.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

жената отгоре????

здр мили4ки искам да ви помоля за ,,помо6т,,.от скоро пражя секс и имам затруднение когато с1м отгоре(моми4е с1м) .можете ли да ми кажете как то4но трябжа да се движа 4е да стане??? вие имали ли сте подобни проблеми в на4алото?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не знам с кое точно имаш проблем, но самата поза позволява различни движения. Може да се движиш нагоре-надолу, или хоризонтални движения, да "изписваш" кръгчета, или само той да се движи /така на мен ми е най-яко като сме на леглотото на майка ми, защото ако почна само аз леглото потъва надолу и не се получава, е разбира се, перфетното е и двамата, когато той дава нагоре, ти надолу, ама затова си трябва време, за да се нагодите с даденото момче/.
    Относто ръцете можеш да ги държиш отдвете страни на гърдите на приятеля ти /поставени в/у леглото/ като съответно така тежестта ти е напред, но можеш и да ги държиш назад и краката му да са м/у ръцете ти и съответно тежестта ти да е назад, но си мисля, че това би ти било по-трудно.

mene v na4aloto mi be6e malko stranno, no probvai razli4ni dvijeniq, vij koe te ostroiva i spoko!

Спокойно, ще свикнеш...помоли приятеля да ти помага !

otgore e qko stiga da vleze6 vednaj v ritama na dvijeniqta!s malko pomo6t ot pr ti vs 6te se naredi ne se prit a se otpusni i se otdai na strasttaaa!!!
    obi4am moeto milo

problem ne sum imala to dvijenieto ti idva ot vutre..nz prosto stava

Трябва да се движиш като парен локомотив

ramaiana
    Guest
    Споко,ще свикнеш.И аз се въртя като пумпал докато наглася движенията си

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ox u a3 uМаМ такъв проблем.. НооОо се свиква де ,наистина трябва време с дадения партньор ,за да усетиш как става всичко

Мега фен Аватара на koalka
    Да, отначало е трудничко...аз примерно доста се изморих първия път.Иначе движенията са нагоре-надолу, няма как иначе.

опитай да съчетаеш нагоре-надолу с леки движения напред и назад и си поддържай ритъма

spokoino nikoi ne se rajda nauchen

Тази поза позволява ти да поемеш нещата в свои ръце. Можеш да се движиш нагоре- надолу, можеш да правиш кръгови движения, може да се движите в такт, или само той да се движи. Просто се отпуснете и усетете как ви е най-добре. Всеки има такива затруднения в началото, но с повечко опити, постоянство и любов нещата се нареждат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си