказка,а и ми подсказва ,че по-хепи енд просто не може да има... Ако може да се нарече 'край' ,защото за мен си е едно ново начало...
    Та така,пожелавам на всички една такава... приказка без край...: )))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Това ,че от близо 5 години съм с моят 'принц на бял кон' ми говори ,че такива неща не само съществуват ,но и наистина те правят най-щастливият на света,независимо от всичко друго.: ) А фактът ( )
    че след по -малко от 6 месеца ще се омъжа ,било то крайно или не ,е не само най-перфектният завършек на моята приказка,а и ми подсказва ,че по-хепи енд просто не може да има... Ако може да се нарече 'край' ,защото за мен си е едно ново начало...
    Късметлийка си,мила!Браво!Успех и за напред!!След сватбата пусни някоя снимка да ви видим!!!

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Аз вярвам в тези неща но надали ще срещна своята принцеса.Само времето ще покаже :P
    На колко си?

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Принца

Цитирай Първоначално написано от sweet_unhappy
    Вярвам в принца, в голямата любов и пр. Но те не са такива, каквито ги описват по романите и лигавите филми.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Цитирай Първоначално написано от sweet_unhappy
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Късметлийка си,мила!Браво!Успех и за напред!!След сватбата пусни някоя снимка да ви видим!!!
    Благодаря...Разбира се ,че ще пусна,на къде без снимки: ))))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен Аватара на koalka
    Голяма любов може да има, принц не може, няма такива достъпни за нас момичетата , но ясно какво искаш да кажеш.Да, вярвам и в това, че някъде там има човек.

Няма принцове,бални рокли,приказки и щастлив край.!!!!!!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си