.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Re: Защо го направи??

Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    Баси преди малко бяхме с гаджето в колата му и почнахме да се натискаме ама кво му стана и той се дръпна гушна ме и почна да ми говори некфи баси възбуждащите неща и аз откачих и му викам ми аре и той неможе и ми вика трябва да си ходиш и ме изпрати и си тръгна Защо го направи????

Ми питай го,че аз откаде да знам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

sigorno si go razsardila s nesto

vis tozi sait

Ахаххах сори че така се изказвам без да те познавам ама си много тъпа ма тоя с които си е два пъти по тъп
    Изневерила си му и той се е върнал при теб ахахах ебаси балъка
    На мен ако някоя ми изневери просто ще и кажа довиждане и дотук.Дори да мине до мен на улицата няма да я поздравя или да реагирам просто ще я забравя
    А иначе защо се е отказал от секса ли ми сигурно се е сетил как си му изневерила и кефа му е отминал
    А бе доста от момичетата на по 16,17,18 си мислят че ние момчетата сме безчувствени и че забравяме изключително бързо.Това че ти е простил не значи че е забравил и че ще забрави какво е станало.
    Такаче ако наистина го обичаш което ми е трудно да го повярвам след като си му изневерила даи му доста време да се окупити и да влезе в ритъм и се надяваи да не му доиде акъл в главата и да те зареже

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    1.izneverih mu
    2.emi kaza 4e mi e prostil i az imam 4uvstva kum nego i toi kum men i zaradi tova
    3.E kvo vreme iska toi se durji gadno Ne az dAje se durja super dobre i milo koeto po4ti ne mi se slu4va na mene iskam si go pak su6tiq toi mi kaza 4e si4ko 6te e kakto predi no ne e
    Мисля, че това е отговорът. Той знае за изневярата и сега има съмнения-по-добър ли съм аз, ако не се справя тя ще търси друг или пък просто му е гдано да си представя, че това, което правите двамата, ти си правила с друг. При тази ситуация нормално е да те поореже. 1 мацка беше целунала приятеля ми на купон и на мен ми беше гадно със седмици. Не давах да ме докосва, камоли целува, а ти си правила секс с друг и очакваш да е същото. Няма да е същото. дори и да е прстил, едва ли е забравил, едва ли не му тежи, едва ли не го мисли постоянно.

emi i sa ko da prava toi si misli kfi li ne gluposti sigurno i az ni6to nemoga da naprava i mi e gadno tka dneska ne mi se e obajdal

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обади му се, отиди у тях, пиши му по скайп..........начини за комуникация колкото искаш. Не сме като индианците да си пращаме димни сигнали. Само с разговор може да поизгладите нещата.

ami az mislq,4e ako moq priqtel mi izneveri (pravi sex s dryga) i az preglatna gordosta si i ostana s nego,za6toto go obi4am mnogo.....ne mislq oba4e 4e 6te moga da si legna s nego pove4e,smisal,kogato po4ne da me celuva i dokosva 6te si mislq kak e celuvval i dokosval neq i prosto 6te stanai 6te si tragna bez da kaja ni6to.....nz ne sam izpadala v takava sityaciq,no kato se zamislq tova bix napravila
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Имаш късмет, че се е върнал при тебе-няма какво да го задържа при тебе,щото вече си сгазила лука яко - да си мислила когато трябва

palomaaa gore dolu toi se durji po su6tiq na4in i na men mi e mn gadno taka az mu se izvinih znam 4e napravih mn golqma glupost no toi kaza 4e mi e prostil i 4e tova nqmalo zna4enie za6toto me obi4al dneska mu zvunqh 1000 puti i toi ne mi digna otidoh do tqh i toi mi vika 4e ne mu bilo dobre i e taka sedqhme i si mul4ahme az trugna kum nego toi se edno bqga i az mu vikam ako neiska6 da si s men kaji i toi mi vika ne e taka obi4am te i az emi togava i toi a be ne mi e dobre po dobre e da si hodi6 i .. az si trugnah i sega ne mi pi6e po skype

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mu просто може да не е имал желание за такива неща в този момент.

е ние да не сме врачки случайно?питай си го него,ние не знаеме кво мисли той

[21:43:21] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: emi milo kato znam 4e si bila s nqkoi drug
    [21:43:25] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: dokato sme bili zaedno vse oshte me glojdi i moje bi zaradi tova
    [21:43:27] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: se durja taka sujalqvam ;( mnogo no mai napravihme greshka nemoga da prijiveq slu4iloto se znae6 4e te obi4am no to4no sega neiskam da budem zaedno

e tfa mi kaza zna4i tfa e kraq

Прочел е в някой форум, че трябва да се прави на недостъпен

axhaxhaxhaxhaxhxa sigurno

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    za6to misli6 4e tuka 6e nameri6 otgovor. nie ne mojem da kajem kakvo si e mislil v momenta!! vari da go pita6 i drugiq p1t ne puskai oligofrenski temi.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

se taq ...

mi moje nqkoga da ste tragnali da go pravite,da si go vazbudila i da ti se e nalojilo da sprete(priemrno e trqbvalo da izleze6 nqkade mn barzo ili ste nqmali prezervativi i t.n.)i toi sega e iskal da si go vane,s drugi dumi da vidi6 kak se e po4uvstval
    Varnenski mu6ennici-V kluba,haskovski dilari-V kluba,Stoli4ni mutri-V kluba,plovdivski igra4i-V kluba.Trarnovski kradci-V kluba,Suteniori ot Ruse-V kluba,Silistrenski djambazi-V kluba,Burgas kade ste???-V kluba!

Супер фен
    Град
    Венера
    e da ama toi zapo4na i sprq i az mu vikam ne6to lo6o li napravih i toi ne be ne i az emi togava ne6to stanalo li e i toi ne i basi strannoto az vikam sa pyk ko stana si4ko Ok i toi se sprq

'Mи... човека ти го е казал в прав текст. Какво се чудиш... Просто НИЩО НЕ МУ Е СТАНАЛО

ZA DA TE DRAZNI

ILI SIGURNO TI OTMU6TAVA ZA NQKOI PUT V KOITO TI SI GO OTRQZALA TAKA

Мега фен Аватара на sasha_90
    Питай го.

xaaxax da mi otpu6tava xaaxa ti prestaa6 li si hxahxahxahxa basi samo za tfa ne se setih xaaxhaxhxahxa

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    e da ama toi zapo4na i sprq i az mu vikam ne6to lo6o li napravih i toi ne be ne i az emi togava ne6to stanalo li e i toi ne i basi strannoto az vikam sa pyk ko stana si4ko Ok i toi se sprq

'Mи... човека ти го е казал в прав текст. Какво се чудиш... Просто НИЩО НЕ МУ Е СТАНАЛО

Повече от фен
    Град
    lunata
    Може да е видял КАТ или ЧЕН ГЕ ТА ТА.
    wtf

emi neznam sega 6te vidim sled malko idva v nas da gledame film

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си